Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Lelaki Serius

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: Lelaki Serius

Post  zulkbo on Fri Oct 30, 2009 3:32 pm

labu sayong wrote:
Yassin wrote:
labu sayong wrote:Tgk avatar abg deto sblm ni...mcm seriess...je..takot la jugek..

Kawan pulok nengok avatar aok macam rasa nak mandi air terjun laa pulok.....

Alaaa...abg yassin ni xseries laa..(still xlari topik kan)

labu nak nyakat yassin jer dia.. Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  strikerbuncit on Fri Oct 30, 2009 3:33 pm

labu sayong wrote:Tgk avatar abg deto sblm ni...mcm seriess...je..takot la jugek.. Very Happy

L.S dah jumpa lum abg2 PCC ni? deme ni nmpak je ganazz tp hati baik2 belaka.. Cool

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  labu sayong on Fri Oct 30, 2009 3:37 pm

strikerbuncit wrote:
labu sayong wrote:Tgk avatar abg deto sblm ni...mcm seriess...je..takot la jugek.. Very Happy

L.S dah jumpa lum abg2 PCC ni? deme ni nmpak je ganazz tp hati baik2 belaka.. Cool

Labu pernah jumpe MD dgn TOKAN je...yg lain blm lg.. Very Happy ..tp melihat ke gayer MD dgn TOKAN tuh..koi pcy la abg2 PCC neh baik2... Laughing

labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 31
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  zulkbo on Fri Oct 30, 2009 3:37 pm

strikerbuncit wrote:
labu sayong wrote:Tgk avatar abg deto sblm ni...mcm seriess...je..takot la jugek.. Very Happy

L.S dah jumpa lum abg2 PCC ni? deme ni nmpak je ganazz tp hati baik2 belaka.. Cool

jengka 4
26400(no umah tak tau)
#kena interview ngan
MD..TOKAN..& Lepat_Ubi Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  Yassin on Fri Oct 30, 2009 3:40 pm

labu sayong wrote:
Yassin wrote:
labu sayong wrote:Tgk avatar abg deto sblm ni...mcm seriess...je..takot la jugek..

Kawan pulok nengok avatar aok macam rasa nak mandi air terjun laa pulok.....

Alaaa...abg yassin ni xseries laa..(still xlari topik kan)

Deto cakap lari sikit2 x pe... tapi balik lah kepangkal jalan heheheh

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  strikerbuncit on Fri Oct 30, 2009 3:42 pm

labu sayong wrote:
strikerbuncit wrote:
labu sayong wrote:Tgk avatar abg deto sblm ni...mcm seriess...je..takot la jugek.. Very Happy

L.S dah jumpa lum abg2 PCC ni? deme ni nmpak je ganazz tp hati baik2 belaka.. Cool

Labu pernah jumpe MD dgn TOKAN je...yg lain blm lg.. Very Happy ..tp melihat ke gayer MD dgn TOKAN tuh..koi pcy la abg2 PCC neh baik2... Laughing

sbb tu PCC lantik abg MD jd Duta rasmi..maklumla gayanye yg peramah memikat hati..tak gitu abg MD? hehehe..

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  Yassin on Fri Oct 30, 2009 3:44 pm

TOLONG PULANGKAN TOPIK KAWAN NEI PADA LELAKI SERIUS JANGAN LELAKI MACHO HEHEHEHEHE

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  strikerbuncit on Fri Oct 30, 2009 3:47 pm

Yassin wrote:TOLONG PULANGKAN TOPIK KAWAN NEI PADA LELAKI SERIUS JANGAN LELAKI MACHO HEHEHEHEHE

tgok tu..abe yassin dh jd LELAKI SERIUS..dh tak berani da nk borak kt topik ni..larikkkk...hehehe

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  MD on Fri Oct 30, 2009 3:47 pm

strikerbuncit wrote:
labu sayong wrote:
strikerbuncit wrote:
labu sayong wrote:Tgk avatar abg deto sblm ni...mcm seriess...je..takot la jugek.. Very Happy

L.S dah jumpa lum abg2 PCC ni? deme ni nmpak je ganazz tp hati baik2 belaka.. Cool

Labu pernah jumpe MD dgn TOKAN je...yg lain blm lg.. Very Happy ..tp melihat ke gayer MD dgn TOKAN tuh..koi pcy la abg2 PCC neh baik2... Laughing

sbb tu PCC lantik abg MD jd Duta rasmi..maklumla gayanye yg peramah memikat hati..tak gitu abg MD? hehehe..

Macam macam.... Very Happy

Stay Tune at PCC flower Selamat Berforum

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  jasnoraizan on Fri Oct 30, 2009 3:51 pm

Yassin wrote:
zulkbo wrote:koi pun dah tak tau nak start mana nih..
balik topik lelaki serius
so far byk orang yang tak kenal koi
ckp koi ni muka serius..
takut nak tegur..
tapi bila dah borak
tu dia aihhh..satu org ckp
sepuluh koi jwb
huh huh huh
elok nor dgn kerja koi
as a salesman gitu

Kawan saran ke aok zul baik baca dari atas citer ini sebab ada bab sedihnya huhuhuhu....

di harap kpd saudara yassin ...moga2 dapat lah kiranya tidak mengeksplotasikan apa yg di posting oleh rodong2 kita....disini...(harap maklum)sebelum terlambat....

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  Yassin on Fri Oct 30, 2009 4:01 pm

jasnoraizan wrote:

di harap kpd saudara yassin ...moga2 dapat lah kiranya tidak mengeksplotasikan apa yg di posting oleh rodong2 kita....disini...(harap maklum)sebelum terlambat....

Kawan tidak berniat kearah itu lalu...(Kala pun ada terlepas kata mungkin niatnya ikhlas sahaja tidak seburuk sangkaannya) bab sebelum terlambat kawan tak paham juga,(apa maksudnya) pun bergitu itu kawan siap sedia sokmo.....(on call)

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  ozzy on Fri Oct 30, 2009 4:03 pm

Yassin wrote:
jasnoraizan wrote:

di harap kpd saudara yassin ...moga2 dapat lah kiranya tidak mengeksplotasikan apa yg di posting oleh rodong2 kita....disini...(harap maklum)sebelum terlambat....

Kawan tidak berniat kearah itu lalu...(Kala pun ada terlepas kata mungkin niatnya ikhlas sahaja tidak seburuk sangkaannya) bab sebelum telambat kawan tak paham juga, pun bergitu itu kawan siap sedia sokmo.....(on call)

Kwn. pun tengoh serios nehhh... study

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  Yassin on Fri Oct 30, 2009 4:10 pm

Sekali nengok macam ada tanda amaran aje topik lelaki serius ini....
serius sungguh gayanya.....tak paham juga kadang tu....

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  jasnoraizan on Fri Oct 30, 2009 4:13 pm

Yassin wrote:Sekali nengok macam ada tanda amaran aje topik lelaki serius ini....
serius sungguh gayanya.....tak paham juga kadang tu....

ikut topik maaa ....nama pun lelaki serius....(nanti lari topik kena tgor plak...)

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  strikerbuncit on Fri Oct 30, 2009 4:16 pm

harap topik ni ditamatkan segera kerana bimbang keseriusan yg amat boleh mengakibatkan ketegangan.. pale

xpayahla serius weh..kat PCC ni tmpat nk release tension. No

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  jasnoraizan on Fri Oct 30, 2009 4:19 pm

strikerbuncit wrote:harap topik ni ditamatkan segera kerana bimbang keseriusan yg amat boleh mengakibatkan ketegangan..

xpayahla serius weh..kat PCC ni tmpat nk release tension.

kat tgh padang nanti kita release tension weh.....hari minggu nih....

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  Yassin on Fri Oct 30, 2009 4:41 pm

jasnoraizan wrote:
strikerbuncit wrote:harap topik ni ditamatkan segera kerana bimbang keseriusan yg amat boleh mengakibatkan ketegangan..

xpayahla serius weh..kat PCC ni tmpat nk release tension.

kat tgh padang nanti kita release tension weh.....hari minggu nih....

kawan jauh kala dekat boleh juga......

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  jasnoraizan on Fri Oct 30, 2009 4:44 pm

Yassin wrote:
jasnoraizan wrote:
strikerbuncit wrote:harap topik ni ditamatkan segera kerana bimbang keseriusan yg amat boleh mengakibatkan ketegangan..

xpayahla serius weh..kat PCC ni tmpat nk release tension.

kat tgh padang nanti kita release tension weh.....hari minggu nih....

kawan jauh kala dekat boleh juga......

tak pe sin....aok blh release dgn memberi sokongan dari jauh pun blh....

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Lelaki Serius

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum