Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Bagi Yang Lahir Awal 70 an - 80 an

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: Bagi Yang Lahir Awal 70 an - 80 an

Post  acey on Fri Dec 04, 2009 10:46 am

jasnoraizan wrote:tahun 1966......(melalui lah semua yg mana aokme lalui tuh..)

boleh kamcing ngan pawang yassin la awok

acey
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 266
Points : 269
Join date : 23/07/2009

Back to top Go down

Re: Bagi Yang Lahir Awal 70 an - 80 an

Post  Yassin on Fri Dec 04, 2009 10:43 pm

acey wrote:
jasnoraizan wrote:tahun 1966......(melalui lah semua yg mana aokme lalui tuh..)

boleh kamcing ngan pawang yassin la awok

Berbaya kawan laa dia tu heheheh.... tak tua sgt keknya macam tengoh ganaz lagi heheheh:D
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Bagi Yang Lahir Awal 70 an - 80 an

Post  edi on Sat Dec 05, 2009 9:41 am

Yassin wrote:
acey wrote:
jasnoraizan wrote:tahun 1966......(melalui lah semua yg mana aokme lalui tuh..)

boleh kamcing ngan pawang yassin la awok

Berbaya kawan laa dia tu heheheh.... tak tua sgt keknya macam tengoh ganaz lagi heheheh:D

Org muda dan baru mcm kwn nie patut la brguru ngan aok, ilmu penuh didada, ilmu kekal ganaz tu yg kne blajor... Laughing
avatar
edi
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 302
Points : 303
Join date : 11/11/2009

Back to top Go down

Re: Bagi Yang Lahir Awal 70 an - 80 an

Post  MD on Wed Mar 24, 2010 4:08 pm

The High Chapparal


siri ini pernah ditayangkan di tv sekitar 80an,dan tahun 2009 melalui Retro RTM TV2..
P/S - kawan ada joint group fan HC..Oktober 2009 fans buat reunion dengan pelakon yg masih hidup..
di Malaysia kawan antara nama Melayu yg joint yahoo/group HC ni dan sorang nama Jerry dari Singapura...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Bagi Yang Lahir Awal 70 an - 80 an

Post  zulkbo on Wed Mar 24, 2010 4:53 pm

koi suka watak monalito tu
selalu dulu masa kecik main pistol
mesti nak jadi monalito..he he
aree ..aree.. Cool

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Bagi Yang Lahir Awal 70 an - 80 an

Post  MD on Fri Mar 26, 2010 10:57 am

zulkbo wrote:koi suka watak monalito tu
selalu dulu masa kecik main pistol
mesti nak jadi monalito..he he
aree ..aree.. Cool


_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

kawe lahir 60an dan 70ah

Post  khalisah abdullah on Mon May 24, 2010 12:22 pm

tua sgt kan tapi minat juga nak kongsi

khalisah abdullah

Posts : 9
Points : 11
Join date : 24/05/2010

Back to top Go down

Re: Bagi Yang Lahir Awal 70 an - 80 an

Post  khalisah abdullah on Mon May 24, 2010 12:25 pm

sekolah men jeng, 2 tahun 70an...........
asrama baru di buka.......kawe asal jengka 4
dok ler asrma jengka 2, mlm2 histeria sbb bangunan baru
seram tul......

ingat teman2 pelajar sek. men. jengka 2 dimana korang semua

khalisah abdullah

Posts : 9
Points : 11
Join date : 24/05/2010

Back to top Go down

Re: Bagi Yang Lahir Awal 70 an - 80 an

Post  RAFtegang on Mon May 24, 2010 12:30 pm

MD wrote:
zulkbo wrote:koi suka watak monalito tu
selalu dulu masa kecik main pistol
mesti nak jadi monalito..he he
aree ..aree.. Cool

Ni bukan cite High Chaparral ke?
Kalau zaman 70an ni aku ingat lagi cite Six Million Dollar Man, Battlestar Galactica, Buck Rogers.
Kalau zaman 80an lak Bentung dah dapat sikit2 TV3 dapat la nengok cite V. Pemes tul masa tu....
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Bagi Yang Lahir Awal 70 an - 80 an

Post  MD on Mon May 24, 2010 12:35 pm

betul Raf...
aku ni Die Hard Fans pada High Chapparal...hehehe

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Bagi Yang Lahir Awal 70 an - 80 an

Post  RAFtegang on Mon May 24, 2010 12:37 pm

MD wrote:betul Raf...
aku ni Die Hard Fans pada High Chapparal...hehehe
Patut la...aku pun sama.....aku cukup suka dgn watak Manolito tu...perangai cam siot je kan.
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Bagi Yang Lahir Awal 70 an - 80 an

Post  MD on Mon May 24, 2010 12:56 pm

RAFtegang wrote:
MD wrote:betul Raf...
aku ni Die Hard Fans pada High Chapparal...hehehe
Patut la...aku pun sama.....aku cukup suka dgn watak Manolito tu...perangai cam siot je kan.

Raf, last year RTM ada siar semula HC ni tapi tak habis la hanya siri satu je...harap ada siaran untuk siri 2 dan 3 nanti...skang siri Retro duk main cerita lain...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Bagi Yang Lahir Awal 70 an - 80 an

Post  RAFtegang on Mon May 24, 2010 12:59 pm

MD wrote:
RAFtegang wrote:
MD wrote:betul Raf...
aku ni Die Hard Fans pada High Chapparal...hehehe
Patut la...aku pun sama.....aku cukup suka dgn watak Manolito tu...perangai cam siot je kan.

Raf, last year RTM ada siar semula HC ni tapi tak habis la hanya siri satu je...harap ada siaran untuk siri 2 dan 3 nanti...skang siri Retro duk main cerita lain...
Oooo ye ke...aku tak tau lak ada siar balik....aku kan kalau la dapat...teringin nak tengok TV3 punye ......Solid Gold...perghhhh...dulu best betul rancangan hiburan ni....
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Bagi Yang Lahir Awal 70 an - 80 an

Post  MD on Mon May 24, 2010 1:06 pm

RAFtegang wrote:
Oooo ye ke...aku tak tau lak ada siar balik....aku kan kalau la dapat...teringin nak tengok TV3 punye ......Solid Gold...perghhhh...dulu best betul rancangan hiburan ni....

Raf,
aku ada joint fans HC group,nama Melayu aku sorang je rasenya...Singapore ada sorang ...fans di USA siap mohon NBC agar keluarkan DVD HC ni...tapi masih takda kata putus...
dalam markert yang ada tu tiruan dgn kualiti gambar yg tak elok...China ada keluarkan ,tapi still kualiti tak elok...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Bagi Yang Lahir Awal 70 an - 80 an

Post  RAFtegang on Mon May 24, 2010 1:09 pm

MD wrote:
RAFtegang wrote:
Oooo ye ke...aku tak tau lak ada siar balik....aku kan kalau la dapat...teringin nak tengok TV3 punye ......Solid Gold...perghhhh...dulu best betul rancangan hiburan ni....

Raf,
aku ada joint fans HC group,nama Melayu aku sorang je rasenya...Singapore ada sorang ...fans di USA siap mohon NBC agar keluarkan DVD HC ni...tapi masih takda kata putus...
dalam markert yang ada tu tiruan dgn kualiti gambar yg tak elok...China ada keluarkan ,tapi still kualiti tak elok...
Hui siap ada Fan Club ye? Dasat jugak....punye la pemes cite ni dulu kan....
avatar
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 45
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: Bagi Yang Lahir Awal 70 an - 80 an

Post  MD on Mon May 24, 2010 1:19 pm

Raf,
diorang siap buat reunion lagi dengan pelakon HC yang masih hidup tu...diorang memang betul menghargai,biasa lah orang putih memang macam tu...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Bagi Yang Lahir Awal 70 an - 80 an

Post  MD on Wed Oct 06, 2010 4:12 pm

baru ni ada kengkawan/jiran datang beraya di rumah...pastu anok2 diorang ni main main kat luor...
dalam pade tu Kawan dengor diorang nyanyi lagu..''Jambatan Merah sudah runtuh,sudah runtuh.....''
dalam ati kabo, evegreen lagi lagu nih...bebudok sekarang masih menggunakannyer...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Bagi Yang Lahir Awal 70 an - 80 an

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum