Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

"Most user Online"cewahhh..omputeh pulak

Page 1 of 8 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Go down

"Most user Online"cewahhh..omputeh pulak

Post  zulkbo on Thu Oct 22, 2009 2:16 am




Salam semua....
Agak aok me cam ne nak tarik dorang supaya bersama-sama
berposting,sembang dalam laman ni ....


Last edited by zulkbo on Tue Nov 10, 2009 8:15 pm; edited 2 times in total

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: "Most user Online"cewahhh..omputeh pulak

Post  koy101 on Thu Oct 22, 2009 3:06 am

Hmmm... susoh nak jawab soklan nih... hehehe.....
bukan sumer suker bersembang.... ramai yg suka nengok jer..... asal jgn ketinggalan

Lagipun, bukan sumer ader access internet nih... kut ramai member yg masuk kat cc jer... mampus.. nak g ari-ari... Aku nih pun.. la ni ok la... masuk bulan Nov nanti.. dah start shift... jarang gak masuk aku rasa..... kat dlm utan nih... xder line.. hahahaha....
avatar
koy101
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1084
Points : 1132
Join date : 17/09/2009
Age : 43
Location : Temerloh / Bentong

http://www.kembara.net

Back to top Go down

Re: "Most user Online"cewahhh..omputeh pulak

Post  Yassin on Thu Oct 22, 2009 9:14 am

Kadang tu tak lebih sekadar datang dan membuat lawatan sahaja. Kadang tu topik tak kena dgn citarasa...kadang tu nak borak tak kena line dia...jadi byk bender yang mempengaruhi apa jua posting seseorg itu....cuma mereka yang ikhlas aje menyampuk kena pun tak pe....hehehehe...apa pun yang lebih penting idea itu sendiri bila nak berposting yaa tak?
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: "Most user Online"cewahhh..omputeh pulak

Post  jasnoraizan on Thu Oct 22, 2009 9:22 am

Yassin wrote:Kadang tu tak lebih sekadar datang dan membuat lawatan sahaja. Kadang tu topik tak kena dgn citarasa...kadang tu nak borak tak kena line dia...jadi byk bender yang mempengaruhi apa jua posting seseorg itu....cuma mereka yang ikhlas aje menyampuk kena pun tak pe....hehehehe...apa pun yang lebih penting idea itu sendiri bila nak berposting yaa tak?

apa2 aje..la...
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: "Most user Online"cewahhh..omputeh pulak

Post  zulkbo on Thu Oct 22, 2009 11:29 am

koy101 wrote:Hmmm... susoh nak jawab soklan nih... hehehe.....
bukan sumer suker bersembang.... ramai yg suka nengok jer..... asal jgn ketinggalan

Lagipun, bukan sumer ader access internet nih... kut ramai member yg masuk kat cc jer... mampus.. nak g ari-ari... Aku nih pun.. la ni ok la... masuk bulan Nov nanti.. dah start shift... jarang gak masuk aku rasa..... kat dlm utan nih... xder line.. hahahaha....

koi bukan ape nak gak
tengok goner kreatif
forumer hat lain Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: "Most user Online"cewahhh..omputeh pulak

Post  MD on Thu Oct 22, 2009 11:34 am

koy101 wrote:Hmmm... susoh nak jawab soklan nih... hehehe.....
bukan sumer suker bersembang.... ramai yg suka nengok jer..... asal jgn ketinggalan

Lagipun, bukan sumer ader access internet nih... kut ramai member yg masuk kat cc jer... mampus.. nak g ari-ari... Aku nih pun.. la ni ok la... masuk bulan Nov nanti.. dah start shift... jarang gak masuk aku rasa..... kat dlm utan nih... xder line.. hahahaha....

kawan setuju apa yang aok post ni...

terima kasih pada semua yang mendaftar di PCC,jika berkelapangan jemput berposting sama...
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: "Most user Online"cewahhh..omputeh pulak

Post  Deto_8 on Thu Oct 22, 2009 12:12 pm

banyak faktor kawan rasa antaranya :

i. apa bende yang kita bincangkan...menarik atau tidak perbincangan tu...bermanfaat atau tidak
ii. tahap penerimaan/layanan kita terhadap forumer baru
iii. jenis forumer itu sendiri...mungkin hanya jenis nak tau perkembangan sahaja...
iii. ada jugak forumer yang menyamar/pendaftaran palsu untuk membuat onar...ini kawan lebih faham sebagai mod
iv. orang mungkin menjauhi kita sebab bertelagah sesama sendiri...

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: "Most user Online"cewahhh..omputeh pulak

Post  jasnoraizan on Thu Oct 22, 2009 12:17 pm

Deto_8 wrote:banyak faktor kawan rasa antaranya :

i. apa bende yang kita bincangkan...menarik atau tidak perbincangan tu...bermanfaat atau tidak
ii. tahap penerimaan/layanan kita terhadap forumer baru
iii. jenis forumer itu sendiri...mungkin hanya jenis nak tau perkembangan sahaja...
iii. ada jugak forumer yang menyamar/pendaftaran palsu untuk membuat onar...ini kawan lebih faham sebagai mod
iv. orang mungkin menjauhi kita sebab bertelagah sesama sendiri...

YG NIH KWN TAK BRAPE NOK SETUJU......rasanya tiada siapa yg nok bertelagah sebenornye,....cuma nok memeriahkan saje ruang yg di pebincangkan (cuma pendapat koi saje tak ada kena mengena ngan yg lain...) .kpd hok yg merasai diri sebagai veteran2man ...maaflah weh....(kalau umur tak sampai 40an lg tak payoh la nok mengaku jd veteran....) he.he..ehe...MAAF DI PINTA..
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: "Most user Online"cewahhh..omputeh pulak

Post  jasnoraizan on Thu Oct 22, 2009 2:17 pm

tak nak lari topik.....
apa2 pun kpd rodong2 yg masih melihat-lihat saje tu mari le ramai2 memeriahkan pcc nih....(rating tgk tinggi nih..)
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: "Most user Online"cewahhh..omputeh pulak

Post  zulkbo on Thu Oct 22, 2009 7:25 pm

jasnoraizan wrote:tak nak lari topik.....
apa2 pun kpd rodong2 yg masih melihat-lihat saje tu mari le ramai2 memeriahkan pcc nih....(rating tgk tinggi nih..)

kawan muda lagi
37 jer ....
huh huh huh Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: "Most user Online"cewahhh..omputeh pulak

Post  labu sayong on Thu Oct 22, 2009 7:55 pm

zulkbo wrote:
jasnoraizan wrote:tak nak lari topik.....
apa2 pun kpd rodong2 yg masih melihat-lihat saje tu mari le ramai2 memeriahkan pcc nih....(rating tgk tinggi nih..)

kawan muda lagi
37 jer ....
huh huh huh Very Happy

koi lg mude..heheh...tp kan koi rase btl la En Deto ckp tuh..koi ni pun kengkadang lemoh jugek nok posting bile membace posting2 hok berbau sindiran@tersalah tafsir ni..jadi kite seme kene lah berfikiran terbuka dan menganggap segala bualan kite kt cni skdr gurauan..
avatar
labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 32
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: "Most user Online"cewahhh..omputeh pulak

Post  Yassin on Thu Oct 22, 2009 9:34 pm

labu sayong wrote:
zulkbo wrote:
jasnoraizan wrote:tak nak lari topik.....
apa2 pun kpd rodong2 yg masih melihat-lihat saje tu mari le ramai2 memeriahkan pcc nih....(rating tgk tinggi nih..)

kawan muda lagi
37 jer ....
huh huh huh Very Happy

koi lg mude..heheh...tp kan koi rase btl la En Deto ckp tuh..koi ni pun kengkadang lemoh jugek nok posting bile membace posting2 hok berbau sindiran@tersalah tafsir ni..jadi kite seme kene lah berfikiran terbuka dan menganggap segala bualan kite kt cni skdr gurauan..

Kawan pun lemoh juge mikirkan suasana kat PCC sekarang nei...kenapa dan mengapa suasananya telah berubah sedemikain rupa??
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: "Most user Online"cewahhh..omputeh pulak

Post  labu sayong on Thu Oct 22, 2009 9:42 pm

Yassin wrote:
labu sayong wrote:
zulkbo wrote:
jasnoraizan wrote:tak nak lari topik.....
apa2 pun kpd rodong2 yg masih melihat-lihat saje tu mari le ramai2 memeriahkan pcc nih....(rating tgk tinggi nih..)

kawan muda lagi
37 jer ....
huh huh huh Very Happy

koi lg mude..heheh...tp kan koi rase btl la En Deto ckp tuh..koi ni pun kengkadang lemoh jugek nok posting bile membace posting2 hok berbau sindiran@tersalah tafsir ni..jadi kite seme kene lah berfikiran terbuka dan menganggap segala bualan kite kt cni skdr gurauan..

Kawan pun lemoh juge mikirkan suasana kat PCC sekarang nei...kenapa dan mengapa suasananya telah berubah sedemikain rupa??

koi rase kan kite SEMUA kene ingatkan diri sendiri la..masing2 dah beso pjg kan..blh pikir...ape kate org tuh..MUHASABAH DIRI..
avatar
labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 32
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: "Most user Online"cewahhh..omputeh pulak

Post  Yassin on Thu Oct 22, 2009 9:53 pm

Kawan tidak memberlakang Mod. Deto kawan rasa dia tahu dan nampok secara jelas kenapa dan mengapa PCC kita nei diwarnai dgn susana sebergini, jawapan ada pada dia tinggal lagi nak tak nak ngabor je...kalau seorg ayah umpamanya, kalau anak-anak dia yang buat salah dan dia tahu sapa yang memulakannya. Kerana kasih sayang pada anak2 itu sama dan tidak mahu ada pihak yang berasa hati jadi nak tak nak terpaksa senyap aje...tapi harapan itu amat tinggi agar mereka berubah pada sesempurnanya.

Pandangan peribadi kawan laa.
...

kawan nok namboh nasi sikit boleh....apa pun sebagai ketua keluarga teguran itu sendiri perlu ada dan berhemah jua...dibimbangi adik beradik yang lain terus berdiam diri ..macam bosan nengok, hamun dan sebaginya...jadi diatas kebijaksanaan ayahnya jua yang amat diharapkan...


Last edited by Yassin on Fri Oct 23, 2009 12:45 am; edited 2 times in total
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: "Most user Online"cewahhh..omputeh pulak

Post  zulkbo on Thu Oct 22, 2009 10:10 pm

Yassin wrote:
labu sayong wrote:
Yassin wrote:
labu sayong wrote:
zulkbo wrote:
jasnoraizan wrote:tak nak lari topik.....
apa2 pun kpd rodong2 yg masih melihat-lihat saje tu mari le ramai2 memeriahkan pcc nih....(rating tgk tinggi nih..)

kawan muda lagi
37 jer ....
huh huh huh Very Happy

koi lg mude..heheh...tp kan koi rase btl la En Deto ckp tuh..koi ni pun kengkadang lemoh jugek nok posting bile membace posting2 hok berbau sindiran@tersalah tafsir ni..jadi kite seme kene lah berfikiran terbuka dan menganggap segala bualan kite kt cni skdr gurauan..

Kawan pun lemoh juge mikirkan suasana kat PCC sekarang nei...kenapa dan mengapa suasananya telah berubah sedemikain rupa??

koi rase kan kite SEMUA kene ingatkan diri sendiri la..masing2 dah beso pjg kan..blh pikir...ape kate org tuh..MUHASABAH DIRI..

Kawan tidak memberlakang Mod. Deto kawan rasa dia tahu dan nampok secara jelas kenapa dan mengapa PCC kita nei diwarnai dgn susana sebergini, jawapan ada pada dia tinggal lagi nak tak nak ngabor je...kalau seorg ayah umpamanya, kalau anak-anak dia yang buat salah dan dia tahu sapa yang memulakannya. Kerana kasih sayang pada anak2 itu sama dan tidak mahu ada pihak yang berasa hati jadi nak tak nak terpaksa senyap aje...tapi harapan itu amat tinggi agar mereka berubah pada sesempurnanya.

Pandangan peribadi kawan laa.
...


pandangan bernas dari orang yang
berpengalaman..apa kata kita buat
memori jer yang berlalu tu,bukak buku baru
dan bergembira..horeyyy..happy..happy cheers

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: "Most user Online"cewahhh..omputeh pulak

Post  labu sayong on Thu Oct 22, 2009 10:20 pm

Betul..betul..betul..kite bk buku br,tutup buku lame..bak kate pepatah barang yang lepas jgn dikenang.........abg zul tlg smbg...
avatar
labu sayong
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 598
Points : 623
Join date : 09/06/2009
Age : 32
Location : Johor/Jengka 4

Back to top Go down

Re: "Most user Online"cewahhh..omputeh pulak

Post  zulkbo on Thu Oct 22, 2009 10:23 pm

labu sayong wrote:Betul..betul..betul..kite bk buku br,tutup buku lame..bak kate pepatah barang yang lepas jgn dikenang.........abg zul tlg smbg...

bler la koi tak tau nak
sambung lak
aaok jer la sambung
huh huh huh Laughing

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: "Most user Online"cewahhh..omputeh pulak

Post  zulkbo on Thu Oct 22, 2009 10:29 pm

zulkbo wrote:
labu sayong wrote:Betul..betul..betul..kite bk buku br,tutup buku lame..bak kate pepatah barang yang lepas jgn dikenang.........abg zul tlg smbg...

bler la koi tak tau nak
sambung lak
aaok jer la sambung
huh huh huh Laughing

realitinya koi tak reti nak
bermadah ni..
aok tanya la pojie dia terer..
dari sekolah lagi koi ni ROCK jer
huh huh huh Laughing

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: "Most user Online"cewahhh..omputeh pulak

Post  ebe on Mon Oct 26, 2009 10:56 am

harini rekod pecah lagi...


Most users ever online was 17 on Mon Oct 26, 2009 10:50 am

_________________



Download e-Book diatas & anda akan dibayar RM0.50 setiap download. Tiada bayaran | Free Of Charge | Belum cuba Belum tahu

avatar
ebe
Security Guard
Security Guard

Posts : 414
Points : 5452
Join date : 14/09/2009
Age : 34
Location : Technology Park Malaysia

http://www.bisneskad.biz

Back to top Go down

Re: "Most user Online"cewahhh..omputeh pulak

Post  zulkbo on Mon Oct 26, 2009 10:58 am

ebe wrote:harini rekod pecah lagi...


Most users ever online was 17 on Mon Oct 26, 2009 10:50 am


tahniah...
horeyy..
dah pecah record kena
happy..happy... cheers cheers

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: "Most user Online"cewahhh..omputeh pulak

Post  jasnoraizan on Mon Oct 26, 2009 10:59 am

zulkbo wrote:
ebe wrote:harini rekod pecah lagi...


Most users ever online was 17 on Mon Oct 26, 2009 10:50 am


tahniah...
horeyy..
dah pecah record kena
happy..happy...

berkat msk kat facebook kut....
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: "Most user Online"cewahhh..omputeh pulak

Post  zulkbo on Mon Oct 26, 2009 11:01 am

jasnoraizan wrote:
zulkbo wrote:
ebe wrote:harini rekod pecah lagi...


Most users ever online was 17 on Mon Oct 26, 2009 10:50 am


tahniah...
horeyy..
dah pecah record kena
happy..happy...

berkat msk kat facebook kut....

harap gitu lah
alternatif baru nak carik
ahli baru... Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: "Most user Online"cewahhh..omputeh pulak

Post  Deto_8 on Mon Oct 26, 2009 11:19 am

jasnoraizan wrote:
zulkbo wrote:
ebe wrote:harini rekod pecah lagi...


Most users ever online was 17 on Mon Oct 26, 2009 10:50 am


tahniah...
horeyy..
dah pecah record kena
happy..happy...

berkat msk kat facebook kut....

baru pecah lagi...dah 20 sekali online...alhamdulillah

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: "Most user Online"cewahhh..omputeh pulak

Post  Deto_8 on Mon Oct 26, 2009 11:20 am

Most users ever online was 20 on Mon Oct 26, 2009 11:14 am

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!
avatar
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: "Most user Online"cewahhh..omputeh pulak

Post  MD on Mon Oct 26, 2009 11:20 am

ada kaitan dengan Hanim jugok ni.....heheheee
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: "Most user Online"cewahhh..omputeh pulak

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 8 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum