Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Pencuci Lantai Serai Wangi

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  jasnoraizan on Tue Nov 10, 2009 9:22 am

Yassin wrote:
jasnoraizan wrote:
Yassin wrote:
jasnoraizan wrote:
fourzy wrote:
jasnoraizan wrote:

Cer acu bawok sabor jas barang bender!!! hehehehe

kwn gurau je...tu pozy....kalu doh ade..aok call je la kwn .....nanti...atau aok bg kat deto pun tak pe...

Risao juge mekala aok serius pulok ..kot nanti kwn kata gurao aok kata.. serius pnjang pulok jadinya..goner nak call no aok kwn x de..

no kwn 012-9334762....(tak de lah nok deras sgt....take time....lah)

Haa...cer bawak sabor gitu bukan tak manis org nyer hehehehehe...

AOK BKN TOK PAHAM SIN KALAU DITGK DARI GAMBOR KWN TUH...org tue sin mudoh amat terasanye.... (merujuk pada cerpen" hati seorang tue...")

Merajuk pada hok sayang tak pe....kala merajuk pada hok membenci maru laa....jas... keknya kawan sayang berlake aok me sini hehehehe [/quote]

tu merajuk sayang la tu......(sbb tu lah pujuk gak pozi tu mekala blh dapat muroh skit...)

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  ozzy on Tue Nov 10, 2009 9:30 am

jasnoraizan wrote:

AOK BKN TOK PAHAM SIN KALAU DITGK DARI GAMBOR KWN TUH...org tue sin mudoh amat terasanye.... (merujuk pada cerpen" hati seorang tue...")

Merajuk pada hok sayang tak pe....kala merajuk pada hok membenci maru laa....jas... keknya kawan sayang berlake aok me sini hehehehe [/quote]

tu merajuk sayang la tu......(sbb tu lah pujuk gak pozi tu mekala blh dapat muroh skit...) [/quote]

huh..nok muroh lagi...x tau nok kabo mende doh mekala gitu..doh kira rege spesel doh tu..nok muroh lagi koi bagi pokok serai je la ke aok..hehe

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  jasnoraizan on Tue Nov 10, 2009 9:37 am

fourzy wrote:
jasnoraizan wrote:

AOK BKN TOK PAHAM SIN KALAU DITGK DARI GAMBOR KWN TUH...org tue sin mudoh amat terasanye.... (merujuk pada cerpen" hati seorang tue...")

Merajuk pada hok sayang tak pe....kala merajuk pada hok membenci maru laa....jas... keknya kawan sayang berlake aok me sini hehehehe

tu merajuk sayang la tu......(sbb tu lah pujuk gak pozi tu mekala blh dapat muroh skit...) [/quote]

huh..nok muroh lagi...x tau nok kabo mende doh mekala gitu..doh kira rege spesel doh tu..nok muroh lagi koi bagi pokok serai je la ke aok..hehe[/quote]

ok lah tu..kwn beli satu set..lps tu aok bg pulok pokok serai se....

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  ozzy on Wed Nov 18, 2009 3:14 pm

Mohamad Azmi wrote:
fourzy wrote:Assalamualaikum...Saya menjadi pengedar untuk pencuci lantai serai wangi..tapi bukan brand Afy Haniff tu..brand baru kalau ada berminat leh la beritau kwn..amat berkesan untuk cuci lantai dan mangkuk tandas selain ianya berbau wangi...wassalam

Assalamualaikum saudara, saya amat berminat dengan produk yang saudara edarkan tersebut. Saya berada di Perak. Masalahnya, bagaimana cara untuk saya mendapatkan produk tersebut?

harap saudara dapat komen ke email saya : amisk45@yahoo.com

Salam Azmi..
Stok dah ada kat Trolak boleh dapatkan disana..sila buka email saudara..tima kasih

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  Jeck Sparow on Wed Nov 18, 2009 3:22 pm

Bagus ker pencuci lantai ni wanginyer tahan lama mane boleh gok nak cuba mekal nak raya ni hehe

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  ozzy on Wed Nov 18, 2009 3:27 pm

Jeck Sparow wrote:Bagus ker pencuci lantai ni wanginyer tahan lama mane boleh gok nak cuba mekal nak raya ni hehe

Doh produk koi..koi kabo la bagus hehe..baunya tahan dalam 1 hari untuk sekali cuci/mop dan fungsinya sebagai penghalau serangga..utk keterangan lanjut boleh email ke ozzy2u@gmail.com..nanti koi bagi katalog..tima kacih.. Laughing

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  Jeck Sparow on Wed Nov 18, 2009 3:31 pm

ozzy wrote:
Jeck Sparow wrote:Bagus ker pencuci lantai ni wanginyer tahan lama mane boleh gok nak cuba mekal nak raya ni hehe

Doh produk koi..koi kabo la bagus hehe..baunya tahan dalam 1 hari untuk sekali cuci/mop dan fungsinya sebagai penghalau serangga..utk keterangan lanjut boleh email ke ozzy2u@gmail.com..nanti koi bagi katalog..tima kacih.. Laughing

Email flyers kt this email addres diananabila85@yahoo.com n

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  Yassin on Wed Nov 18, 2009 3:35 pm

ozzy wrote:
Jeck Sparow wrote:Bagus ker pencuci lantai ni wanginyer tahan lama mane boleh gok nak cuba mekal nak raya ni hehe

Doh produk koi..koi kabo la bagus hehe..baunya tahan dalam 1 hari untuk sekali cuci/mop dan fungsinya sebagai penghalau serangga..utk keterangan lanjut boleh email ke ozzy2u@gmail.com..nanti koi bagi katalog..tima kacih..

Berasa ingin juge menggunakan produk ini di mana boleh kawan dapatkan butiran lanjutnya??

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  ozzy on Wed Nov 18, 2009 3:39 pm

Yassin wrote:
ozzy wrote:
Jeck Sparow wrote:Bagus ker pencuci lantai ni wanginyer tahan lama mane boleh gok nak cuba mekal nak raya ni hehe

Doh produk koi..koi kabo la bagus hehe..baunya tahan dalam 1 hari untuk sekali cuci/mop dan fungsinya sebagai penghalau serangga..utk keterangan lanjut boleh email ke ozzy2u@gmail.com..nanti koi bagi katalog..tima kacih..

Berasa ingin juge menggunakan produk ini di mana boleh kawan dapatkan butiran lanjutnya??

Yassin..brg aok nnti kwn kirim ke along ..harap dia balik raya haji ni..nnti kwn try tanya MD..kalau aok nak tau juge email le ke kwn ozzy2u@gmail.com tehh.. Very Happy
* koi sertakan no akaun koi sekali nanti

NANTIKAN JUGE BEBERAPA PRODUK BARU KOI JENAMA OZZY INSYAALLAH MUNGKIN TAHUN DEPAN SKRG MASIH PERINGKAT PERBINCANGAN..tungguuuuuuuu

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  ozzy on Mon Nov 23, 2009 9:05 am

Yassin wrote:
ozzy wrote:
Jeck Sparow wrote:Bagus ker pencuci lantai ni wanginyer tahan lama mane boleh gok nak cuba mekal nak raya ni hehe

Doh produk koi..koi kabo la bagus hehe..baunya tahan dalam 1 hari untuk sekali cuci/mop dan fungsinya sebagai penghalau serangga..utk keterangan lanjut boleh email ke ozzy2u@gmail.com..nanti koi bagi katalog..tima kacih..

Berasa ingin juge menggunakan produk ini di mana boleh kawan dapatkan butiran lanjutnya??

yassin..malam tadi koi ngeteh dgn along..koi dah passing brg aok tu ke dia..tapi dia nak promosi dulu kat ayah dia (ayah dia pun ada berniaga brg2 berasaskan herba ni)..pastu baru dia beri ke aok..Raya Haji dia balik..nnti koi PM no akaun kwn..tq.. Very Happy

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  Deto_8 on Tue Mar 23, 2010 10:40 am


_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  MD on Tue Mar 23, 2010 10:59 am

Deto_8 wrote:

lawo,terang dan jelas gambor ni...

p/s - Tuan Saudagar yang empunya produk,jangan lupa orang dibelakang tabir terutamanya masa sesi photoshoot semalam....dan juga pada Si Comel tu Laughing

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  SailorMoon on Tue Mar 23, 2010 11:08 am

jgn lupe bg diskaun gak pd org yg x terlibat di blkg tabir...

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  ozzy on Tue Mar 23, 2010 11:14 am

Cik Shinju wrote:jgn lupe bg diskaun gak pd org yg x terlibat di blkg tabir...

MD ..diskaun telah di beri ..hadiah telah disediakan..mende lagi..hehe
Shinju ..bukan saja diskaun siap komisen koi beri ke aok..amacam??

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  ozzy on Tue Mar 23, 2010 2:27 pm

Deto_8 wrote:

Deto..Terima kasih atas kesudian mengupload gambar produk
Jasnoraizan..kwn dah bagi 1 set produk pada Deto untuk diserahkan pada aok ..bayaran nanti bankin ke akaun kwn..cukup bulan pun tak pe..terima kasih

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  Deto_8 on Tue Mar 23, 2010 2:28 pm

nak up gambor orangnya tak?

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  ozzy on Tue Mar 23, 2010 2:46 pm

Deto_8 wrote:nak up gambor orangnya tak?

yang lain2 x payah..nanti berat pulak PCC ni..hehe
cuma minta tolong email semua gambo tu ke - ozzy2u@gmail.com
kerjasama anda amat dihargai.. Very Happy

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  Deto_8 on Tue Mar 23, 2010 2:48 pm

deto2u tak ada komisyen ke Very Happy

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  ozzy on Tue Mar 23, 2010 2:51 pm

Deto_8 wrote:deto2u tak ada komisyen ke Very Happy

Ada..dalam seisi perbincangan tertutup..
kalau aok tgk dlm akaun aok tetiba ada duit ye doh tu..ekekeke

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  Deto_8 on Tue Mar 23, 2010 2:53 pm

bereh lah gitu... Very Happy ...malam sket kawan emel

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  SailorMoon on Tue Mar 23, 2010 3:12 pm

Deto_8 wrote:nak up gambor orangnya tak?

up jer, jgn pedulikan rayuan dia...

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  SailorMoon on Tue Mar 23, 2010 3:14 pm

ozzy wrote:
Cik Shinju wrote:jgn lupe bg diskaun gak pd org yg x terlibat di blkg tabir...

MD ..diskaun telah di beri ..hadiah telah disediakan..mende lagi..hehe
Shinju ..bukan saja diskaun siap komisen koi beri ke aok..amacam??

setuju secircle suara...
tp atas khidmat apekah komisen itu diberikan? Neutral

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  ozzy on Mon May 10, 2010 11:51 am

Maskot Ozzy Serai Wangi...




Terima kasih buat Jasnoraizan,Nordin,Jeck Sparrow dan Cik-Ainie atas order...

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  zulkbo on Mon May 10, 2010 12:53 pm

ozzy wrote:Maskot Ozzy Serai Wangi...


Terima kasih buat Jasnoraizan,Nordin,Jeck Sparrow dan Cik-Ainie atas order...

masyukkkk!! Shocked

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  ozzy on Wed Jan 19, 2011 10:45 am



Pada yang berminat untuk mendapatkan produk tersebut :

i - Serai Wangi
ii - Lampu Garam Bukit
iii -Tungku Moden/Letrik

Boleh Hubungi :

Zulkbo - Kawasan sekitar Ampang
Jeck Sparrow - Kawasan sekitar Bera



ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Pencuci Lantai Serai Wangi

Post  Sponsored content Today at 11:25 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum