Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Kat mana selalu lepak?

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Kat mana selalu lepak?

Post  Yassin on Tue Sep 22, 2009 8:43 am

Pada biasanya kala buka internat ini kita baca paper, buka email...sambang kat PPC ni dan kemaskini blog dan ada satu dua hal yang lain lagi...tapi aku nak tanya deme laa selain bender yang aku sebut tu, kat mana lagi dema selalu lepak-lepak?
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  zulkbo on Tue Sep 22, 2009 9:25 am

keh kerja time
masa nye panjang
10am-7pm
cuti sehari jer seminggu
bab lepak ni mmg jarang
ada masa lebih kat umah ngan
anak-anak la jawabnye
kalaulah ada masa pun keh suka
ke kedai accesori komputer atau
accesori keta..awok pulok yassin??

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  Yassin on Tue Sep 22, 2009 11:48 am

zulkbo wrote:keh kerja time
masa nye panjang
10am-7pm
cuti sehari jer seminggu
bab lepak ni mmg jarang
ada masa lebih kat umah ngan
anak-anak la jawabnye
kalaulah ada masa pun keh suka
ke kedai accesori komputer atau
accesori keta..awok pulok yassin??

Zul kawan nanya tempt selalu deme buat perayuan dalam internet nei....kala lepak hari cuti kawan boleh kata suka duk umah buat mana yang patut paling gemor kelebik kereta tua kawan tu...tak pun dulu kawan layan gi ngail...skg jarang dah rodong abis kelain...ada yg duk tukor hobi pun ada...jadi melara laa hobi kawan tu. huhuhuhu...
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  zulkbo on Tue Sep 22, 2009 5:10 pm

oooo..
kalau kat laman siber ni keh
paling suka layan forum
antaranya..

http://www.tranungkite.net/v9/
http://www.tkodaily.net/v2/
http://www.utaraonline.net/v3/index.php
http://khalifah.forum.st/index.htm
http://www.detikdaily.net/v5/

#so far paling keh suka tranungkite
sebab banyak isu politik semasa
keh suka gak politik ni cuma tak de
peluang nak aktif..nak jadi cerita
laman web ni kena "virus" la pulak
banyak sangat isu gemparnya Mad Crying or Very sad

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  Yassin on Tue Sep 22, 2009 5:34 pm

bukan apa sekadar nak tahu je kemana org lain suka online....senang nanti kala ada masa boleh gak gi jenguk....laman-laman tertentu tu...
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  zulkbo on Tue Sep 22, 2009 10:45 pm

Yassin wrote:bukan apa sekadar nak tahu je kemana org lain suka online....senang nanti kala ada masa boleh gak gi jenguk....laman-laman tertentu tu...

tapi nak kira
kemesraan lebih kat
PCC ni..
semua pun rodong belaka Very Happy

politik ni kalau bersembang selalu
nak gaduh jer isunye
panas-panas belaka
forumer kat forum tu Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  Yassin on Wed Sep 23, 2009 12:13 am

zulkbo wrote:
tapi nak kira
kemesraan lebih kat
PCC ni..
semua pun rodong belaka Very Happy

politik ni kalau bersembang selalu
nak gaduh jer isunye
panas-panas belaka
forumer kat forum tu Very Happy

Dulu kawan suke juga berforum dalam bab politik ini sudahnya biarlah kawan tarik diri sebab tak mampu melayan kerenah forumer politik ini sudahnya kata caci, maki, mencarut semua ada... jadi kawan pikir kawan pun tak kemana gi nya kala berpolitik ini sekadar menyuarakan pendapat atau sekadar amik tahu sajer kala bergitu rupenya biarlah kawan tak campo kepala pun tak kusut... Mad
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  Deto_8 on Wed Sep 23, 2009 2:37 pm

dulu hari2 lepak kat www.tokgajah.com (forum pahang football online supporters...kawan jadi krew KL)...bila majoriti budak KL kena block atas sebab tertentu, kawan atas inisiatif sendiri tubuhkan www.pahangcommunity.com...sebabnya mudah...bila ada forum, mudah untuk berkomunikasi...

selain tu yang biasa kawan surf :

www.liverpoolfc.tv
www.mymassa.blogspot.com
www.goal.com
akuanakpahang.blogspot.com
Laughing

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  Yassin on Wed Sep 23, 2009 2:52 pm

Deto_8 wrote:dulu hari2 lepak kat www.tokgajah.com (forum pahang football online supporters...kawan jadi krew KL)...bila majoriti budak KL kena block atas sebab tertentu, kawan atas inisiatif sendiri tubuhkan www.pahangcommunity.com...sebabnya mudah...bila ada forum, mudah untuk berkomunikasi...

selain tu yang biasa kawan surf :

www.liverpoolfc.tv
www.mymassa.blogspot.com
www.goal.com
akuanakpahang.blogspot.com
Laughing

Gitu kisohnya boleh kawan tumpang2 online mekala senang esok2 me..............tapi akuanakpahang.blogspot.com tokey dia busy sungguh hehehe... Very Happy
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  koy101 on Wed Sep 23, 2009 5:41 pm

aku malas nak citer politik... kecuali yg melibatkan maruah dan kebaikan bersama ( samada negara atau bangsa ). Kut kalu yg jenis ngata aku betul, aok salah... aku islam aok kapir.... aku baik... aok setan... huh... baik xyah join. Nambah dosa kering aku nih jer....

Apa-apa pun, balik ke topik ( kang .yassin marah lak )...
tmpt aku slalu lepak :
www.kembara.net ( web kelab keta kembara - wat masa skrg... not open to public )
www.facebook.com
www.anak-pahang.net ( errr... satu lg laman web komuniti anak pahang )

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
avatar
koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  Yassin on Wed Sep 23, 2009 7:36 pm

koy101 wrote:aku malas nak citer politik... kecuali yg melibatkan maruah dan kebaikan bersama ( samada negara atau bangsa ). Kut kalu yg jenis ngata aku betul, aok salah... aku islam aok kapir.... aku baik... aok setan... huh... baik xyah join. Nambah dosa kering aku nih jer....

Apa-apa pun, balik ke topik ( kang .yassin marah lak )...
tmpt aku slalu lepak :
www.kembara.net ( web kelab keta kembara - wat masa skrg... not open to public )
www.facebook.com
www.anak-pahang.net ( errr... satu lg laman web komuniti anak pahang )

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

aok citer bab facebook nei kan dulu kawan ada juge akaun kat situ...tapi bila kawan terjumpa satu email bercerita tentang keburukannya lalu setelah kawan amat-amati akan kebenarannya kawan dgn rela hati mendeletekan akaun kawan disana....huhuhu...
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  ebe on Thu Sep 24, 2009 9:34 am


_________________



Download e-Book diatas & anda akan dibayar RM0.50 setiap download. Tiada bayaran | Free Of Charge | Belum cuba Belum tahu

avatar
ebe
Security Guard
Security Guard

Posts : 414
Points : 5452
Join date : 14/09/2009
Age : 34
Location : Technology Park Malaysia

http://www.bisneskad.biz

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  MD on Thu Sep 24, 2009 12:25 pm

Yassin wrote:
zulkbo wrote:
tapi nak kira
kemesraan lebih kat
PCC ni..
semua pun rodong belaka Very Happy

politik ni kalau bersembang selalu
nak gaduh jer isunye
panas-panas belaka
forumer kat forum tu Very Happy

Dulu kawan suke juga berforum dalam bab politik ini sudahnya biarlah kawan tarik diri sebab tak mampu melayan kerenah forumer politik ini sudahnya kata caci, maki, mencarut semua ada... jadi kawan pikir kawan pun tak kemana gi nya kala berpolitik ini sekadar menyuarakan pendapat atau sekadar amik tahu sajer kala bergitu rupenya biarlah kawan tak campo kepala pun tak kusut... Mad

kawan amat bersetuju dengan dua posting ni...
bukan bermakna politik tu tak penting kan...kita ambik tahu jugak
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  Yassin on Thu Sep 24, 2009 2:20 pm

MD wrote:
Yassin wrote:
zulkbo wrote:
tapi nak kira
kemesraan lebih kat
PCC ni..
semua pun rodong belaka Very Happy

politik ni kalau bersembang selalu
nak gaduh jer isunye
panas-panas belaka
forumer kat forum tu Very Happy

Dulu kawan suke juga berforum dalam bab politik ini sudahnya biarlah kawan tarik diri sebab tak mampu melayan kerenah forumer politik ini sudahnya kata caci, maki, mencarut semua ada... jadi kawan pikir kawan pun tak kemana gi nya kala berpolitik ini sekadar menyuarakan pendapat atau sekadar amik tahu sajer kala bergitu rupenya biarlah kawan tak campo kepala pun tak kusut... Mad

kawan amat bersetuju dengan dua posting ni...
bukan bermakna politik tu tak penting kan...kita ambik tahu jugak

Itu sudah semestinyakan...bab ekonomi, politik dan isu-isu semasa itu kena peka dan kena amik tahu gak...karang org dah berperang kita masih tersenget2 lagi...hehehehe...maruuu... Very Happy
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  lepat_ubi on Thu Sep 24, 2009 10:27 pm

dulu slalu tgk TGC... skrg beralih arah ke PCC....ekekekeke...kengkadang bace paper utusan... yg paling kerap adalah laman web U koi le.....
avatar
lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  Yassin on Fri Sep 25, 2009 12:06 am

kawan byk ngat tmpt selalu lepak tapi kat sini paling kawan tak kenan sebab ngabis ke duit aje...: http://www.cimbcliks.com.my hehehehe........
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  apens7 on Sat Oct 03, 2009 12:16 pm

aku selalu lepak shaz jer...
avatar
apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  ebe on Sat Oct 03, 2009 1:09 pm


_________________



Download e-Book diatas & anda akan dibayar RM0.50 setiap download. Tiada bayaran | Free Of Charge | Belum cuba Belum tahu

avatar
ebe
Security Guard
Security Guard

Posts : 414
Points : 5452
Join date : 14/09/2009
Age : 34
Location : Technology Park Malaysia

http://www.bisneskad.biz

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  labu sayong on Sat Oct 03, 2009 10:06 pm

Koi sebenonye xsuke lyn intrnt ni tp bile diperkenalkan kpd PCC ni trs jatuh cinta..rodong2 koi suke lyn game kat facebook tu, siap doggy ke koi..tp koi ttp setia dgn PCC ni.. I love you
avatar
labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 31
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  faisalmik on Sat Oct 03, 2009 11:10 pm

aku biase lepak kat tembok2...jambatan...hehehe...mana lagi kalu bkn depan pc atau tv...
avatar
faisalmik
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 698
Points : 744
Join date : 15/04/2009
Age : 42
Location : Wangsa Maju/Teluk Baharu

http://www.tokgajah.com

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  kawanorgmaRan on Thu Nov 26, 2009 10:22 am

lepak kat umohh tido jek, bapokk behnyer Razz
avatar
kawanorgmaRan

Posts : 40
Points : 50
Join date : 22/11/2009
Age : 34
Location : HP Tower Damansara Kompo, Maran (TSK, Kg Berkat3, Chenor)

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  sakur@86 on Thu Nov 26, 2009 10:36 am

labu sayong wrote:Koi sebenonye xsuke lyn intrnt ni tp bile diperkenalkan kpd PCC ni trs jatuh cinta..rodong2 koi suke lyn game kat facebook tu, siap doggy ke koi..tp koi ttp setia dgn PCC ni.. I love you

kite serupa la labu sayOng..koi pun bukan minat sgt nak layan internet ni..berforum dlm internet pun xpernah...tapi selepas diperkenalkan PCC ni terus la jatuh cinta....skang koi setia pada PCC ni..so,byk lepak kat PCC ni jek lah..
Razz Razz
avatar
sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 31
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  ozzy on Thu Nov 26, 2009 10:37 am

sakur@86 wrote:
labu sayong wrote:Koi sebenonye xsuke lyn intrnt ni tp bile diperkenalkan kpd PCC ni trs jatuh cinta..rodong2 koi suke lyn game kat facebook tu, siap doggy ke koi..tp koi ttp setia dgn PCC ni.. I love you

kite serupa la labu sayOng..koi pun bukan minat sgt nak layan internet ni..berforum dlm internet pun xpernah...tapi selepas diperkenalkan PCC ni terus la jatuh cinta....skang koi setia pada PCC ni..so,byk lepak kat PCC ni jek lah..
Razz Razz

Bahaya ni..budaya lepak.. Very Happy
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  sakur@86 on Thu Nov 26, 2009 10:42 am

ozzy wrote:
sakur@86 wrote:
labu sayong wrote:Koi sebenonye xsuke lyn intrnt ni tp bile diperkenalkan kpd PCC ni trs jatuh cinta..rodong2 koi suke lyn game kat facebook tu, siap doggy ke koi..tp koi ttp setia dgn PCC ni.. I love you

kite serupa la labu sayOng..koi pun bukan minat sgt nak layan internet ni..berforum dlm internet pun xpernah...tapi selepas diperkenalkan PCC ni terus la jatuh cinta....skang koi setia pada PCC ni..so,byk lepak kat PCC ni jek lah..
Razz Razz

Bahaya ni..budaya lepak.. Very Happy

xpe lepak geni...bukan tepi tangga kat shopping complex k...
Suspect
avatar
sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 31
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  ozzy on Thu Nov 26, 2009 10:56 am

sakur@86 wrote:

xpe lepak geni...bukan tepi tangga kat shopping complex k...
Suspect

yeye..sila sila.. Very Happy
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Kat mana selalu lepak?

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum