Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

10 Tanda Lelaki Itu Suami Orang

View previous topic View next topic Go down

10 Tanda Lelaki Itu Suami Orang

Post  Deto_8 on Mon Jul 20, 2009 9:33 am

1. Bila berbual dengan anda matanya tidak memandang wajah atau muka anda kerana takut pembohongannya dikesan.

2. Ketika sedang berjalan-jalan dengan anda matanya liar memerhatikan sekeliling kerana dia khuatir terserempak dengan rakan-rakan isterinya atau saudara mara.

3. Jarang mengajak anda makan di tempat terbuka untuk menjaga line dengan makan di tempat-tempat yang sulit dan tersembunyi.

4. Sukar untuk menghubungi telefon bimbitnya kerana sering tidak dapat dihubungi kerana sebenarnya dia menggunakan 2 atau 3 talian (sim card) dan anda hanya mempunyai nombor talian yang dikhaskan untuk menggatal.

5. Sama sekali tidak akan mengajak anda datang ke rumahnya untuk bertemu kedua orang tuanya.

6. Dalam keretanya ada tanda-tanda kehadiran budak kecil seperti anak patung, selipar, puting ataupun tompok-tompok berbau susu di kusyen kereta.

7. Bila bersembang tentang rahsia wanita, pengetahuannya luarbiasa kerana dia sendiri pernah tinggal serumah, sebilik dan sekatil dengan wanita.

8. Tahap kemiangan dan kegatalannya melampau, mungkin kerana terlalu di kongkong oleh isterinya. Bila memandang tubuh anda, matanya menakutkan (tafsir sampai ke dalam kata orang tua).

9. Perutnya buncit atau boroi kerana makan dan minumnya dijaga oleh isteri mithali yang baik dan setia di rumah.

10. Bila telefon bimbitnya berbunyi, dia akan pergi ke tempat yang agak jauh dari anda untuk menjawabnya atau jika di dalam kereta dia akan membiarkan telefon berbunyi tanpa menjawabnya selepas melihat nombor yang terpapar di screen kerana yang menelefonnya adalah isterinya.

------------------------------------------------
kawan senyum aje Laughing

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: 10 Tanda Lelaki Itu Suami Orang

Post  MD on Mon Jul 20, 2009 12:30 pm

Deto_8 wrote:

------------------------------------------------
kawan senyum aje Laughing

Kawan pon paham....dan senyum jugak ekekekekkee......
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: 10 Tanda Lelaki Itu Suami Orang

Post  strikerbuncit on Mon Jul 20, 2009 1:34 pm

Mane tau dia sbnrnya DUDA,pe salahnya cari pengganti.hehe..tp camne ek Deto tau strategi2 sy tuh? opss!!.. Embarassed
avatar
strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: 10 Tanda Lelaki Itu Suami Orang

Post  zulkbo on Mon Jul 20, 2009 2:50 pm

pompuan sekarang lagi suka kawan suami orang...penyabar,matang dan berwang ciri pilihan wanita moden sekarang Very Happy Very Happy
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: 10 Tanda Lelaki Itu Suami Orang

Post  zulkbo on Mon Jul 20, 2009 2:52 pm

lelaki gentleman tak kan sembunyikan status mereka pada pompuan...terus-terang pun akan buat pompuan mudah cair..tapi ada caranya.... Very Happy Very Happy
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: 10 Tanda Lelaki Itu Suami Orang

Post  zulkbo on Mon Jul 20, 2009 2:54 pm

tapi seorang lelaki iman kena la lebih skett...byk pompuan muda anak dara yang belum kawin Laughing Laughing
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: 10 Tanda Lelaki Itu Suami Orang

Post  Deto_8 on Mon Jul 20, 2009 5:57 pm

zulkbo wrote:pompuan sekarang lagi suka kawan suami orang...penyabar,matang dan berwang ciri pilihan wanita moden sekarang Very Happy Very Happy

satu lagi aok tertinggal....berpengalaman.... Laughing

kan kuota lelaki itu 4....[jangan time ni je lah ikut sunnah]

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: 10 Tanda Lelaki Itu Suami Orang

Post  zulkbo on Mon Jul 20, 2009 9:25 pm

Deto_8 wrote:
zulkbo wrote:pompuan sekarang lagi suka kawan suami orang...penyabar,matang dan berwang ciri pilihan wanita moden sekarang Very Happy Very Happy

satu lagi aok tertinggal....berpengalaman.... Laughing

kan kuota lelaki itu 4....[jangan time ni je lah ikut sunnah]


Saya kalau ada chance nak juga tambah caw..tapi buat masa skrg satu pun cukup,muda lagi "man life start at 40" Laughing Laughing
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: 10 Tanda Lelaki Itu Suami Orang

Post  lepat_ubi on Thu Jul 23, 2009 12:27 pm

zulkbo wrote:
Deto_8 wrote:
zulkbo wrote:pompuan sekarang lagi suka kawan suami orang...penyabar,matang dan berwang ciri pilihan wanita moden sekarang Very Happy Very Happy

satu lagi aok tertinggal....berpengalaman.... Laughing

kan kuota lelaki itu 4....[jangan time ni je lah ikut sunnah]


Saya kalau ada chance nak juga tambah caw..tapi buat masa skrg satu pun cukup,muda lagi "man life start at 40" Laughing Laughing


-life begin at 40- Very Happy Very Happy
-tapi tak semua pompuan mcm tu- Laughing Laughing
avatar
lepat_ubi
A.D.O
A.D.O

Posts : 1316
Points : 1348
Join date : 25/05/2009
Age : 28
Location : TRANUNG KITE..../ JENGKA 04

Back to top Go down

Re: 10 Tanda Lelaki Itu Suami Orang

Post  labu sayong on Sat Aug 01, 2009 1:03 pm

zulkbo wrote:
Deto_8 wrote:
zulkbo wrote:pompuan sekarang lagi suka kawan suami orang...penyabar,matang dan berwang ciri pilihan wanita moden sekarang Very Happy Very Happy

satu lagi aok tertinggal....berpengalaman.... Laughing

kan kuota lelaki itu 4....[jangan time ni je lah ikut sunnah]


Saya kalau ada chance nak juga tambah caw..tapi buat masa skrg satu pun cukup,muda lagi "man life start at 40" Laughing Laughing

Apa alasan ye nk tmbh caw selain dr jwpn..."dah jodoh'...
avatar
labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 32
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: 10 Tanda Lelaki Itu Suami Orang

Post  zulkbo on Sun Aug 02, 2009 12:06 am

labu sayong wrote:
zulkbo wrote:
Deto_8 wrote:
zulkbo wrote:pompuan sekarang lagi suka kawan suami orang...penyabar,matang dan berwang ciri pilihan wanita moden sekarang Very Happy Very Happy

satu lagi aok tertinggal....berpengalaman.... Laughing

kan kuota lelaki itu 4....[jangan time ni je lah ikut sunnah]


Saya kalau ada chance nak juga tambah caw..tapi buat masa skrg satu pun cukup,muda lagi "man life start at 40" Laughing Laughing

Apa alasan ye nk tmbh caw selain dr jwpn..."dah jodoh'...


Keizinan isteri pertama untuk mendapat pahala dari Allah Very Happy
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: 10 Tanda Lelaki Itu Suami Orang

Post  ebe on Mon Sep 14, 2009 7:42 am

zulkbo wrote:
labu sayong wrote:
zulkbo wrote:
Deto_8 wrote:
zulkbo wrote:pompuan sekarang lagi suka kawan suami orang...penyabar,matang dan berwang ciri pilihan wanita moden sekarang Very Happy Very Happy

satu lagi aok tertinggal....berpengalaman.... Laughing

kan kuota lelaki itu 4....[jangan time ni je lah ikut sunnah]


Saya kalau ada chance nak juga tambah caw..tapi buat masa skrg satu pun cukup,muda lagi "man life start at 40" Laughing Laughing

Apa alasan ye nk tmbh caw selain dr jwpn..."dah jodoh'...


Keizinan isteri pertama untuk mendapat pahala dari Allah Very Happy


terbaik! kawan pon tunggu isteri pertama ngan kedua sain.. sambar yang baru lak.. zero interest lak tuh sekarang.. mihahahahha

_________________



Download e-Book diatas & anda akan dibayar RM0.50 setiap download. Tiada bayaran | Free Of Charge | Belum cuba Belum tahu

avatar
ebe
Security Guard
Security Guard

Posts : 414
Points : 5452
Join date : 14/09/2009
Age : 34
Location : Technology Park Malaysia

http://www.bisneskad.biz

Back to top Go down

Re: 10 Tanda Lelaki Itu Suami Orang

Post  ozzy on Mon Sep 14, 2009 9:37 am

ebe wrote:


terbaik! kawan pon tunggu isteri pertama ngan kedua sain.. sambar yang baru lak.. zero interest lak tuh sekarang.. mihahahahha

perrgghhhh...GUNUNG DAIK BERCABANG TIGA..wakakakakaka...
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: 10 Tanda Lelaki Itu Suami Orang

Post  koy101 on Sat Sep 19, 2009 4:48 am

Deto_8 wrote:1. Bila berbual dengan anda matanya tidak memandang wajah atau muka anda kerana takut pembohongannya dikesan.

2. Ketika sedang berjalan-jalan dengan anda matanya liar memerhatikan sekeliling kerana dia khuatir terserempak dengan rakan-rakan isterinya atau saudara mara.

3. Jarang mengajak anda makan di tempat terbuka untuk menjaga line dengan makan di tempat-tempat yang sulit dan tersembunyi.

4. Sukar untuk menghubungi telefon bimbitnya kerana sering tidak dapat dihubungi kerana sebenarnya dia menggunakan 2 atau 3 talian (sim card) dan anda hanya mempunyai nombor talian yang dikhaskan untuk menggatal.

5. Sama sekali tidak akan mengajak anda datang ke rumahnya untuk bertemu kedua orang tuanya.

6. Dalam keretanya ada tanda-tanda kehadiran budak kecil seperti anak patung, selipar, puting ataupun tompok-tompok berbau susu di kusyen kereta.

7. Bila bersembang tentang rahsia wanita, pengetahuannya luarbiasa kerana dia sendiri pernah tinggal serumah, sebilik dan sekatil dengan wanita.

8. Tahap kemiangan dan kegatalannya melampau, mungkin kerana terlalu di kongkong oleh isterinya. Bila memandang tubuh anda, matanya menakutkan (tafsir sampai ke dalam kata orang tua).

9. Perutnya buncit atau boroi kerana makan dan minumnya dijaga oleh isteri mithali yang baik dan setia di rumah.

10. Bila telefon bimbitnya berbunyi, dia akan pergi ke tempat yang agak jauh dari anda untuk menjawabnya atau jika di dalam kereta dia akan membiarkan telefon berbunyi tanpa menjawabnya selepas melihat nombor yang terpapar di screen kerana yang menelefonnya adalah isterinya.

------------------------------------------------
kawan senyum aje Laughing

1. Hehehe... tu sbb aku tu lelaki berhemah... kut kang pandang tepat kang, org kata nak buat ilmu batin lak....

2. Bukan hapa... umur dah tara nih.. kalu terserempak ngan org kenal, mau bertaun kena kutuk....

3. Kita nih nak makan... nak la xder gangguan dr sesapa kan?? kang ilang lak selera tuh....

4. Aku nih keje dlm utan... mmg xder coverage pun... jd kalu call pun masuk peti suara jer... jgn salah faham lak...

5. Org tua aku kerap xder kat umah... jap g umah abg.. jap g umah adik... nengok cucu... aku nak wat camner....

6. Tu anak-anak sedara aku nyer... Mak bapak kaya... Ilang dema beli lain jer....

7. Lor... aku blajo dr mak ngan adik aku laa... Lagipun, kekawan pompuan yg dah kahwin ramai... hehehe... bkn xtau... mulut pompuan nih peramah terlebih..

8. Dah lama ngajat... tp lum dapat dapat lg....

9. Huh! aku mmg comel cam gini sejak azali dulu... Nak wat camner.. Mak aku suka masak... aku lak suka makan... Terima jer laaa....

10. Etika menggunakan h/phone kena la ikut.... kang org kata kurang ajor lak... menjerit-jerit kat tgh org ramai... Kalu kat keta lak... kan gomen nasihat jgn guna h/phone waktu memandu... saman RM300 oiiiii......


Hehehehe......... Sekian adernyer.. Twisted Evil Twisted Evil
avatar
koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: 10 Tanda Lelaki Itu Suami Orang

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum