Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Bersalin di hospital swasta, satu ikutan atau keperluan?

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Bersalin di hospital swasta, satu ikutan atau keperluan?

Post  Yassin on Thu Oct 29, 2009 10:48 am

Deto_8 wrote:hehehe...skil apa yang keluar tu?....cer kongsi sket

Walaupun pun tak road ganaznya tapi gayanya kena ada errrr...........

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Bersalin di hospital swasta, satu ikutan atau keperluan?

Post  Deto_8 on Thu Oct 29, 2009 11:07 am

Yassin wrote:
Deto_8 wrote:hehehe...skil apa yang keluar tu?....cer kongsi sket

Walaupun pun tak road ganaznya tapi gayanya kena ada errrr...........

kena menuntut ngan sifu Yassin gamoknya...

geng2 bujang, sila call Yassin di 012.xxx xxxx
Laughing

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Bersalin di hospital swasta, satu ikutan atau keperluan?

Post  MD on Thu Oct 29, 2009 11:09 am

Usaha,doa & tawakkal...

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Bersalin di hospital swasta, satu ikutan atau keperluan?

Post  ozzy on Thu Oct 29, 2009 11:10 am

Deto_8 wrote:
Yassin wrote:
Deto_8 wrote:hehehe...skil apa yang keluar tu?....cer kongsi sket

Walaupun pun tak road ganaznya tapi gayanya kena ada errrr...........

kena menuntut ngan sifu Yassin gamoknya...

geng2 bujang, sila call Yassin di 012.xxx xxxx
Laughing

Ni topic nak bersalin ke nak buat bagi bersalin ekekekeke... bounce

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Bersalin di hospital swasta, satu ikutan atau keperluan?

Post  Deto_8 on Thu Oct 29, 2009 11:12 am

janji ada citer bersalin Laughing

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Bersalin di hospital swasta, satu ikutan atau keperluan?

Post  Yassin on Thu Oct 29, 2009 11:13 am

fourzy wrote:
Deto_8 wrote:
Yassin wrote:
Deto_8 wrote:hehehe...skil apa yang keluar tu?....cer kongsi sket

Walaupun pun tak road ganaznya tapi gayanya kena ada errrr...........

kena menuntut ngan sifu Yassin gamoknya...

geng2 bujang, sila call Yassin di 012.xxx xxxx
Laughing

Ni topic nak bersalin ke nak buat bagi bersalin ekekekeke... bounce

Haru doh.........mekala masuk pozi....tapi kawan rasa masih relevan juga sebab cerita bersalin dan apa bender sebelum kajadian bersalin itu sendiri..... Razz
Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Bersalin di hospital swasta, satu ikutan atau keperluan?

Post  MD on Thu Oct 29, 2009 11:13 am

fourzy wrote:
Ni topic nak bersalin ke nak buat bagi bersalin ekekekeke... bounce

nak buat bg bersalin,pastu decide nak bersalin kat mana....still dalam topik Very Happy

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Bersalin di hospital swasta, satu ikutan atau keperluan?

Post  ozzy on Thu Oct 29, 2009 11:18 am

Yassin wrote:
fourzy wrote:
Deto_8 wrote:
Yassin wrote:
Deto_8 wrote:hehehe...skil apa yang keluar tu?....cer kongsi sket

Walaupun pun tak road ganaznya tapi gayanya kena ada errrr...........

kena menuntut ngan sifu Yassin gamoknya...

geng2 bujang, sila call Yassin di 012.xxx xxxx
Laughing

Ni topic nak bersalin ke nak buat bagi bersalin ekekekeke... bounce

Haru doh.........mekala masuk pozi....tapi kawan rasa masih relevan juga sebab cerita bersalin dan apa bender sebelum kajadian bersalin itu sendiri..... Razz
Razz

Keknya kwn ni mudah benor tafsirnya mekala terbaca maksud hok tersirat nih.. Laughing

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Bersalin di hospital swasta, satu ikutan atau keperluan?

Post  koy101 on Thu Oct 29, 2009 5:40 pm

errr.... kalu bersalin kulit?????

koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 42
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: Bersalin di hospital swasta, satu ikutan atau keperluan?

Post  Yassin on Thu Oct 29, 2009 6:36 pm

koy101 wrote:errr.... kalu bersalin kulit?????

itu ulor...salin baju org, salin kerja sekolah itu (meniru) salin.......seluar mekala test seluar Very Happy salin macam2 bender salin..huhuhuhu..... Razz

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Bersalin di hospital swasta, satu ikutan atau keperluan?

Post  zulkbo on Thu Oct 29, 2009 6:53 pm

Yassin wrote:
koy101 wrote:errr.... kalu bersalin kulit?????

itu ulor...salin baju org, salin kerja sekolah itu (meniru) salin.......seluar mekala test seluar Very Happy salin macam2 bender salin..huhuhuhu..... Razz

macam fotostat lah gitu kiranye
tak gitu yassin...
huh huh huh
fotostat bayi(ok gak)
bunyinye..maruu...

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Bersalin di hospital swasta, satu ikutan atau keperluan?

Post  Yassin on Thu Oct 29, 2009 7:00 pm

zulkbo wrote:
Yassin wrote:
koy101 wrote:errr.... kalu bersalin kulit?????

itu ulor...salin baju org, salin kerja sekolah itu (meniru) salin.......seluar mekala test seluar Very Happy salin macam2 bender salin..huhuhuhu..... Razz

macam fotostat lah gitu kiranye
tak gitu yassin...
huh huh huh
fotostat bayi(ok gak)
bunyinye..maruu...

Betul ngat bender salin dan menyalin bernika2 ada...

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Bersalin di hospital swasta, satu ikutan atau keperluan?

Post  Jeck Sparow on Tue Nov 10, 2009 3:52 pm

zulkbo wrote:
Deto_8 wrote:dari segi layanan dan keselesaan memang kawan pilih hospital swasta lah...benda yang selesa mestilah harganya lebih...sekarang rasanya dah mudah...ada klinik swasta yang buat skim ansuran lagi...bulan pertama dah boleh bayar ansuran tu...taklah perit sangat

orang rumah kawan 2-2 anak bersalin kat PPUM...walaupun bukan swasta sepenuhnya, kawan rasakan PPUM adalah terbaik dan murah
Very Happy

aok pun suami yang bagus tu deto
memanjakan isteri la yek
bila nak tamboh lagi
huhu huh huh Very Happy

(tambah askar bukan cawangan)



Mana mana pun sakitnyer tetap sama..hu hu hu cuma layanan yang berbeza...

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Bersalin di hospital swasta, satu ikutan atau keperluan?

Post  MD on Tue Nov 10, 2009 3:58 pm

FYI,
Kawan ada sorang isteri dan 3 orang anak....
anak pertama PPUM - layanan ok
anak kedua HTAA Kuantan - layanan ok
anak ketiga HKL - layanan pun ok


MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Bersalin di hospital swasta, satu ikutan atau keperluan?

Post  sakur@86 on Tue Nov 10, 2009 4:02 pm

sory la k.jeck saya xdek pengalaman lagi la bab layanan bersalin2 ni...hehehe Embarassed Embarassed Embarassed

sakur@86
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 673
Points : 708
Join date : 24/07/2009
Age : 30
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Bersalin di hospital swasta, satu ikutan atau keperluan?

Post  Jeck Sparow on Tue Nov 10, 2009 4:05 pm

sakur@86 wrote:sory la k.jeck saya xdek pengalaman lagi la bab layanan bersalin2 ni...hehehe Embarassed Embarassed Embarassed

Tak pe.. sekadar untuk melemparkan pengalaman yang ader jerkk huhu...sebaba mana mana pun sakit dia pun tetap sama

Jeck Sparow
A.D.O
A.D.O

Posts : 1467
Points : 1874
Join date : 15/05/2009
Location : Bera

Back to top Go down

Re: Bersalin di hospital swasta, satu ikutan atau keperluan?

Post  Deto_8 on Tue Nov 10, 2009 4:06 pm

Jeck Sparow wrote:
Mana mana pun sakitnyer tetap sama..hu hu hu cuma layanan yang berbeza...

sebab sakit tu lah kita kena cari hospital yang bagi layanan terbaik.....

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Bersalin di hospital swasta, satu ikutan atau keperluan?

Post  jasnoraizan on Tue Nov 10, 2009 4:06 pm

KWN ADA DUA ANAK
SATU kat pusat perubatan kohilal tmn melawati...layanan islamic stail...
DUA kat pusat perubatan damai tmn melawati...layanan pun sama..jugekk...

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Bersalin di hospital swasta, satu ikutan atau keperluan?

Post  Yassin on Tue Nov 10, 2009 4:07 pm

Jeck Sparow wrote:
sakur@86 wrote:sory la k.jeck saya xdek pengalaman lagi la bab layanan bersalin2 ni...hehehe

Tak pe.. sekadar untuk melemparkan pengalaman yang ader jerkk huhu...sebaba mana mana pun sakit dia pun tetap sama

Kawan pengalaman salin suar ada lah....

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Bersalin di hospital swasta, satu ikutan atau keperluan?

Post  jasnoraizan on Tue Nov 10, 2009 4:07 pm

KWN ADA DUA ANAK
SATU kat pusat perubatan kohilal tmn melawati...layanan islamic stail...
DUA kat pusat perubatan damai tmn melawati...layanan pun sama..jugekk...

dua 2 kwn tgk dgn mata kepala kwn sendiri mcmana baby tu keluar....


Last edited by jasnoraizan on Tue Nov 10, 2009 4:08 pm; edited 1 time in total

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Bersalin di hospital swasta, satu ikutan atau keperluan?

Post  strikerbuncit on Tue Nov 10, 2009 4:07 pm

sakur@86 wrote:sory la k.jeck saya xdek pengalaman lagi la bab layanan bersalin2 ni...hehehe Embarassed Embarassed Embarassed

tips utk aok la tuh..yg xda pglaman..hehehe..

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Bersalin di hospital swasta, satu ikutan atau keperluan?

Post  iseymiyaki on Tue Nov 10, 2009 4:21 pm

klu diberi pilihan koi pilih spita swasta..

sebab spital swasta klu ada wat salah leh saman.. huhuhuuu
klu spitan jerajaan nie.. ibarat nak saman kerajaan laa. leh ker...

walahualammm.. Very Happy

iseymiyaki
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 86
Points : 106
Join date : 08/11/2009

Back to top Go down

Re: Bersalin di hospital swasta, satu ikutan atau keperluan?

Post  WADY on Tue Nov 10, 2009 4:38 pm

iseymiyaki wrote:klu diberi pilihan koi pilih spita swasta..

sebab spital swasta klu ada wat salah leh saman.. huhuhuuu
klu spitan jerajaan nie.. ibarat nak saman kerajaan laa. leh ker...

walahualammm.. Very Happy

ehem..ehem.. lan mcm jerr ko nih is.... nak saman ajerr.... Cool

WADY
Ketua Kampung
Ketua Kampung

Posts : 148
Points : 169
Join date : 07/11/2009
Age : 40
Location : Batu 8, Jalan Gambang, Kuantan Pahang Darul Makmur {PCC 142}

Back to top Go down

Re: Bersalin di hospital swasta, satu ikutan atau keperluan?

Post  strikerbuncit on Tue Nov 10, 2009 4:46 pm

WADY wrote:
iseymiyaki wrote:klu diberi pilihan koi pilih spita swasta..

sebab spital swasta klu ada wat salah leh saman.. huhuhuuu
klu spitan jerajaan nie.. ibarat nak saman kerajaan laa. leh ker...

walahualammm.. Very Happy

ehem..ehem.. lan mcm jerr ko nih is.... nak saman ajerr.... Cool

mane taknye..kan ade dulu kes saman hospital smpi juta2 RM..kayo den kayo..hehehe
tp djauhkanla niat spt itu..sbb nyawa xdpt dganti dgn ape2 benda tmsuklah sgala kkayaan.. Mad

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: Bersalin di hospital swasta, satu ikutan atau keperluan?

Post  WADY on Tue Nov 10, 2009 5:01 pm

yerrr betul sgt tuh.... nyawa bukan mainan....

WADY
Ketua Kampung
Ketua Kampung

Posts : 148
Points : 169
Join date : 07/11/2009
Age : 40
Location : Batu 8, Jalan Gambang, Kuantan Pahang Darul Makmur {PCC 142}

Back to top Go down

Re: Bersalin di hospital swasta, satu ikutan atau keperluan?

Post  Sponsored content Today at 12:16 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum