Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  zulkbo on Tue Jun 15, 2010 12:56 pm

ainie rashid wrote:
zulkbo wrote:
ainie rashid wrote:

Mahunye tak takut....... buatnye dia landing sikit punya cantik atas bonet tu.....
siap bagi senyuman menggoda........ tak terkedu dibuatnye SM...... he he he scratch

aku macam nampak kau
di KLCC hari ni Ainie?
adakah aku bermimpi?
he he Shocked

Hah sudoh la zul..........
awok nampok saper lak tu.......he he he
Very Happy Very Happy scratch scratch

pelanduk 2 serupa la tu Rolling Eyes

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  CT Gurlz on Tue Jun 15, 2010 1:45 pm

sabtu lepas balik dr ipoh kaki kebas..
sib baik kaki kanan kebas dulu...
masih smpt bhenti kat rnr dan brek guna kaki kiri...
avatar
CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  RAFtegang on Tue Jun 15, 2010 2:24 pm

Aku ada beberapa kali pengalaman jumpa hantu masa muda2 dulu tapi yg ni mmg real punye sebab 1 keluarga nampak.
Masa aku darjah 1 aku ikut family aku gi umah org kawen kat Lurah Bilut. Malam tu balik kul 11 lebih. Tau2 je la abah aku drive kete terhegeh2 naik bukit lak tu...dah la kete tu penuh cam Bangla naik kete.
Tetiba dari jauh aku nampak kaler putih cam bersinar2 je kat tepi hutan tu. Nampak jelas putih tu walaupun tak kena suluh dek lampu pun. Padahal mende2 lain gelap gelita sebab bintang pun takde. Area hutan lak jalan tu. Semakin lama semakin dekat...last2 rupanya pompuan sedang berdiri merenung kete kami. Hui...cantiknya jgn cite la....rambutnya panjang, muka sweet giler, bujur sirih. Pakai pakaian putih tapi tatau la pulak baju kurung ke atau kebaya ke... dia punye tenung perghhhhhhhh......aku terkaku jap tgk dia...masa lalu tu jarak lebih kurang sedepa je dgn aku jadi aku boleh nampak dgn jelas muka dia. Cantik sgt tapi pucat.....
Mak aku tanya...mende lak pompuan buat kat hutan ni sorang2...ayah aku membisu je. Dah sampai bandar mak aku tak pueh hati dgn ayah aku, dia tanya lagi. Ayah aku marah....tak nampak ke kaki dia tu tak pijak tanah!!! Baru la aku perasannnn!!!!
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  Cik_N on Tue Jun 15, 2010 3:16 pm

RAFtegang wrote:Aku ada beberapa kali pengalaman jumpa hantu masa muda2 dulu tapi yg ni mmg real punye sebab 1 keluarga nampak.
Masa aku darjah 1 aku ikut family aku gi umah org kawen kat Lurah Bilut. Malam tu balik kul 11 lebih. Tau2 je la abah aku drive kete terhegeh2 naik bukit lak tu...dah la kete tu penuh cam Bangla naik kete.
Tetiba dari jauh aku nampak kaler putih cam bersinar2 je kat tepi hutan tu. Nampak jelas putih tu walaupun tak kena suluh dek lampu pun. Padahal mende2 lain gelap gelita sebab bintang pun takde. Area hutan lak jalan tu. Semakin lama semakin dekat...last2 rupanya pompuan sedang berdiri merenung kete kami. Hui...cantiknya jgn cite la....rambutnya panjang, muka sweet giler, bujur sirih. Pakai pakaian putih tapi tatau la pulak baju kurung ke atau kebaya ke... dia punye tenung perghhhhhhhh......aku terkaku jap tgk dia...masa lalu tu jarak lebih kurang sedepa je dgn aku jadi aku boleh nampak dgn jelas muka dia. Cantik sgt tapi pucat.....
Mak aku tanya...mende lak pompuan buat kat hutan ni sorang2...ayah aku membisu je. Dah sampai bandar mak aku tak pueh hati dgn ayah aku, dia tanya lagi. Ayah aku marah....tak nampak ke kaki dia tu tak pijak tanah!!! Baru la aku perasannnn!!!!

kusss semangattt... Embarassed nasib bekk dia tak nompang aok belaka... kalu dok.... affraid
avatar
Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  RAFtegang on Tue Jun 15, 2010 3:38 pm

harap2 korang lak jumpa....hahahahaha
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  MD on Tue Jun 15, 2010 4:26 pm

tahun lepas si Along pun ada orang serba putih numpang kete ayah dia,tapi tengahari la...suruh berenti tepi jalan sunyi...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  RoyKay33 on Tue Jun 15, 2010 4:30 pm

salah satu peristiwa yg x dpt koi lupekan..

mase tu ade futsal tonomen kat Shah Alam 3 or 4 thn lps..
koi dtg pakai t-shirt adidas hitam..pastu ade laa saudagar
t-shirt dan seluar sukan yg bernama raf bwk 2-3 gendong
dtg dari port mane ntah..

pasal dah berkenan koi pong sambar laa selai dua baju adidas..
pastu bile balik umah baru koi perasan yg baju baru dah sarung
kt badan tp adidas hitam koi selit jer dkt jaring pitch tuu..tinggal laa kenangan..

tu je laa kisah nye..tp syg o0o..t-shirt itam tu law0o..saudagar raf punya
stock pong xde design camtu smpi skrg nie..ekekek
avatar
RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  RAFtegang on Tue Jun 15, 2010 4:55 pm

Siang2 takkan hantu Md wei....

Alaalalalalala...siannya Roy....takpe baju leh beli lagi.....ke ko nak aku ganti baju yg tertinggal tu?
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  RoyKay33 on Tue Jun 15, 2010 5:39 pm

RAFtegang wrote:
Alaalalalalala...siannya Roy....takpe baju leh beli lagi.....ke ko nak aku ganti baju yg tertinggal tu?

baju tu kire aku sedekah kan pada cleaner kat situ..ekekek
avatar
RoyKay33
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1191
Points : 1222
Join date : 28/04/2009
Location : Metropolitan SQ

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  MD on Tue Jun 15, 2010 5:47 pm

RAFtegang wrote:Siang2 takkan hantu Md wei....

Raf,
nanti kawan suroh Along story semula...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  CT Gurlz on Wed Jun 16, 2010 3:56 pm

ct xleh lupa ke pekan dgn emak ms tu nak beli brang2 tuk majlis pertunangan..
sampai kat pekan kami bersama jer...sbb nak minta idea emak ni ok ker tak..
habis beli2 brg dkt kul 6.30ptg....pastu emak ajak balik...
ct jln sama2 emak ke keta...dah letak brg2 dlm bonet, masuk keta terus balik..
sampai umah kami sama2 angkat barang dlm bonet n terus letak dlm bilik ct...
pastu emak turun bawah dan ct terus mandi n solat....ms solat hp bebunyi....
habis solat ct amek hp...terkejut la sebab yg call tu emak...
ct terus turun bawah cari mak kat ruang tamu bawah kat dapur tp emak x ada..
ct panggil2 emak tp emak x jawap...
pastu ct call la emak...emak marah dia kata kenapa ct tinggal dia kat kedai...
terkejut la ct habis tu siapa pula yg ikot ct balik...
ct terus amek kunci keta n ke pekan amek mak..
dlam keta mak pun membebel2...tp ct diam jer sbb masih tertanya siapa perempuan tu...wlapun dah terlalu lama berlalu ct x pernah lupa...
huhuhu..
avatar
CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  SailorMoon on Wed Jun 16, 2010 4:14 pm

CT Gurlz wrote:ct xleh lupa ke pekan dgn emak ms tu nak beli brang2 tuk majlis pertunangan..
sampai kat pekan kami bersama jer...sbb nak minta idea emak ni ok ker tak..
habis beli2 brg dkt kul 6.30ptg....pastu emak ajak balik...
ct jln sama2 emak ke keta...dah letak brg2 dlm bonet, masuk keta terus balik..
sampai umah kami sama2 angkat barang dlm bonet n terus letak dlm bilik ct...
pastu emak turun bawah dan ct terus mandi n solat....ms solat hp bebunyi....
habis solat ct amek hp...terkejut la sebab yg call tu emak...
ct terus turun bawah cari mak kat ruang tamu bawah kat dapur tp emak x ada..
ct panggil2 emak tp emak x jawap...
pastu ct call la emak...emak marah dia kata kenapa ct tinggal dia kat kedai...
terkejut la ct habis tu siapa pula yg ikot ct balik...
ct terus amek kunci keta n ke pekan amek mak..
dlam keta mak pun membebel2...tp ct diam jer sbb masih tertanya siapa perempuan tu...wlapun dah terlalu lama berlalu ct x pernah lupa...
huhuhu..

ni real ker de javu?

meremang bulu roma makcik..
avatar
SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  CT Gurlz on Wed Jun 16, 2010 4:20 pm

betol2 SM...watper nak tipu...tu la pangalaman ct...

dan mgkn tu la petanda bahwa pertunangan kami xkan sampai ke alam perkahwinan... Sad
avatar
CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  SailorMoon on Wed Jun 16, 2010 4:26 pm

CT Gurlz wrote:betol2 SM...watper nak tipu...tu la pangalaman ct...

dan mgkn tu la petanda bahwa pertunangan kami xkan sampai ke alam perkahwinan...

seram sey...


di satu sudut dunia...ade seseorang diciptakan untukmu..

mgkin masanya belum tiba untuk kalian bertemu...
avatar
SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  CT Gurlz on Wed Jun 16, 2010 4:48 pm

SailorMoon wrote:
CT Gurlz wrote:betol2 SM...watper nak tipu...tu la pangalaman ct...

dan mgkn tu la petanda bahwa pertunangan kami xkan sampai ke alam perkahwinan...

seram sey...


di satu sudut dunia...ade seseorang diciptakan untukmu..

mgkin masanya belum tiba untuk kalian bertemu...

thank for your statment in RED...
xpe SM...mgkn TUHAN lebih sayangkan dia dr ct...
cuma spanjang hayat ct, ct x mgkn dpt lupakan saat2 terakhir dia menghembuskan nafas terakhirnya dipangkuan ct serentak bergemanya takbir hari raya...

dh ah jgn citer ttg ni nanti ct nangis.... Sad Sad
avatar
CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  ozzy on Wed Jun 16, 2010 4:54 pm

CT Gurlz wrote:
SailorMoon wrote:

di satu sudut dunia...ade seseorang diciptakan untukmu..

mgkin masanya belum tiba untuk kalian bertemu...

thank for your statment in RED...
xpe SM...mgkn TUHAN lebih sayangkan dia dr ct...
cuma spanjang hayat ct, ct x mgkn dpt lupakan saat2 terakhir dia menghembuskan nafas terakhirnya dipangkuan ct serentak bergemanya takbir hari raya...

dh ah jgn citer ttg ni nanti ct nangis.... Sad Sad

MD suh pesan dia pun tumpang simpati...ada can dia kabo Crying or Very sad
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  SailorMoon on Wed Jun 16, 2010 4:57 pm

CT Gurlz wrote:
SailorMoon wrote:
CT Gurlz wrote:betol2 SM...watper nak tipu...tu la pangalaman ct...

dan mgkn tu la petanda bahwa pertunangan kami xkan sampai ke alam perkahwinan...

seram sey...


di satu sudut dunia...ade seseorang diciptakan untukmu..

mgkin masanya belum tiba untuk kalian bertemu...

thank for your statment in RED...
xpe SM...mgkn TUHAN lebih sayangkan dia dr ct...
cuma spanjang hayat ct, ct x mgkn dpt lupakan saat2 terakhir dia menghembuskan nafas terakhirnya dipangkuan ct serentak bergemanya takbir hari raya...

dh ah jgn citer ttg ni nanti ct nangis....

believe me, i know how it feels...
avatar
SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  CT Gurlz on Fri Jun 25, 2010 12:34 pm

ozzy wrote:
CT Gurlz wrote:
SailorMoon wrote:

di satu sudut dunia...ade seseorang diciptakan untukmu..

mgkin masanya belum tiba untuk kalian bertemu...

thank for your statment in RED...
xpe SM...mgkn TUHAN lebih sayangkan dia dr ct...
cuma spanjang hayat ct, ct x mgkn dpt lupakan saat2 terakhir dia menghembuskan nafas terakhirnya dipangkuan ct serentak bergemanya takbir hari raya...

dh ah jgn citer ttg ni nanti ct nangis.... Sad Sad

MD suh pesan dia pun tumpang simpati...ada can dia kabo Crying or Very sad


uittsss ozzy....mu nih....
avatar
CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: Pengalaman/Peristiwa yang tidak dapat anda lupakan

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum