Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Page 21 of 23 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Yassin on Mon Feb 01, 2010 6:50 pm


dah tak banyak rodong2 yg berposting kat sini....asyik muka yg sama aje ...eeee boring....sbb rodong2 hok selalu msk kat sini dulu tehhhh semuanya jenis kaki sembasng sukan....posting tentang sukan nih dah kurang.....

Kawan tak taulah penulis kat atas tu sama ada melepaskan emosinya atau sudah terganggu emosinya. Kawan doakan semoga dia didalam keceriaan jua Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Deto_8 on Mon Feb 01, 2010 9:17 pm

setitik bakti membawa erti - xcracker Very Happy

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Yassin on Mon Feb 01, 2010 10:04 pm

Kerana nila setitik juga bisa abis susu sebelanger Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Deto_8 on Mon Feb 01, 2010 10:10 pm

Very Happy

pandai aok

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Yassin on Mon Feb 01, 2010 10:19 pm

Deto_8 wrote:Very Happy

pandai aok

Setitk bakti sememangnya membawa erti
setitik iri hati memunahkan hati
setitik hasad dan dengki memunahkan diri
buangkan titik-titik hitam di hati
kerana titik itu kelak memakan diri
jauh sekali mulianya hati
kelak diri akan dipandang sepi.
Jadi insan yang tidak berhati
lupa diri lupa budi perkerti.
jadilah kita insan yang tidak berbudi
mana mungkin kelak kita akan dihormati
Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  jasnoraizan on Tue Feb 02, 2010 9:03 am

Yassin wrote:

dah tak banyak rodong2 yg berposting kat sini....asyik muka yg sama aje ...eeee boring....sbb rodong2 hok selalu msk kat sini dulu tehhhh semuanya jenis kaki sembasng sukan....posting tentang sukan nih dah kurang.....

Kawan tak taulah penulis kat atas tu sama ada melepaskan emosinya atau sudah terganggu emosinya. Kawan doakan semoga dia didalam keceriaan jua Very Happy

salah satu contoh nila yg ada .......

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Yassin on Tue Feb 02, 2010 9:42 am

jasnoraizan wrote:
Yassin wrote:

dah tak banyak rodong2 yg berposting kat sini....asyik muka yg sama aje ...eeee boring....sbb rodong2 hok selalu msk kat sini dulu tehhhh semuanya jenis kaki sembasng sukan....posting tentang sukan nih dah kurang.....

Kawan tak taulah penulis kat atas tu sama ada melepaskan emosinya atau sudah terganggu emosinya. Kawan doakan semoga dia didalam keceriaan jua Very Happy

salah satu contoh nila yg ada .......

Nila juga amat berguna utk baju yang kuning tidaklah nampok kotornya,
tapi peranan nila itu sendiri mesti kena pada tempatnya...kala duk titik dlm
susu sebelenger mmg memunahkan susu aje..........
Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  qaseh mama on Tue Feb 02, 2010 11:40 am

erm,orang perempuan takde kat sini ke?..
busaannnnnnnnnnnye duk kat umah
tapi nak wat camne nilah rumah dan dunia org pempuan
sib baik hubby bagi lappy & ternet ni
miss my baby

qaseh mama

Posts : 3
Points : 3
Join date : 02/02/2010
Location : pahang

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  MD on Tue Feb 02, 2010 11:43 am

qaseh mama wrote:erm,orang perempuan takde kat sini ke?..
busaannnnnnnnnnnye duk kat umah
tapi nak wat camne nilah rumah dan dunia org pempuan
sib baik hubby bagi lappy & ternet ni
miss my baby

ada QM [qaseh mama] jangan bimbang dan ragu...cuma mereka mereka dalam keadaan offline,
btw terima kaseh selamat datang dan selamat berforum di PCC

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Deto_8 on Tue Feb 02, 2010 1:36 pm

rilek Jas...rodong belaka kita ni....ada mende aok tak puas hati aok call/sms/PM je kawan....

kawan rasa topik tu sunyi sebab kita dah lama takde aktiviti...secara tak langsungnya budak2 lama jarang berposting...

aok pun boleh up balik citer bab sukan...tolong kawan sama...

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  jasnoraizan on Tue Feb 02, 2010 1:38 pm

Deto_8 wrote:rilek Jas...rodong belaka kita ni....ada mende aok tak puas hati aok call/sms/PM je kawan....

kawan rasa topik tu sunyi sebab kita dah lama takde aktiviti...secara tak langsungnya budak2 lama jarang berposting...

aok pun boleh up balik citer bab sukan...tolong kawan sama...

habis ..hok lain pulok cpt benor terasanyeee..

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Deto_8 on Tue Feb 02, 2010 1:43 pm

dorang dok terasa...tu cubaan untuk bermesra Very Happy

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  zulkbo on Tue Feb 02, 2010 2:12 pm

jasnoraizan wrote:
habis ..hok lain pulok cpt benor terasanyeee..

tak de hei weh..
koi suka aok Jas Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  labu sayong on Tue Feb 02, 2010 4:49 pm

zulkbo wrote:
jasnoraizan wrote:
habis ..hok lain pulok cpt benor terasanyeee..

tak de hei weh..
koi suka aok Jas Very Happy

koi pun suke..muahaha... Very Happy

labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 31
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Deto_8 on Tue Feb 02, 2010 4:59 pm

anak serindik, kawan ada PM aok...cer aok check... flower

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Anak_Serindik on Tue Feb 02, 2010 5:13 pm

Deto_8 wrote:anak serindik, kawan ada PM aok...cer aok check... flower

Sebaiknya ada ada tindakan tegas drp pihak tuan jika tuan sayang PCC ini.
thread tadi didelete saya tak kisah. Tapi saya antara pemerhati disini merasakan perkara sebegini tidak wajar dibiarkan, siapa di beliau jika ingin bercakap melebih tuan sendiri.

Anak_Serindik

Posts : 11
Points : 10
Join date : 09/10/2009
Location : Serata maya

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Deto_8 on Tue Feb 02, 2010 7:16 pm

Anak_Serindik wrote:
Deto_8 wrote:anak serindik, kawan ada PM aok...cer aok check... flower

Sebaiknya ada ada tindakan tegas drp pihak tuan jika tuan sayang PCC ini.
thread tadi didelete saya tak kisah. Tapi saya antara pemerhati disini merasakan perkara sebegini tidak wajar dibiarkan, siapa di beliau jika ingin bercakap melebih tuan sendiri.

terima kasih atas pandangan...memang keadaan sentiasa dipantau...ada masa saya bertoleransi...ada masa saya tegas...cuma nak pesan, kita ni komuniti....jagalah keharmonian sesama kita...

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Cik_N on Tue Feb 02, 2010 8:41 pm

Ermmmmm.. thread mari lepaskan emosi dah ada.. nanti boleh wujudkan thread bagaimana cara anda mengawal emosi anda... boleh dikongsi & di manfaatkan bersama... Very Happy

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  zulkbo on Tue Feb 02, 2010 8:43 pm

Cik_N wrote:Ermmmmm.. thread mari lepaskan emosi dah ada.. nanti boleh wujudkan thread bagaimana cara anda mengawal emosi anda... boleh dikongsi & di manfaatkan bersama... Very Happy

bukak la satu cikgu
janggut koi dah panjang doh ni
he he... Cool

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Cik_N on Tue Feb 02, 2010 8:48 pm

zulkbo wrote:
Cik_N wrote:Ermmmmm.. thread mari lepaskan emosi dah ada.. nanti boleh wujudkan thread bagaimana cara anda mengawal emosi anda... boleh dikongsi & di manfaatkan bersama... Very Happy

bukak la satu cikgu
janggut koi dah panjang doh ni
he he... Cool

koi selaku ajk kampung bg cadangan je kat menteri beso..mane janggut aok panjang.. cer tunjut kett...

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  zulkbo on Tue Feb 02, 2010 8:54 pm

Cik_N wrote:
zulkbo wrote:
Cik_N wrote:Ermmmmm.. thread mari lepaskan emosi dah ada.. nanti boleh wujudkan thread bagaimana cara anda mengawal emosi anda... boleh dikongsi & di manfaatkan bersama... Very Happy

bukak la satu cikgu
janggut koi dah panjang doh ni
he he... Cool

koi selaku ajk kampung bg cadangan je kat menteri beso..mane janggut aok panjang.. cer tunjut kett...


ni gambo koi yang terbaru...
hu hu hu Razz Razz


_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Cik_N on Tue Feb 02, 2010 9:01 pm

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiii... tok sei kawe... kalu ajok jumpe ayoh nih, sure kena rejek..

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  zulkbo on Tue Feb 02, 2010 9:09 pm

Cik_N wrote:Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiii... tok sei kawe... kalu ajok jumpe ayoh nih, sure kena rejek..

he he..memilih la puloks Sad

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Cik_N on Tue Feb 02, 2010 9:36 pm

zulkbo wrote:
Cik_N wrote:Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiii... tok sei kawe... kalu ajok jumpe ayoh nih, sure kena rejek..

he he..memilih la puloks Sad

yerla.. mengkala ke gitu beri ke yassin, yassin pon x mboh... Laughing

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Deto_8 on Tue Feb 02, 2010 9:43 pm

arghhhh tension....cherry

payoh jugak nak menulis artikel...lama betul meninggalkan arena ni...

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Mari Lepaskan Emosi Aokme..

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 21 of 23 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum