Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

HIDUP DAN KEHIDUPAN INI.

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: HIDUP DAN KEHIDUPAN INI.

Post  ozzy on Sat Oct 24, 2009 12:24 am

koy101 wrote:
MD wrote:Koy101,
aok ni Hand's On.....susah nak cari orang Melayu macam ni....

susah nak cakap bro, aku nih sampai takuk nih pasai aku benci org lain pandang rendah kat aku masa muda-muda dolu... hehehe.....

dengan aku nih... ader ler 3 4 org yg aku arap leh ganti tmpt aku... keknyer susoh tul nak ubah tabiat ngarap org lain tlg settle masalah dema... huhuhu.... atau nak amik tanggung jawab. tuh yg pening tuh.....

pasai aku dah kat bentong nih.... dekat mat dah ngan t'loh nuhhh.... malas la lak rasanyer nak kuar dr pahang nih dah.... hahaha.....

Itulah bezanya kwn2 yg seangkatan kita dulu..itu citer aok..blm dengor citer aku ..begitu juga cerita zulkbo..paling membanggakan kwn2 sekelas aku ( 5 gamma ) dgn cerita dan keperitan hidup yg sama...skrg dia dah menjadi usahawan yg berjaya siap masuk dalam majalah lagi ..semua pun dari hand's on..suatu masa jika bertemu kita sama2 kongsi pengalaman hidup kita yg pastinya itu semua x boleh dijual beli ...amacam..
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: HIDUP DAN KEHIDUPAN INI.

Post  ozzy on Sat Oct 24, 2009 12:28 am

[quote="koy101"][quote="jasnoraizan"][quote="koy101"]
apis11 wrote:Min...

Dan insyaallah... aku lebih dari bersedia.... seandainya aper yg aku miliki skrg nih lepas dari tangan aku... sebab kalu ader org yg leh capai kat tempat aku la nih... dgn usaha dan ketekunan dier... mmg aku salut... lgpun... aku xmao duk kat takut nih sampai bila-bila... selagi aku masih bernafas.... boleh berfikir.... 'my limit is the sky'

Samala target kita - ALWAYS AIM TO THE SKY ..AT LEAST YOU CAN TOUCH THE CLOUD
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: HIDUP DAN KEHIDUPAN INI.

Post  koy101 on Sat Oct 24, 2009 2:01 am

Bro... xmao jumpaaaaa.... hahahaha....

korang nyer tt aku tgk siap ngan jersy bola..... huhuhu.... grenti citer kuar pun pasai bola..... dan berbau bola.....

hehehe..... aku langsung xtau aper-aper pasai bola nih.... hehehe...

tp.. kalu nak citer pasai pengalaman nih... aku kalah jauh dr korang la.... sbb aku nyer pengalaman nun jauh dalam utan nih...... hehehehe..... dan aper yg aku wat pun... hek elee,... mmg xmenarik langsung.. hanya berbau minyak dan gris... ( errr.... dan ikan tengas... hehehe )
avatar
koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: HIDUP DAN KEHIDUPAN INI.

Post  zulkbo on Sat Oct 24, 2009 2:06 am

fourzy wrote:
koy101 wrote:
MD wrote:Koy101,
aok ni Hand's On.....susah nak cari orang Melayu macam ni....

susah nak cakap bro, aku nih sampai takuk nih pasai aku benci org lain pandang rendah kat aku masa muda-muda dolu... hehehe.....

dengan aku nih... ader ler 3 4 org yg aku arap leh ganti tmpt aku... keknyer susoh tul nak ubah tabiat ngarap org lain tlg settle masalah dema... huhuhu.... atau nak amik tanggung jawab. tuh yg pening tuh.....

pasai aku dah kat bentong nih.... dekat mat dah ngan t'loh nuhhh.... malas la lak rasanyer nak kuar dr pahang nih dah.... hahaha.....

Itulah bezanya kwn2 yg seangkatan kita dulu..itu citer aok..blm dengor citer aku ..begitu juga cerita zulkbo..paling membanggakan kwn2 sekelas aku ( 5 gamma ) dgn cerita dan keperitan hidup yg sama...skrg dia dah menjadi usahawan yg berjaya siap masuk dalam majalah lagi ..semua pun dari hand's on..suatu masa jika bertemu kita sama2 kongsi pengalaman hidup kita yg pastinya itu semua x boleh dijual beli ...amacam..


oittt..aok pun ader masuk majallah jie
cuba ouk citer kat dorang..
mau meleleh air mata sema... Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: HIDUP DAN KEHIDUPAN INI.

Post  zulkbo on Sat Oct 24, 2009 2:09 am

koy101 wrote:Bro... xmao jumpaaaaa.... hahahaha....

korang nyer tt aku tgk siap ngan jersy bola..... huhuhu.... grenti citer kuar pun pasai bola..... dan berbau bola.....

hehehe..... aku langsung xtau aper-aper pasai bola nih.... hehehe...

tp.. kalu nak citer pasai pengalaman nih... aku kalah jauh dr korang la.... sbb aku nyer pengalaman nun jauh dalam utan nih...... hehehehe..... dan aper yg aku wat pun... hek elee,... mmg xmenarik langsung.. hanya berbau minyak dan gris... ( errr.... dan ikan tengas... hehehe )

koi respeck aok ngan kerjaya
aok..tak termampu koi nak keja cam aok
masing-masing ngan kelebihan sendiri
bab bola tu koi pun tahap"kaki bangku" gak
bola bowling boleh laa..
huh huh huh Very Happy Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: HIDUP DAN KEHIDUPAN INI.

Post  ozzy on Sat Oct 24, 2009 2:10 am

zulkbo wrote:
fourzy wrote:
koy101 wrote:
MD wrote:Koy101,
aok ni Hand's On.....susah nak cari orang Melayu macam ni....

susah nak cakap bro, aku nih sampai takuk nih pasai aku benci org lain pandang rendah kat aku masa muda-muda dolu... hehehe.....

dengan aku nih... ader ler 3 4 org yg aku arap leh ganti tmpt aku... keknyer susoh tul nak ubah tabiat ngarap org lain tlg settle masalah dema... huhuhu.... atau nak amik tanggung jawab. tuh yg pening tuh.....

pasai aku dah kat bentong nih.... dekat mat dah ngan t'loh nuhhh.... malas la lak rasanyer nak kuar dr pahang nih dah.... hahaha.....

Itulah bezanya kwn2 yg seangkatan kita dulu..itu citer aok..blm dengor citer aku ..begitu juga cerita zulkbo..paling membanggakan kwn2 sekelas aku ( 5 gamma ) dgn cerita dan keperitan hidup yg sama...skrg dia dah menjadi usahawan yg berjaya siap masuk dalam majalah lagi ..semua pun dari hand's on..suatu masa jika bertemu kita sama2 kongsi pengalaman hidup kita yg pastinya itu semua x boleh dijual beli ...amacam..


oittt..aok pun ader masuk majallah jie
cuba ouk citer kat dorang..
mau meleleh air mata sema... Very Happy

Hehe..aku masuk majalah kisah lain la..ini kisah kejayaan dia dan syarikat dia..crite aku wat hape.... Very Happy
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: HIDUP DAN KEHIDUPAN INI.

Post  koy101 on Sat Oct 24, 2009 2:11 am

Tengok.... sumer org popular dlm nih... masuk paper... masuk majalah... esok lusa.. masuk TV3 lak..... lg bagus pengalaman korang dikongsi dengan org baru nak naik ( cam aku nih... hehehe ).... sebagai panduan dan sempadan.
avatar
koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: HIDUP DAN KEHIDUPAN INI.

Post  zulkbo on Sat Oct 24, 2009 2:14 am

koy101 wrote:Tengok.... sumer org popular dlm nih... masuk paper... masuk majalah... esok lusa.. masuk TV3 lak..... lg bagus pengalaman korang dikongsi dengan org baru nak naik ( cam aku nih... hehehe ).... sebagai panduan dan sempadan.

engko nih "humble"la pulok
entah entah lagi glamer nih
jangan ckp majallah entah
"Discovery Channel" pun dah masuk kut Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: HIDUP DAN KEHIDUPAN INI.

Post  ozzy on Sat Oct 24, 2009 2:15 am

koy101 wrote:Bro... xmao jumpaaaaa.... hahahaha....

korang nyer tt aku tgk siap ngan jersy bola..... huhuhu.... grenti citer kuar pun pasai bola..... dan berbau bola.....

hehehe..... aku langsung xtau aper-aper pasai bola nih.... hehehe...

tp.. kalu nak citer pasai pengalaman nih... aku kalah jauh dr korang la.... sbb aku nyer pengalaman nun jauh dalam utan nih...... hehehehe..... dan aper yg aku wat pun... hek elee,... mmg xmenarik langsung.. hanya berbau minyak dan gris... ( errr.... dan ikan tengas... hehehe )

Mana ada pasal bola nya..aku pun x ikut sgt perkembangan bola sepak ni....aku pun dah lama x main bola (masa skolah dulu yela)..citer pasal pengalaman hidup ..byk kisah2 menarik sebagai kenangan..
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: HIDUP DAN KEHIDUPAN INI.

Post  koy101 on Sat Oct 24, 2009 2:20 am

zulkbo wrote:
koy101 wrote:Tengok.... sumer org popular dlm nih... masuk paper... masuk majalah... esok lusa.. masuk TV3 lak..... lg bagus pengalaman korang dikongsi dengan org baru nak naik ( cam aku nih... hehehe ).... sebagai panduan dan sempadan.

engko nih "humble"la pulok
entah entah lagi glamer nih
jangan ckp majallah entah
"Discovery Channel" pun dah masuk kut Very Happy

bukan humble.... malu jer....
pasai aku nyer hanya layak masuk Karam Singh Walin nyer section...
xcaya... tanya Deto_8... hehehe... dier mungkin tau ckit pasai mini hidro nih... hehehe...

Fourzy.....
Bukan aper.... aku nih KL cumer reti tol Gombak, Restoran El-Esfan Bt Caves, Putra LRT Titiwangsa nyer line ngan MBO kat ampang jer... hehehe.....
avatar
koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: HIDUP DAN KEHIDUPAN INI.

Post  zulkbo on Sat Oct 24, 2009 2:24 am

koy101 wrote:
zulkbo wrote:
koy101 wrote:Tengok.... sumer org popular dlm nih... masuk paper... masuk majalah... esok lusa.. masuk TV3 lak..... lg bagus pengalaman korang dikongsi dengan org baru nak naik ( cam aku nih... hehehe ).... sebagai panduan dan sempadan.

engko nih "humble"la pulok
entah entah lagi glamer nih
jangan ckp majallah entah
"Discovery Channel" pun dah masuk kut Very Happy

bukan humble.... malu jer....
pasai aku nyer hanya layak masuk Karam Singh Walin nyer section...
xcaya... tanya Deto_8... hehehe... dier mungkin tau ckit pasai mini hidro nih... hehehe...

Fourzy.....
Bukan aper.... aku nih KL cumer reti tol Gombak, Restoran El-Esfan Bt Caves, Putra LRT Titiwangsa nyer line ngan MBO kat ampang jer... hehehe.....

tak pe lah koy
seadanya lah kite ni
hidup bukan lama pun
pinjaman tuhan jer
janji kita senang ngan kerjaya memasing
so far rasanya byk forumer sini
keje berkenaan air kan??

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: HIDUP DAN KEHIDUPAN INI.

Post  ozzy on Sat Oct 24, 2009 2:25 am

koy101 wrote:
zulkbo wrote:
koy101 wrote:Tengok.... sumer org popular dlm nih... masuk paper... masuk majalah... esok lusa.. masuk TV3 lak..... lg bagus pengalaman korang dikongsi dengan org baru nak naik ( cam aku nih... hehehe ).... sebagai panduan dan sempadan.

engko nih "humble"la pulok
entah entah lagi glamer nih
jangan ckp majallah entah
"Discovery Channel" pun dah masuk kut Very Happy

bukan humble.... malu jer....
pasai aku nyer hanya layak masuk Karam Singh Walin nyer section...
xcaya... tanya Deto_8... hehehe... dier mungkin tau ckit pasai mini hidro nih... hehehe...

Fourzy.....
Bukan aper.... aku nih KL cumer reti tol Gombak, Restoran El-Esfan Bt Caves, Putra LRT Titiwangsa nyer line ngan MBO kat ampang jer... hehehe.....

Itu bukan masalah besar..lepas tol gombak just give me a call..beresnya..
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: HIDUP DAN KEHIDUPAN INI.

Post  koy101 on Sat Oct 24, 2009 2:36 am

hehehe.... cam menarik gak tuh....
nak gak aku kenal kenal otai otai PCC nih.....

keknya kena tunggu kerja-kerja commisioning stesen aku nih settle dolu.....
tgh sibuk yg amat nih.. ngan Nazi nih....
avatar
koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: HIDUP DAN KEHIDUPAN INI.

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum