Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Tol percuma sempena Tahun Baru Cina

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Tol percuma sempena Tahun Baru Cina

Post  ozzy on Tue Feb 09, 2010 12:59 pm

jasnoraizan wrote:

ok,kwn juz nyatakan peranan umum kerajaan jek..tp kwn akui seme tu mustahil..kwn fhm krjaan kena byar mcm2..taklah kwn kata,semua mst percuma..kalu tak dpt byk,dapat sket pon ok..aok taknak ke kalo org nk bg free spt duit ke,beras ke?..tentu nak kan..tp kita mmg tak bleh bharap sgt sbb byk nor karenahnya..

kwn tak kisah pun negara tak byk duit utk di bagi pd rakyat..kwn boleh redha jek..tp masalahnya pemimpin kita teramat2 mewah hidupnya..ade jet peribadi..ada rumah banglo juta2 ringgit..keta mewah jgn cakap r,susun kt garaj mcm keta mainan..sudahnya,rakyat jgk yg disuruh berjimat..ape kehe?..huhu...[/color]

kalau nok difikirkan memang ada betul nyeee...tp dah jd rezeki orng atasan agok2nye diaorang blh hidup mewah semacam itu...walaupun masih ramai rakyat yg hidupnyee tak berapa blh nok mewah cthnye mcm kwn nih lah...orng lain keje dah lama blh pakai kete,aku masih pakai motor honda kapcai lg...nok jugek merasa hidup mcm diorang tehhh...(kena masuk politik kut)...[/quote]

Apakah semua pemimpin skrg ada jet peribadi??sila buktikan..lihatlah pemimpin manapun yg bertukarganti elauan & gaji mrk tetap sama ..semua pun mewah juga..kita yg bawah ni mcm ni juga..bagaimana org luar dtg sini boleh kaya raya ??..apakah kerajaan bagi percuma pada mrk??
kita disini nak harapkan semua free..
mmm
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Tol percuma sempena Tahun Baru Cina

Post  jasnoraizan on Tue Feb 09, 2010 1:04 pm

[quote="ozzy"]
strikersbuncit wrote:

ok,kwn juz nyatakan peranan umum kerajaan jek..tp kwn akui seme tu mustahil..kwn fhm krjaan kena byar mcm2..taklah kwn kata,semua mst percuma..kalu tak dpt byk,dapat sket pon ok..aok taknak ke kalo org nk bg free spt duit ke,beras ke?..tentu nak kan..tp kita mmg tak bleh bharap sgt sbb byk nor karenahnya..

kwn tak kisah pun negara tak byk duit utk di bagi pd rakyat..kwn boleh redha jek..tp masalahnya pemimpin kita teramat2 mewah hidupnya..ade jet peribadi..ada rumah banglo juta2 ringgit..keta mewah jgn cakap r,susun kt garaj mcm keta mainan..sudahnya,rakyat jgk yg disuruh berjimat..ape kehe?..huhu...[/color]

jasnoraizan wrote:
kalau nok difikirkan memang ada betul nyeee...tp dah jd rezeki orng atasan agok2nye diaorang blh hidup mewah semacam itu...walaupun masih ramai rakyat yg hidupnyee tak berapa blh nok mewah cthnye mcm kwn nih lah...orng lain keje dah lama blh pakai kete,aku masih pakai motor honda kapcai lg...nok jugek merasa hidup mcm diorang tehhh...(kena masuk politik kut)...

ozzy wrote:Apakah semua pemimpin skrg ada jet peribadi??sila buktikan..lihatlah pemimpin manapun yg bertukarganti elauan & gaji mrk tetap sama ..semua pun mewah juga..kita yg bawah ni mcm ni juga..bagaimana org luar dtg sini boleh kaya raya ??..apakah kerajaan bagi percuma pada mrk??
kita disini nak harapkan semua free..
mmm

[quote="jasnoraizan"]
rezeki masing2...kepada yg dah berjaya hidup sempurna ..alhamdullilah..dan kepada yg masih tak berkesempatan untuk berjaya bkn salah tak berusaha tetapi ada hikmat disebaliknya..insyaallah tuhan akan bg kehidupan yg lebih baik di alam lain besok..walaupun dah berusaha seperti orng lain tp tak mewah didunia... Very Happy


Last edited by jasnoraizan on Tue Feb 09, 2010 1:25 pm; edited 2 times in total
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Tol percuma sempena Tahun Baru Cina

Post  strikerbuncit on Tue Feb 09, 2010 1:12 pm

ozzy wrote:Apakah semua pemimpin skrg ada jet peribadi??sila buktikan..lihatlah pemimpin manapun yg bertukarganti elauan & gaji mrk tetap sama ..semua pun mewah juga..kita yg bawah ni mcm ni juga..bagaimana org luar dtg sini boleh kaya raya ??..apakah kerajaan bagi percuma pada mrk??
kita disini nak harapkan semua free..
mmm

kenapa econ kt sini panas ek?..huhu
taklah smua ada jet..segelintir jek..tp kalu ade sdikit fakta yg betul,kenapa lgsg tak ble diterima? salah ker kwn lontarkan pandangan? adakah PCC ni tak bebas utk kita memberi komen&idea? adakah anda dibayar utk menjawab pertanyaan tsebut dan mempertahankan kesilapan org lain?..jgnla serius sgt kat PCC ni..org nak enjoy2 kt sini pun rasa xslesa..

sudahnyer,meludah ke langit tertimpa diri sndiri..siapa yg sbnarnya kuat mengkritik??..huhu..
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Tol percuma sempena Tahun Baru Cina

Post  jasnoraizan on Tue Feb 09, 2010 1:17 pm

strikerbuncit wrote:
ozzy wrote:Apakah semua pemimpin skrg ada jet peribadi??sila buktikan..lihatlah pemimpin manapun yg bertukarganti elauan & gaji mrk tetap sama ..semua pun mewah juga..kita yg bawah ni mcm ni juga..bagaimana org luar dtg sini boleh kaya raya ??..apakah kerajaan bagi percuma pada mrk??
kita disini nak harapkan semua free..
mmm

kenapa econ kt sini panas ek?..huhu
taklah smua ada jet..segelintir jek..tp kalu ade sdikit fakta yg betul,kenapa lgsg tak ble diterima? salah ker kwn lontarkan pandangan? adakah PCC ni tak bebas utk kita memberi komen&idea? adakah anda dibayar utk menjawab pertanyaan tsebut dan mempertahankan kesilapan org lain?..jgnla serius sgt kat PCC ni..org nak enjoy2 kt sini pun rasa xslesa..

sudahnyer,meludah ke langit tertimpa diri sndiri..siapa yg sbnarnya kuat mengkritik??..huhu..

itu lah yg terjadi diatas diri ku...hik..hik..hik..hikk.. Laughing
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Tol percuma sempena Tahun Baru Cina

Post  strikerbuncit on Tue Feb 09, 2010 1:25 pm

jasnoraizan wrote:itu lah yg terjadi diatas diri ku...hik..hik..hik..hikk.. Laughing

kesian kt aok jas...xpela,moh kita mulakan kehidupan baru..hahaha..

*kwn mtk maaf pd smua..tiada niat utk mengguris hari sesiapa..skadar berbincang jek td..ulama pun berselisih pendapat,apatah lg kita yg jahil ni..moga Allah melindungi kita smua..
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Tol percuma sempena Tahun Baru Cina

Post  jasnoraizan on Tue Feb 09, 2010 1:27 pm

strikerbuncit wrote:
jasnoraizan wrote:itu lah yg terjadi diatas diri ku...hik..hik..hik..hikk.. Laughing

kesian kt aok jas...xpela,moh kita mulakan kehidupan baru..hahaha..

*kwn mtk maaf pd smua..tiada niat utk mengguris hari sesiapa..skadar berbincang jek td..ulama pun berselisih pendapat,apatah lg kita yg jahil ni..moga Allah melindungi kita smua..
itu yg sebaiknyeee...panas sekejab je tak pe....jgn berpanjangan doh la.....tq sb Laughing
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Tol percuma sempena Tahun Baru Cina

Post  jasnoraizan on Tue Feb 09, 2010 1:33 pm

[quote="ozzy"]
strickersbuncit wrote:

ok,kwn juz nyatakan peranan umum kerajaan jek..tp kwn akui seme tu mustahil..kwn fhm krjaan kena byar mcm2..taklah kwn kata,semua mst percuma..kalu tak dpt byk,dapat sket pon ok..aok taknak ke kalo org nk bg free spt duit ke,beras ke?..tentu nak kan..tp kita mmg tak bleh bharap sgt sbb byk nor karenahnya..

kwn tak kisah pun negara tak byk duit utk di bagi pd rakyat..kwn boleh redha jek..tp masalahnya pemimpin kita teramat2 mewah hidupnya..ade jet peribadi..ada rumah banglo juta2 ringgit..keta mewah jgn cakap r,susun kt garaj mcm keta mainan..sudahnya,rakyat jgk yg disuruh berjimat..ape kehe?..huhu...[/color]

jasnoraizan wrote:kalau nok difikirkan memang ada betul nyeee...tp dah jd rezeki orng atasan agok2nye diaorang blh hidup mewah semacam itu...walaupun masih ramai rakyat yg hidupnyee tak berapa blh nok mewah cthnye mcm kwn nih lah...orng lain keje dah lama blh pakai kete,aku masih pakai motor honda kapcai lg...nok jugek merasa hidup mcm diorang tehhh...(kena masuk politik kut)...

ozzy wrote:Apakah semua pemimpin skrg ada jet peribadi??sila buktikan..lihatlah pemimpin manapun yg bertukarganti elauan & gaji mrk tetap sama ..semua pun mewah juga..kita yg bawah ni mcm ni juga..bagaimana org luar dtg sini boleh kaya raya ??..apakah kerajaan bagi percuma pada mrk??
kita disini nak harapkan semua free..
mmm
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Tol percuma sempena Tahun Baru Cina

Post  cikacung on Tue Feb 09, 2010 1:37 pm

jasnoraizan wrote:
strikerbuncit wrote:
jasnoraizan wrote:itu lah yg terjadi diatas diri ku...hik..hik..hik..hikk..

kesian kt aok jas...xpela,moh kita mulakan kehidupan baru..hahaha..

*kwn mtk maaf pd smua..tiada niat utk mengguris hari sesiapa..skadar berbincang jek td..ulama pun berselisih pendapat,apatah lg kita yg jahil ni..moga Allah melindungi kita smua..
itu yg sebaiknyeee...panas sekejab je tak pe....jgn berpanjangan doh la.....tq sb

Aok berdua jgn merajuk pulak.... sbb aokme antara best forumer kat PCC ni. Nanti lg la sunyi......

cikacung
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 171
Points : 173
Join date : 27/09/2009
Age : 45
Location : j3/KHTP,Kulim

Back to top Go down

Re: Tol percuma sempena Tahun Baru Cina

Post  jasnoraizan on Tue Feb 09, 2010 2:11 pm

cikacung wrote:
jasnoraizan wrote:
strikerbuncit wrote:
jasnoraizan wrote:itu lah yg terjadi diatas diri ku...hik..hik..hik..hikk..

kesian kt aok jas...xpela,moh kita mulakan kehidupan baru..hahaha..

*kwn mtk maaf pd smua..tiada niat utk mengguris hari sesiapa..skadar berbincang jek td..ulama pun berselisih pendapat,apatah lg kita yg jahil ni..moga Allah melindungi kita smua..
itu yg sebaiknyeee...panas sekejab je tak pe....jgn berpanjangan doh la.....tq sb

Aok berdua jgn merajuk pulak.... sbb aokme antara best forumer kat PCC ni. Nanti lg la sunyi......

kerana sokongan rodong2 lah kita orang nih masih ada di sini....
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Tol percuma sempena Tahun Baru Cina

Post  zulkbo on Tue Feb 09, 2010 2:19 pm

rasanya jalan lama mengkarak-
temerloh tu makin elok..bolehlah pakai
jimat tol... Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Tol percuma sempena Tahun Baru Cina

Post  ozzy on Tue Feb 09, 2010 3:14 pm

strikerbuncit wrote:
jasnoraizan wrote:itu lah yg terjadi diatas diri ku...hik..hik..hik..hikk.. Laughing

kesian kt aok jas...xpela,moh kita mulakan kehidupan baru..hahaha..

*kwn mtk maaf pd smua..tiada niat utk mengguris hari sesiapa..skadar berbincang jek td..ulama pun berselisih pendapat,apatah lg kita yg jahil ni..moga Allah melindungi kita smua..

Uikk..ada hok merajuk lagi ke...pangantin baru x baik merajuk..hilang seri ..hehe Shocked
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Tol percuma sempena Tahun Baru Cina

Post  jasnoraizan on Tue Feb 09, 2010 3:16 pm

ozzy wrote:
strikerbuncit wrote:
jasnoraizan wrote:itu lah yg terjadi diatas diri ku...hik..hik..hik..hikk.. Laughing

kesian kt aok jas...xpela,moh kita mulakan kehidupan baru..hahaha..

*kwn mtk maaf pd smua..tiada niat utk mengguris hari sesiapa..skadar berbincang jek td..ulama pun berselisih pendapat,apatah lg kita yg jahil ni..moga Allah melindungi kita smua..

Uikk..ada hok merajuk lagi ke...pangantin baru x baik merajuk..hilang seri ..hehe Shocked

bkn merajuk ozzy...tp bermuhasabah diri... Laughing Laughing
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Tol percuma sempena Tahun Baru Cina

Post  ozzy on Tue Feb 09, 2010 3:22 pm

jasnoraizan wrote:

Uikk..ada hok merajuk lagi ke...pangantin baru x baik merajuk..hilang seri ..hehe Shocked

bkn merajuk ozzy...tp bermuhasabah diri... Laughing Laughing[/quote]

ishh..jgn la gitu..meh kite ngeteh dulu..ekekeke
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Tol percuma sempena Tahun Baru Cina

Post  jasnoraizan on Tue Feb 09, 2010 3:27 pm

ozzy wrote:

Uikk..ada hok merajuk lagi ke...pangantin baru x baik merajuk..hilang seri ..hehe Shocked

jasnoraizan wrote:bkn merajuk ozzy...tp bermuhasabah diri... Laughing Laughing

ozzy wrote:

ishh..jgn la gitu..meh kite ngeteh dulu..ekekeke
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Tol percuma sempena Tahun Baru Cina

Post  amienski on Tue Feb 09, 2010 5:27 pm

huhu x sempat kawan nak rasa...kawan balik ari ahad
avatar
amienski
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 387
Points : 422
Join date : 22/10/2009
Age : 32

http://onthespot.fotopages.com

Back to top Go down

Re: Tol percuma sempena Tahun Baru Cina

Post  MD on Wed Feb 10, 2010 11:24 am

ada kewajaran diberi percuma masa malam ke awal pagi tu...
yg nak jalan jauh kena rancang perjalanan,yakni tidur dulu siangnya...kalau semua nak balik siang memang sesak...so dijadualkan perjalanan ni...

kalau kita peratikan kenapa lori lori besar suka jalan malam...antaranya jalan lebih sejuk dan ini memberi kebaikan pada tayar dan enjin kenderaan itu juga..

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Tol percuma sempena Tahun Baru Cina

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum