Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Page 2 of 28 Previous  1, 2, 3 ... 15 ... 28  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  MD on Mon Jul 27, 2009 12:32 pm

fourzy wrote:

"DIA" ??..yang kwn tau lagu fauziah latif tu..hok lain kwn x ingat doh..ekekekkeke

ekekekke....yang tanggung risiko aku....hehehehehee...tapi semua ''surat'' sampai ontime hahahhaaaa.....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Mon Jul 27, 2009 12:36 pm

MD wrote:
fourzy wrote:

"DIA" ??..yang kwn tau lagu fauziah latif tu..hok lain kwn x ingat doh..ekekekkeke

ekekekke....yang tanggung risiko aku....hehehehehee...tapi semua ''surat'' sampai ontime hahahhaaaa.....

errkkk..tak tau pulok aok dulu keje posmen..ishh isshh ishhh..skrg keje ngepos surat lagi ke? bounce bounce
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  MD on Mon Jul 27, 2009 12:43 pm

fourzy wrote:

errkkk..tak tau pulok aok dulu keje posmen..ishh isshh ishhh..skrg keje ngepos surat lagi ke? bounce bounce

kawan punya pasal......heheheee
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Mon Jul 27, 2009 12:53 pm

MD wrote:
zulkbo wrote:
Deto_8 wrote:kami geng2 muda kat PCC ni berbesar hati kalau forum ni dapat digunakan sebagai medium untuk jejak kasih....

Big THANK YOU.... Laughing Laughing

Zul,
satu usaha yang baik...ramai kengkawan sekolah dulu yang berada dilembah klang ini....nak jumpa live mungkin susah...web/forum jadi media terbaik....

Takut ada yang tak senang bila gambar dorang di post disini harap bagitau la yek?,apa pun terima kasih jika ada sokongan kengkawan Laughing Very Happy
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  MD on Mon Jul 27, 2009 12:57 pm

Zul,
dengan niat yang baik dan ikhlas Insya Allah takde masalah.....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  MD on Wed Aug 26, 2009 12:34 pm

raye ni boleh jejak balik kengkawan lama lama tu...mana tau boleh jumpa....pastu haruu ke sini,suruh berforum..hehehheeee
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Wed Aug 26, 2009 2:57 pm

MD wrote:raye ni boleh jejak balik kengkawan lama lama tu...mana tau boleh jumpa....pastu haruu ke sini,suruh berforum..hehehheeee

Datang rumoh raya nanti weh..rumah aok kwn dah lupa kat jalan komunis tu ke??...ekekekekeke
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  MD on Wed Aug 26, 2009 3:26 pm

fourzy wrote:
MD wrote:raye ni boleh jejak balik kengkawan lama lama tu...mana tau boleh jumpa....pastu haruu ke sini,suruh berforum..hehehheeee

Datang rumoh raya nanti weh..rumah aok kwn dah lupa kat jalan komunis tu ke??...ekekekekeke

hahahahhaaaa....jalan komunis hanya tinggal nama...sekarang jalan Pocong

p/s - apa perkhabaran kengkawan sekolah dulu.....
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Wed Aug 26, 2009 4:31 pm

MD wrote:
MD wrote:raye ni boleh jejak balik kengkawan lama lama tu...mana tau boleh jumpa....pastu haruu ke sini,suruh berforum..hehehheeee


hahahahhaaaa....jalan komunis hanya tinggal nama...sekarang jalan Pocong

p/s - apa perkhabaran kengkawan sekolah dulu.....

Kwn2 skolah payoh nak jumpa ..masing2 dah berkeluarga ikut haluan masing2 ..hok kampung 2-3 tu lagi payoh maklumla byk cawangan byk la kampungnya atau persinggahannya..ekekekeke..apa2 hal nanti call la..time raya sembang lama..

p/s- ajak kengkawan tgk member kita tu..makin nazak dgr katanya
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  Yassin on Thu Aug 27, 2009 11:28 pm

kawan tak tahan nengok gambo aok tu bab remus tu laa dengan jambul terletok pehh...nalett...
kawan nok juge jejok member nok goner gambo lelama abis hilang seme doh...x tahu kearoh dah.
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Thu Aug 27, 2009 11:44 pm

Yassin wrote:kawan tak tahan nengok gambo aok tu bab remus tu laa dengan jambul terletok pehh...nalett...
kawan nok juge jejok member nok goner gambo lelama abis hilang seme doh...x tahu kearoh dah.

hahahaa...tu gambo glamor kwn masa sekolah dulu zaman remos popular ekekekeke..ler ni zaman rambut terpacok la pulok...ler ni x dok doh remos tu letih nok ngulinya.. Very Happy
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  Yassin on Thu Aug 27, 2009 11:53 pm

fourzy wrote:
Yassin wrote:kawan tak tahan nengok gambo aok tu bab remus tu laa dengan jambul terletok pehh...nalett...
kawan nok juge jejok member nok goner gambo lelama abis hilang seme doh...x tahu kearoh dah.

hahahaa...tu gambo glamor kwn masa sekolah dulu zaman remos popular ekekekeke..ler ni zaman rambut terpacok la pulok...ler ni x dok doh remos tu letih nok ngulinya.. Very Happy

zaman kawan dulu deme sibuk rambut beloh tengoh...macam filem azura tu hahahah lawok laa...apa pun remus gitu ada juge...ikut selera masing laa.... Very Happy
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Fri Aug 28, 2009 7:24 am

Yassin wrote:
fourzy wrote:
Yassin wrote:kawan tak tahan nengok gambo aok tu bab remus tu laa dengan jambul terletok pehh...nalett...
kawan nok juge jejok member nok goner gambo lelama abis hilang seme doh...x tahu kearoh dah.

hahahaa...tu gambo glamor kwn masa sekolah dulu zaman remos popular ekekekeke..ler ni zaman rambut terpacok la pulok...ler ni x dok doh remos tu letih nok ngulinya.. Very Happy

zaman kawan dulu deme sibuk rambut beloh tengoh...macam filem azura tu hahahah lawok laa...apa pun remus gitu ada juge...ikut selera masing laa.... Very Happy

remos fourzy tu susah nak jumpa dah sekarang ni
kalau yang ada pun besar dari david arumugam lagi bounce bounce

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  cikacung on Sun Sep 27, 2009 10:56 pm

zulkbo wrote:Salam semua forumer,nak cari kawan-kawan yang seangkatan Sekolah Menengah Kebangsaan Jengka 2
Tak kira lah senior @ junior ,kalau boleh nak tubuh ALUMNI Laughing Laughing




Yang muka "CIRCLE" tu bukan saya saudara Fourzy,forumer kita Very Happy Very Happy saya dapat gambar ni pun dari dia..
Yang sebelah dok buat "sign"DIO ROCK " Saudara Cakawari manakala sebelah kiri Fourzy Saudara M.Azri Deraman .Mereka semua antara yang join PCC Very Happy Very Happy

Jika ada saudara mara,suami,isteri yang terlihat gambar yang terpapar disini..Tidak suka atau ingin "PRIVACY" mereka tidak diganggu sila PM saya @email saya zulkbo@yahoo.com Very Happy Very Happy

Sekian..Terima Kasih lah MODE... Very Happy Very Happy

Malu pulak nengok gambo lelama nih.........

cikacung
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 171
Points : 173
Join date : 27/09/2009
Age : 46
Location : j3/KHTP,Kulim

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  cikacung on Sun Sep 27, 2009 11:01 pm

zulkbo wrote:
Yassin wrote:
fourzy wrote:
Yassin wrote:kawan tak tahan nengok gambo aok tu bab remus tu laa dengan jambul terletok pehh...nalett...
kawan nok juge jejok member nok goner gambo lelama abis hilang seme doh...x tahu kearoh dah.

hahahaa...tu gambo glamor kwn masa sekolah dulu zaman remos popular ekekekeke..ler ni zaman rambut terpacok la pulok...ler ni x dok doh remos tu letih nok ngulinya.. Very Happy

zaman kawan dulu deme sibuk rambut beloh tengoh...macam filem azura tu hahahah lawok laa...apa pun remus gitu ada juge...ikut selera masing laa.... Very Happy

remos fourzy tu susah nak jumpa dah sekarang ni
kalau yang ada pun besar dari david arumugam lagi bounce bounce

kalo aok sumer nak tahu, remos fourzy tu bukan dia sorang ngulinya..... sapa ke namanyer..... cakawari nolong sama.....hehe.......

cikacung
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 171
Points : 173
Join date : 27/09/2009
Age : 46
Location : j3/KHTP,Kulim

Back to top Go down

bagus gak.......

Post  weark on Sat Oct 03, 2009 3:38 pm

wani kat maybank lg ke?
avatar
weark

Posts : 42
Points : 50
Join date : 29/09/2009
Age : 46
Location : Rantau Panjang,Pasir Mas,Ulu Jempol,Kota Bharu

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Sun Oct 04, 2009 1:46 am

weark wrote:wani kat maybank lg ke?

salwani ke yang selalu
dok" seng...t" tu ke
rindu ke weh
kawin orang kaya
dah sekarang ni Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Sun Oct 04, 2009 3:12 am



lagi gambar 5 gamma
masihkah korang ingat??
Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Sun Oct 04, 2009 3:14 am

tengoklah seluar masing-masing
ngalah "amy search" tuuu..
huh huh huh Very Happy Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  Yassin on Sun Oct 04, 2009 11:18 am

zulkbo wrote:tengoklah seluar masing-masing
ngalah "amy search" tuuu..
huh huh huh Very Happy Very Happy

Aok nepet gambo sape kat avatar tu zul???
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  zulkbo on Sun Oct 04, 2009 10:23 pm

Yassin wrote:
zulkbo wrote:tengoklah seluar masing-masing
ngalah "amy search" tuuu..
huh huh huh Very Happy Very Happy

Aok nepet gambo sape kat avatar tu zul???

balik kampung ari tu
jumpa gambo atok koi
pendekar orang dulu-dulu ni
untuk mengenang dia (dah arwah)
keh tepek kat sini Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/
avatar
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Mon Oct 05, 2009 9:45 am

weark wrote:wani kat maybank lg ke?

Sapa weark ni yee...? keh mcm kenal je wani tu..
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  weark on Wed Oct 07, 2009 12:54 am

stakat ni brapa ramai dah terkumpul......pergh mcm buat koleksilah plak
avatar
weark

Posts : 42
Points : 50
Join date : 29/09/2009
Age : 46
Location : Rantau Panjang,Pasir Mas,Ulu Jempol,Kota Bharu

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  ozzy on Wed Oct 07, 2009 1:03 am

weark wrote:stakat ni brapa ramai dah terkumpul......pergh mcm buat koleksilah plak

wan..yg dah jumpa zul,mawi,zimak,jeri,mat aini,nasir,ramli(awe)..laki jela..yg pompuan aku x tau..nama pun aku dah lupa daaa.. Surprised
avatar
ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  weark on Wed Oct 07, 2009 1:18 am

yang aku ingat pompuan tu tak ramai
che roziah,salwani,faizah,fauziah,limah........yg lain2 kena recall memory dulu.

semenjak usia meningkat ni lupa bkn tak ingat. Laughing
avatar
weark

Posts : 42
Points : 50
Join date : 29/09/2009
Age : 46
Location : Rantau Panjang,Pasir Mas,Ulu Jempol,Kota Bharu

Back to top Go down

Re: BORAK 5 Sains 1988_Sek.Men.Keb Jengka 2

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 28 Previous  1, 2, 3 ... 15 ... 28  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum