Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Sape ada info jawatan kosong terkini?

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  zulkbo on Wed Oct 07, 2009 6:36 pm

fourzy wrote:
koy101 wrote:Ni utk sesapa yg ader anak ker.. anak sedara ker kat Temerloh....

Island RED Cafe tgh cari pekerja... Sepenuh/Separuh Masa
Waiter/Waitress..( Huh!... ala pelayan kedai )

Gaji : kira tinggi gak la kalu kira kat tloh nih..
Ader service charge...
Hostel : Disediakan
Makan minum.... tokey tanggung ( waktu bekerja la.. )

Kalu nak g jer trus kat cafe tuh...
Blok Blakang Public Bank baru... errr... lorong pak sako 2 kalu xsilap..
Cafe nih bukak dr kul 8 pg sampai 2pg.... tokey slalu ader.... kalu belah malam... cari BeA.

Island Red Cafe (IRC)??..keh penoh pegi makan kat restoran ni..member belanja pasal dia ikut buat bisness kat restoran ni..lepas jadi membership ajak kwn2 joint pastu mcm biasala mcm system pyramid (x perlu la dijelaskan secara detail kalo dah kabo system pyramid nih aokme dah sedia maklum yedak)..kalau aokme penoh dengor member2 sebut/iklan "MAKAN DAPAT DUIT" haa..ni la dianya restoran tu dengar kabo dah berkembang sampai ke indon cawangannya..

ahli berapa bintang auk jie Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  ozzy on Wed Oct 07, 2009 6:39 pm

zulkbo wrote:
fourzy wrote:
koy101 wrote:Ni utk sesapa yg ader anak ker.. anak sedara ker kat Temerloh....

Island RED Cafe tgh cari pekerja... Sepenuh/Separuh Masa
Waiter/Waitress..( Huh!... ala pelayan kedai )

Gaji : kira tinggi gak la kalu kira kat tloh nih..
Ader service charge...
Hostel : Disediakan
Makan minum.... tokey tanggung ( waktu bekerja la.. )

Kalu nak g jer trus kat cafe tuh...
Blok Blakang Public Bank baru... errr... lorong pak sako 2 kalu xsilap..
Cafe nih bukak dr kul 8 pg sampai 2pg.... tokey slalu ader.... kalu belah malam... cari BeA.

Island Red Cafe (IRC)??..keh penoh pegi makan kat restoran ni..member belanja pasal dia ikut buat bisness kat restoran ni..lepas jadi membership ajak kwn2 joint pastu mcm biasala mcm system pyramid (x perlu la dijelaskan secara detail kalo dah kabo system pyramid nih aokme dah sedia maklum yedak)..kalau aokme penoh dengor member2 sebut/iklan "MAKAN DAPAT DUIT" haa..ni la dianya restoran tu dengar kabo dah berkembang sampai ke indon cawangannya..

ahli berapa bintang auk jie Very Happy

Aku tak joint lagi..malas la bab nak cari orang nih..
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  zulkbo on Wed Oct 07, 2009 6:42 pm

fourzy wrote:
zulkbo wrote:
fourzy wrote:
koy101 wrote:Ni utk sesapa yg ader anak ker.. anak sedara ker kat Temerloh....

Island RED Cafe tgh cari pekerja... Sepenuh/Separuh Masa
Waiter/Waitress..( Huh!... ala pelayan kedai )

Gaji : kira tinggi gak la kalu kira kat tloh nih..
Ader service charge...
Hostel : Disediakan
Makan minum.... tokey tanggung ( waktu bekerja la.. )

Kalu nak g jer trus kat cafe tuh...
Blok Blakang Public Bank baru... errr... lorong pak sako 2 kalu xsilap..
Cafe nih bukak dr kul 8 pg sampai 2pg.... tokey slalu ader.... kalu belah malam... cari BeA.

Island Red Cafe (IRC)??..keh penoh pegi makan kat restoran ni..member belanja pasal dia ikut buat bisness kat restoran ni..lepas jadi membership ajak kwn2 joint pastu mcm biasala mcm system pyramid (x perlu la dijelaskan secara detail kalo dah kabo system pyramid nih aokme dah sedia maklum yedak)..kalau aokme penoh dengor member2 sebut/iklan "MAKAN DAPAT DUIT" haa..ni la dianya restoran tu dengar kabo dah berkembang sampai ke indon cawangannya..

ahli berapa bintang auk jie Very Happy

Aku tak joint lagi..malas la bab nak cari orang nih..

pak cik aku member 4 bulan jer
income dah 40k..
ajak masuk aku pun sama ko
malas carik orang Smile Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  ozzy on Wed Oct 07, 2009 6:48 pm

[quote="zulkbo"]
fourzy wrote:
zulkbo wrote:
fourzy wrote:
koy101 wrote:Ni utk sesapa yg ader anak ker.. anak sedara ker kat Temerloh....

Island RED Cafe tgh cari pekerja... Sepenuh/Separuh Masa
Waiter/Waitress..( Huh!... ala pelayan kedai )

Island Red Cafe (IRC)??..keh penoh pegi makan kat restoran ni..member belanja pasal dia ikut buat bisness kat restoran ni..lepas jadi membership ajak kwn2 joint pastu mcm biasala mcm system pyramid (x perlu la dijelaskan secara detail kalo dah kabo system pyramid nih aokme dah sedia maklum yedak)..kalau aokme penoh dengor member2 sebut/iklan "MAKAN DAPAT DUIT" haa..ni la dianya restoran tu dengar kabo dah berkembang sampai ke indon cawangannya..

ahli berapa bintang auk jie Very Happy

Aku tak joint lagi..malas la bab nak cari orang nih..

pak cik aku member 4 bulan jer
income dah 40k..
ajak masuk aku pun sama ko
malas carik orang Smile Very Happy

Takpelah kdg2 rezeki org kita tak tahu..sama mcm diaorg buat bisness one drop perfume kalu baca income masing2 mmg la gempak..tapi cuba org mcm kita buat..kalau akula mmg tau dah tak jalan punya..pasal sebab nak kena cari org tu la..
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  koy101 on Wed Oct 07, 2009 8:41 pm

[quote="fourzy"]
zulkbo wrote:
fourzy wrote:
zulkbo wrote:
fourzy wrote:
koy101 wrote:Ni utk sesapa yg ader anak ker.. anak sedara ker kat Temerloh....

Island RED Cafe tgh cari pekerja... Sepenuh/Separuh Masa
Waiter/Waitress..( Huh!... ala pelayan kedai )

Island Red Cafe (IRC)??..keh penoh pegi makan kat restoran ni..member belanja pasal dia ikut buat bisness kat restoran ni..lepas jadi membership ajak kwn2 joint pastu mcm biasala mcm system pyramid (x perlu la dijelaskan secara detail kalo dah kabo system pyramid nih aokme dah sedia maklum yedak)..kalau aokme penoh dengor member2 sebut/iklan "MAKAN DAPAT DUIT" haa..ni la dianya restoran tu dengar kabo dah berkembang sampai ke indon cawangannya..

ahli berapa bintang auk jie Very Happy

Aku tak joint lagi..malas la bab nak cari orang nih..

pak cik aku member 4 bulan jer
income dah 40k..
ajak masuk aku pun sama ko
malas carik orang Smile Very Happy

Takpelah kdg2 rezeki org kita tak tahu..sama mcm diaorg buat bisness one drop perfume kalu baca income masing2 mmg la gempak..tapi cuba org mcm kita buat..kalau akula mmg tau dah tak jalan punya..pasal sebab nak kena cari org tu la..

kut aku pun malas nak join, kes sama laa... malas nak cari org...
kek nyer.... iklan nih nak cari pelayan restoran.... bukan iklan nak ajak masuk MLM. hehehe....
avatar
koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  zulkbo on Wed Oct 07, 2009 9:19 pm

dah lari tajuk daa..
Very Happy Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  J.Milan22 on Thu Oct 08, 2009 12:30 am

busy_mummy wrote:
Yassin wrote:
Deto_8 wrote:Iklan jawatan kosong di Majlis Perbandaran Kuantan
Tarikh 12 Oktober 2009

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan bertaraf Tetap bagi jawatan-jawatan berikut. Keutamaan akan diberi kepada rakyat negeri Pahang Darul Makmur:

1. JURUTERA J41
2. PENOLONG PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN U29
3. PEMBANTU UNDANG-UNDANG L29
4. PENOLONG AKAUNTAN W27
5. JURUTEKNIK (MEKANIKAL) J17
6. JURUTEKNIK J17
7. JURUTEKNIK PERANCANG BANDAR DAN DESA J17
8. PEMBANTU KESIHATAN AWAM U17
9. TUKANG K2 (JURUGEGAS) R11
10. TUKANG K3 R9
11. PEKERJA AWAM R1
12. PENYELAMAT N1

Kawan dulu2 puas mintok keje ngan majlis daeroh ni...haram tak panggil interview nak kita tak patut mmg tak patut kawan ini anok watan negeri pahang mmg lahir disini err... Mad tapi kawa redho juge sebab kawab baca rezeki kawan tak de disitu...

Question Arrow Suspect confused ...dah dua tiga kali puak grabak saya mohon.. temuduga pun tak dipanggil.. mungkin bukan piok nasik kat situ..

betul tu mungkin rezeki bukan kat situ...
macam kwn dulu raser dah 2 tahun anto..ingt takde pe2..
alih2 sebelum raye ritu dapat surat dari MPk..suh datang interbiew...
tapi dah menegenagkan keje kat sini dah best...bagila peluang kat org lain plok...hehe Very Happy
avatar
J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  zulkbo on Thu Oct 08, 2009 12:34 am

J.Milan22 wrote:
busy_mummy wrote:
Yassin wrote:
Deto_8 wrote:Iklan jawatan kosong di Majlis Perbandaran Kuantan
Tarikh 12 Oktober 2009

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan bertaraf Tetap bagi jawatan-jawatan berikut. Keutamaan akan diberi kepada rakyat negeri Pahang Darul Makmur:

1. JURUTERA J41
2. PENOLONG PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN U29
3. PEMBANTU UNDANG-UNDANG L29
4. PENOLONG AKAUNTAN W27
5. JURUTEKNIK (MEKANIKAL) J17
6. JURUTEKNIK J17
7. JURUTEKNIK PERANCANG BANDAR DAN DESA J17
8. PEMBANTU KESIHATAN AWAM U17
9. TUKANG K2 (JURUGEGAS) R11
10. TUKANG K3 R9
11. PEKERJA AWAM R1
12. PENYELAMAT N1

Kawan dulu2 puas mintok keje ngan majlis daeroh ni...haram tak panggil interview nak kita tak patut mmg tak patut kawan ini anok watan negeri pahang mmg lahir disini err... Mad tapi kawa redho juge sebab kawab baca rezeki kawan tak de disitu...

Question Arrow Suspect confused ...dah dua tiga kali puak grabak saya mohon.. temuduga pun tak dipanggil.. mungkin bukan piok nasik kat situ..

betul tu mungkin rezeki bukan kat situ...
macam kwn dulu raser dah 2 tahun anto..ingt takde pe2..
alih2 sebelum raye ritu dapat surat dari MPk..suh datang interbiew...
tapi dah menegenagkan keje kat sini dah best...bagila peluang kat org lain plok...hehe Very Happy

koi dah memang tak de can
nak keje gomen ni
byk sangat interbiu
2-3 lapis nasiblah...
sapa yang dapat bersyukurlah... Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  J.Milan22 on Thu Oct 08, 2009 12:37 am

betul tu...tapi mane2 pun ader hikmah die tu sebenarnyer... Rolling Eyes
avatar
J.Milan22
EXCO

Posts : 2416
Points : 2494
Join date : 14/04/2009
Location : Sempadan San Siroo.....

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  Deto_8 on Mon Oct 12, 2009 10:18 pm

Iklan jawatan kosong di Majlis Daerah Pekan (MDP)
Tarikh tutup 19 Oktober 2009

Warganegara Malaysia yang berkelayakan adalah dipelawa memohon jawatan Kumpulan Sokongan sebagaimana berikut: (Keutamaan akan diberikan kepada calon-calon yang berpengalaman dalam melaksanakan tugas berkaitan di Pihak Berkuasa Tempatan)

1. Penolong Arkitek Landskap - (1 kekosongan)
2. Penolong Jurutera (Awam) - (1 kekosongan)
3. Penolong Jurutera (Mekanikal) - (1 kekosongan)
4. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat - (1 kekosongan)
5. Penolong Juruaudit - (1 kekosongan)
6. Penolong Pegawai Penerangan - (1 kekosongan)
7. Juruteknik Awam - (1 kekosongan)
8. Juruteknik Perancang Bandar & Desa - (1 kekosongan)
9. Juruteknik (Mekanikal/Elektrikal) - (2 kekosongan)
10. Juruteknik Landskap - (1 kekosongan)
11. Juruteknik Komputer - (1 kekosongan)

Taraf jawatan adalah TETAP. Permohonan hendaklah menggunakan Borang Permohonan Jawatan yang boleh diperolehi dengan memuat turun daripada laman web
Borang permohonan hendaklah diisi dengan selengkapnya dengan disertakan SALINAN SIJIL YANG DISAHKAN dan GAMBAR BERWARNA BERUKURAN PASPORT (TERBARU) dan diserahkan kepada:
BAHAGIAN PENTADBIRAN
MAJLIS DAERAH PEKAN
JALAN MAHKOTA
26600 PEKAN BANDAR DIRAJA
PAHANG DARUL MAKMUR
(Tel: 09-4211077 / fax: 094221954)
Tarikh tutup permohonan adalah 19 Oktober 2009 selewatnya jam 12.00 tengah hari. Permohonan yang lewat dan tidak lengkap tidak akan dipertimbangkan. Hanya calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk ditemuduga.

untuk info lanjut sila layari laman web MDP http://www.mdpekan.gov.my

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  busy_mummy on Wed Oct 21, 2009 1:08 pm

Assalamualaikum kengkawan,
Aritu dalam Metro Ahad ada kuar lagi Elektrisola Janda Baik tu nak buat temuduga terbuka lagi kat dewan temerloh on 25/10/2009 untuk jawatan pembantu taska, chargeman, handyman, pembantu cafe dll. Sila rujuk akhbar metro ahad tu untuk maklumat lanjut. Atau boleh datang interview kat elektrisola janda baik tu terus.

sekian.

busy_mummy
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 57
Points : 72
Join date : 30/07/2009
Age : 42
Location : temerloh

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  Deto_8 on Wed Oct 21, 2009 1:09 pm

busy_mummy wrote:Assalamualaikum kengkawan,
Aritu dalam Metro Ahad ada kuar lagi Elektrisola Janda Baik tu nak buat temuduga terbuka lagi kat dewan temerloh on 25/10/2009 untuk jawatan pembantu taska, chargeman, handyman, pembantu cafe dll. Sila rujuk akhbar metro ahad tu untuk maklumat lanjut. Atau boleh datang interview kat elektrisola janda baik tu terus.

sekian.

iyelah, ada perasan jugak

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  Deto_8 on Sat Dec 05, 2009 7:53 pm

tawaran tempat praktikal untuk Januari 2010

Lokasi : Seksyen 9, Shah Alam
Bidang : Elektrikal

siapa yang berminat boleh PM kawan

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  ebe on Thu Jan 07, 2010 8:00 pm

salam sejahtera,
sesiapa yang mencari hala tuju baru dalam pekerjaan sila emailkan aku ke arif.sayuti@gmail.com tak kira position apa, dari enginering sampai mekanikal, finance atau pun pion

nama:
email:
no phone:
jawatan sekarang:
nama syarikat sekarang:

anda akan dihubungi oleh pihak Human Capital Department.
company aku growing dan nak pakai orang dengan kadar yang ramai.
klu: company selalu ada advertising kat tv dan bilbod di merata tempat.

lokasi: seluruh malaysia. hq di PJ.

status company: listed 2nd board. sekiranya ada kerja lebih setahun anda akan dapat ESOS. sekarang harga RM 1.41/unit. harga staff 90sen jer.

_________________



Download e-Book diatas & anda akan dibayar RM0.50 setiap download. Tiada bayaran | Free Of Charge | Belum cuba Belum tahu

avatar
ebe
Security Guard
Security Guard

Posts : 414
Points : 5452
Join date : 14/09/2009
Age : 34
Location : Technology Park Malaysia

http://www.bisneskad.biz

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  Mrcipizs on Thu Jan 14, 2010 5:05 pm

KEKOSONGAN JAWATAN PEMBANTU TADBIR (KESETIAUSAHAAN) - N17)

Universiti Teknologi Malaysia (UTM) memerlukan individu yang dinamik, inovatif dan bercita-cita tinggi untuk bersama-sama menerokai teknologi baru dalam usaha merealisasi Wawasan Universiti dan Wawasan 2020.

Selaras dengan hasrat ini calon-calon yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memenuhi jawatan Pembantu Tadbir (Kesetiausahaan) - N17 di UTM International Campus.

http://www.citycampus.utm.my/
avatar
Mrcipizs
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1106
Points : 1131
Join date : 15/04/2009
Age : 36
Location : Angkasa?

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  strikerbuncit on Thu Jan 14, 2010 11:44 pm

KERJA KOSONG UNTUK WANITA SAHAJA...

Company : SB Jutawan Corporation

Job : Secret Secretary
Job's Descriptions :
-Type formal,informal and love letter
-Make coffea for every one hour
-Give massage if needed
-Wash clothes and shoes
-Catch mosquito and flies around office

Salary : RM999.99 (will increase if hard working and caring)
Transport 4U: Honda Cub VTEC 50cc plus alloy rims

If interest,please walk-in interview.More Sexy More Opportunity.Good Luck!
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  ebe on Thu Jan 14, 2010 11:46 pm

strikerbuncit wrote:KERJA KOSONG UNTUK WANITA SAHAJA...

Company : SB Jutawan Corporation

Job : Secret Secretary
Job's Descriptions :
-Type formal,informal and love letter
-Make coffea for every one hour
-Give massage if needed
-Wash clothes and shoes
-Catch mosquito and flies around office

Salary : RM999.99 (will increase if hard working and caring)
Transport 4U: Honda Cub VTEC 50cc plus alloy rims

If interest,please walk-in interview.More Sexy More Opportunity.Good Luck!

hahahha terbaik ni

_________________



Download e-Book diatas & anda akan dibayar RM0.50 setiap download. Tiada bayaran | Free Of Charge | Belum cuba Belum tahu

avatar
ebe
Security Guard
Security Guard

Posts : 414
Points : 5452
Join date : 14/09/2009
Age : 34
Location : Technology Park Malaysia

http://www.bisneskad.biz

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  koy101 on Fri Jan 15, 2010 12:14 pm

strikerbuncit wrote:KERJA KOSONG UNTUK WANITA SAHAJA...

Company : SB Jutawan Corporation

Job : Secret Secretary
Job's Descriptions :
-Type formal,informal and love letter
-Make coffea for every one hour
-Give massage if needed
-Wash clothes and shoes
-Catch mosquito and flies around office

Salary : RM999.99 (will increase if hard working and caring)
Transport 4U: Honda Cub VTEC 50cc plus alloy rims

If interest,please walk-in interview.More Sexy More Opportunity.Good Luck!

wei!!! bukan ngko dah bg appoiment letter ker???
stat keje akhir bulan nanti.... hehehehe..... Razz Razz Razz
avatar
koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  Oesandro Jr. on Fri Jan 15, 2010 12:28 pm

salam n good day!
sesapa ada contact/information kalo ada company tmpt aokmer kerja..
nak pakai student practical utk area business and mngmt..
inform kat kwn yer..

thanks..
avatar
Oesandro Jr.
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 343
Points : 350
Join date : 08/10/2009
Location : Dari jemapoh ke Manchestee singoh Melaka dulu

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  koy101 on Fri Jan 15, 2010 3:11 pm

Oesandro Jr. wrote:salam n good day!
sesapa ada contact/information kalo ada company tmpt aokmer kerja..
nak pakai student practical utk area business and mngmt..
inform kat kwn yer..

thanks..

bro, ngko kena bgtau area mana nih.... kut karang co aku nak org kat area pedalaman kang.... nangis ngko... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
avatar
koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  Oesandro Jr. on Wed Jan 20, 2010 12:26 pm

koy101 wrote:
Oesandro Jr. wrote:salam n good day!
sesapa ada contact/information kalo ada company tmpt aokmer kerja..
nak pakai student practical utk area business and mngmt..
inform kat kwn yer..

thanks..

bro, ngko kena bgtau area mana nih.... kut karang co aku nak org kat area pedalaman kang.... nangis ngko... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

apsal lak aku nak nagis..
bukan aku yg praktikal.. Twisted Evil
avatar
Oesandro Jr.
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 343
Points : 350
Join date : 08/10/2009
Location : Dari jemapoh ke Manchestee singoh Melaka dulu

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  ebe on Tue Jul 27, 2010 5:45 pm


Call Centre Assistant. URGENT NEEDED

We are looking for candidates who can fill up the subejected position URGENTLY.
COmpany base in Damansara Perdana Bussiness Center Selangor.


Min Requirement
1. Able to write and converse in Bahasa Malaysia & English.
2. Min SPM/Diploma/Digree in any fields.


Job Description
1. Inbound & outbound call to customers for Malaysia resident only.
2. Open & create trouble ticket base on report and escalate to representative department if needed.


Interested candidate please drop your resume with expected salary to email below

arif.sayuti@gmail.com

_________________



Download e-Book diatas & anda akan dibayar RM0.50 setiap download. Tiada bayaran | Free Of Charge | Belum cuba Belum tahu

avatar
ebe
Security Guard
Security Guard

Posts : 414
Points : 5452
Join date : 14/09/2009
Age : 34
Location : Technology Park Malaysia

http://www.bisneskad.biz

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  busy_mummy on Sat Oct 02, 2010 10:39 pm

assalamualaikum kwn2,
ce click jobless.my ada jawatan kosong kat pusat zakat pahang, tarikh tutup 22 okt. 2010.

busy_mummy
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 57
Points : 72
Join date : 30/07/2009
Age : 42
Location : temerloh

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  MD on Mon Oct 04, 2010 12:43 pm

busy_mummy wrote:assalamualaikum kwn2,
ce click jobless.my ada jawatan kosong kat pusat zakat pahang, tarikh tutup 22 okt. 2010.

terima kasih busy_mummy atas info tersebut...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  Cik_N on Fri Dec 10, 2010 10:22 am

Untuk warga PCC yg sedang mencari pekerjaan,Terdapat beberapa kekosongan jawatan di Felda dan beberapa syarikat bersekutu.. anda boleh klik link di bawah ini untuk maklumat lanjut

kerja kosong di Felda http://feldakumai.com/kerja-kosong

gud luck....

sumber: FB anak-anak bera
avatar
Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sape ada info jawatan kosong terkini?

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum