Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Keburukan & Kebaikan Facebook

Page 9 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  MD on Wed Jun 02, 2010 12:00 pm

Abang Jem wrote:keburukan....ramai yg jadi gatai dan mula curang....(keruntuhan rumahtangga)

kebaikan...nama boleh tukar..dari abg jem ke Lin Dan...dan mcm-mcm nama lagi....hehe..

kawan tambah sikit hak no 1 = ada juga yang dapat menambahkan rumahtangga...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  Abang Jem on Wed Jun 02, 2010 12:21 pm

MD wrote:
Abang Jem wrote:keburukan....ramai yg jadi gatai dan mula curang....(keruntuhan rumahtangga)

kebaikan...nama boleh tukar..dari abg jem ke Lin Dan...dan mcm-mcm nama lagi....hehe..

kawan tambah sikit hak no 1 = ada juga yang dapat menambahkan rumahtangga...

sy pun nak tambah lagi... = ada juga yg tambah nom hphone sbg makwe dan pakwe baru..tapi bukan sy taw..hehe

Abang Jem
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 591
Join date : 06/05/2009
Location : Ada Aku Kisah???

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  ozzy on Wed Jun 02, 2010 12:28 pm

Abang Jem wrote:
MD wrote:
Abang Jem wrote:keburukan....ramai yg jadi gatai dan mula curang....(keruntuhan rumahtangga)

kebaikan...nama boleh tukar..dari abg jem ke Lin Dan...dan mcm-mcm nama lagi....hehe..

kawan tambah sikit hak no 1 = ada juga yang dapat menambahkan rumahtangga...

sy pun nak tambah lagi... = ada juga yg tambah nom hphone sbg makwe dan pakwe baru..tapi bukan sy taw..hehe

saya pun nak tambah juga..ada yang tambah simcard baru..ekekek

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  ozzy on Wed Jun 02, 2010 12:29 pm

MD wrote:
Abang Jem wrote:keburukan....ramai yg jadi gatai dan mula curang....(keruntuhan rumahtangga)

kebaikan...nama boleh tukar..dari abg jem ke Lin Dan...dan mcm-mcm nama lagi....hehe..

kawan tambah sikit hak no 1 = ada juga yang dapat menambahkan rumahtangga...

balerrrrrr aok MD...tu kira kebaikan ke keburukan ??.. Shocked

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  MD on Wed Jun 02, 2010 12:39 pm

ozzy wrote:
MD wrote:
Abang Jem wrote:keburukan....ramai yg jadi gatai dan mula curang....(keruntuhan rumahtangga)

kebaikan...nama boleh tukar..dari abg jem ke Lin Dan...dan mcm-mcm nama lagi....hehe..

kawan tambah sikit hak no 1 = ada juga yang dapat menambahkan rumahtangga...

balerrrrrr aok MD...tu kira kebaikan ke keburukan ??.. Shocked

kalau mampu dan berlaku adil = kebaikan,kalau tak = mara bencana... Laughing

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  Deto_8 on Wed Jun 02, 2010 4:40 pm

ozzy wrote:koi tgk FB friend koi yang nama fadzlie.. dia punya friend...pergghhhhhhhhh...ngeri .. Laughing

p/s - harap2 dia tak pass kat Raf

perghhhh...ngeri

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  zulkbo on Wed Jun 02, 2010 6:09 pm

selagi kita tidak menyalahgunakan
laman sosial ni facebook tidak memudaratkan
isu kepunyaan orang yahudi tidak timbul
selagi beliau hanya meniaga buat dirinya
bukan untuk salur pada tentera israel..
berbeza dengan 3 syarikat yang koi sebutkan
sebelumnya..

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  ozzy on Thu Jun 24, 2010 3:38 pm

Cinta palsu kekasih maya
24/06/2010

KUALA LUMPUR: Bahana cinta siber menyebabkan lebih 10 lelaki bukan sekadar mendapat cinta palsu daripada seorang wanita ‘jelita’, malah ditipu ribuan ringgit tanpa mengenali identiti sebenar kekasih maya mereka.

Seorang mangsa yang ingin dikenali sebagai Suresh, 28, berkata dia mula mengenali wanita terbabit melalui laman sosial berkenaan kira-kira enam bulan lalu yang menggunakan nama Sai Sailani, selepas wanita terbabit menjemputnya menjadi sahabat facebook dan mempelawanya untuk berkenalan.

Katanya, pada mulanya dia gembira kerana jika dilihat daripada gambar dilampirkan pada profil, wanita terbabit berperwatakan cantik dan seksi.

Suresh berkata, dalam tempoh enam bulan itu, dia sudah memasukkan RM1,600 ke akaun Sai kerana percaya wanita terbabit benar-benar mencintainya dan berada dalam kesusahan.

Seorang lagi mangsa dikenali sebagai Jaya, 32, yang juga rakan baik Suresh berkata, dia berkenalan dengan Sai Sailani juga melalui laman facebook.

“Sejak kenal dengannya, saya sudah anggap dia macam adik sendiri kerana bakal berkahwin dengan teman rapat saya sehingga saya sanggup memasukkan RM5,500 ke akaun banknya.

Hasil kerjasama majikan di pejabat berkenaan, wanita terbabit ditemui dan selepas diajukan pelbagai pertanyaan, dia akhirnya mengaku segala penipuan dilakukan.

“Kami terkejut apabila buat pertama kali bertemu kerana susuk tubuh wanita itu langsung tidak sama dengan profil diberikan dalam facebook. Dia gemuk dan tidak menarik langsung.
Laughing

sumber:http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/Cintapalsukekasihmaya/Article

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  ozzy on Thu Jun 24, 2010 3:41 pm

Deto_8 wrote:
ozzy wrote:koi tgk FB friend koi yang nama fadzlie.. dia punya friend...pergghhhhhhhhh...ngeri .. Laughing

p/s - harap2 dia tak pass kat Raf

perghhhh...ngeri

jaga-jaga... Laughing

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  SailorMoon on Thu Jun 24, 2010 3:49 pm

ozzy wrote:Cinta palsu kekasih maya
24/06/2010

KUALA LUMPUR: Bahana cinta siber menyebabkan lebih 10 lelaki bukan sekadar mendapat cinta palsu daripada seorang wanita ‘jelita’, malah ditipu ribuan ringgit tanpa mengenali identiti sebenar kekasih maya mereka.

Seorang mangsa yang ingin dikenali sebagai Suresh, 28, berkata dia mula mengenali wanita terbabit melalui laman sosial berkenaan kira-kira enam bulan lalu yang menggunakan nama Sai Sailani, selepas wanita terbabit menjemputnya menjadi sahabat facebook dan mempelawanya untuk berkenalan.

Katanya, pada mulanya dia gembira kerana jika dilihat daripada gambar dilampirkan pada profil, wanita terbabit berperwatakan cantik dan seksi.

Suresh berkata, dalam tempoh enam bulan itu, dia sudah memasukkan RM1,600 ke akaun Sai kerana percaya wanita terbabit benar-benar mencintainya dan berada dalam kesusahan.

Seorang lagi mangsa dikenali sebagai Jaya, 32, yang juga rakan baik Suresh berkata, dia berkenalan dengan Sai Sailani juga melalui laman facebook.

“Sejak kenal dengannya, saya sudah anggap dia macam adik sendiri kerana bakal berkahwin dengan teman rapat saya sehingga saya sanggup memasukkan RM5,500 ke akaun banknya.

Hasil kerjasama majikan di pejabat berkenaan, wanita terbabit ditemui dan selepas diajukan pelbagai pertanyaan, dia akhirnya mengaku segala penipuan dilakukan.

“Kami terkejut apabila buat pertama kali bertemu kerana susuk tubuh wanita itu langsung tidak sama dengan profil diberikan dalam facebook. Dia gemuk dan tidak menarik langsung.


sumber:http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/Cintapalsukekasihmaya/Article

org gemuk x menarik meh?

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  ozzy on Thu Jun 24, 2010 3:56 pm

[quote="SailorMoon"]
ozzy wrote:Cinta palsu kekasih maya
24/06/2010

Seorang lagi mangsa dikenali sebagai Jaya, 32, yang juga rakan baik Suresh berkata, dia berkenalan dengan Sai Sailani juga melalui laman facebook.

“Kami terkejut apabila buat pertama kali bertemu kerana susuk tubuh wanita itu langsung tidak sama dengan profil diberikan dalam facebook. Dia gemuk dan tidak menarik langsung.


org gemuk x menarik meh?

Entohnya..bukan koi kabo mamat tu yg kabo... Very Happy ... cer tanya kwn2 yg tgh jidah tuu.. Laughing

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  SailorMoon on Thu Jun 24, 2010 3:59 pm

[quote="ozzy"]
SailorMoon wrote:
ozzy wrote:Cinta palsu kekasih maya
24/06/2010

Seorang lagi mangsa dikenali sebagai Jaya, 32, yang juga rakan baik Suresh berkata, dia berkenalan dengan Sai Sailani juga melalui laman facebook.

“Kami terkejut apabila buat pertama kali bertemu kerana susuk tubuh wanita itu langsung tidak sama dengan profil diberikan dalam facebook. Dia gemuk dan tidak menarik langsung.


org gemuk x menarik meh?

Entohnya..bukan koi kabo mamat tu yg kabo... ... sampai ada yg jihad?

koi jihad bkn utk cantik,takut dpt penyakit jer kala gemuk nih...
lgpun koi x besa gemuk...tu kira bencana alam la,x dpt dijangka...tetiba jer...

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  ozzy on Thu Jun 24, 2010 4:04 pm

[quote="SailorMoon"]
ozzy wrote:
SailorMoon wrote:
ozzy wrote:Cinta palsu kekasih maya
24/06/2010

Seorang lagi mangsa dikenali sebagai Jaya, 32, yang juga rakan baik Suresh berkata, dia berkenalan dengan Sai Sailani juga melalui laman facebook.

“Kami terkejut apabila buat pertama kali bertemu kerana susuk tubuh wanita itu langsung tidak sama dengan profil diberikan dalam facebook. Dia gemuk dan tidak menarik langsung.


org gemuk x menarik meh?

Entohnya..bukan koi kabo mamat tu yg kabo... ... sampai ada yg jihad?

koi jihad bkn utk cantik,takut dpt penyakit jer kala gemuk nih...
lgpun koi x besa gemuk...tu kira bencana alam la,x dpt dijangka...tetiba jer...

aok pun jihad ..x tau pulok .. Very Happy

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  SailorMoon on Thu Jun 24, 2010 4:06 pm

[quote="ozzy"]
SailorMoon wrote:
ozzy wrote:
SailorMoon wrote:
ozzy wrote:Cinta palsu kekasih maya
24/06/2010


org gemuk x menarik meh?

Entohnya..bukan koi kabo mamat tu yg kabo... ... sampai ada yg jihad?

koi jihad bkn utk cantik,takut dpt penyakit jer kala gemuk nih...
lgpun koi x besa gemuk...tu kira bencana alam la,x dpt dijangka...tetiba jer...

aok pun jihad ..x tau pulok ..

hahaha hampeh sipu neh...

SailorMoon
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1071
Points : 1110
Join date : 22/02/2010
Location : Pekan - Sepang - Sg Petani

http://fiverobindas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  ozzy on Thu Jun 24, 2010 4:09 pm

[quote="SailorMoon"]
ozzy wrote:
SailorMoon wrote:
ozzy wrote:
SailorMoon wrote:
ozzy wrote:Cinta palsu kekasih maya
24/06/2010


org gemuk x menarik meh?

Entohnya..bukan koi kabo mamat tu yg kabo... ... sampai ada yg jihad?

koi jihad bkn utk cantik,takut dpt penyakit jer kala gemuk nih...
lgpun koi x besa gemuk...tu kira bencana alam la,x dpt dijangka...tetiba jer...

aok pun jihad ..x tau pulok ..

hahaha hampeh sipu neh...

koi x kate..aok sendiri yang nok ngaku ...ekekeke

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  ozzy on Thu Jul 01, 2010 3:36 pm

ainie rashid wrote:
ozzy wrote:
Cik_N wrote:
wei koi nak menanya skit..nape akaun FB kak ainie rashid xde plok...ander sape2 tau..

dia tukor nama kot,cer perati memolek...

ada masalah sikit..dia trpaksa delete..nnti dia buka balik..

Maaf lah yek adinda-adinda.........
akaun FB ainie Rashid terpaksa dipadam atas sebab-sebab keselamatan ........
tak tahu lah bila akan dibuka balik... Sad Sad scratch scratch ( tak sangka ader yang sedor kehilangan)thanks atas ingatan....
------ maaf atas segala kesulitan----- hu hu hu Sad Sad Sad


antara keburukan facebook kot .. Very Happy

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  ainie rashid on Thu Jul 01, 2010 3:39 pm

ozzy wrote:
ainie rashid wrote:
ozzy wrote:
Cik_N wrote:
wei koi nak menanya skit..nape akaun FB kak ainie rashid xde plok...ander sape2 tau..

dia tukor nama kot,cer perati memolek...

ada masalah sikit..dia trpaksa delete..nnti dia buka balik..

Maaf lah yek adinda-adinda.........
akaun FB ainie Rashid terpaksa dipadam atas sebab-sebab keselamatan ........
tak tahu lah bila akan dibuka balik... Sad Sad scratch scratch ( tak sangka ader yang sedor kehilangan)thanks atas ingatan....
------ maaf atas segala kesulitan----- hu hu hu Sad Sad Sad


antara keburukan facebook kot .. Very Happy



ha ha ha............ scratch scratch scratch Very Happy

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  ainie rashid on Wed Sep 15, 2010 3:35 pm

Sepanjang hari raya tahun ni......

FB ni nampaknyer telah memberi kebaikan kerana dapat menemukan rakan-rakan lama di alam persekolahan...
Kawan dapat lihat ramai rakan bercerita hari raya kali ini dapat buat reunion hasil dari pertemuan di FB
Ini bermakna...... bila ia digunakan untuk kebaikan...... kebaikanlah hasilnya

jika ia digunakan untuk kejahatan..... maka jahatlah hasilnyer....

jadi kawan kalu boleh ....nak hak baiknyer tu je......
Very Happy Very Happy Razz Razz

ainie rashid
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 243
Points : 265
Join date : 15/12/2009
Age : 45
Location : / J 2 / Kuantan

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  MD on Wed Sep 15, 2010 5:27 pm

ainie rashid wrote:Sepanjang hari raya tahun ni......

FB ni nampaknyer telah memberi kebaikan kerana dapat menemukan rakan-rakan lama di alam persekolahan...
Kawan dapat lihat ramai rakan bercerita hari raya kali ini dapat buat reunion hasil dari pertemuan di FB
Ini bermakna...... bila ia digunakan untuk kebaikan...... kebaikanlah hasilnya

jika ia digunakan untuk kejahatan..... maka jahatlah hasilnyer....

jadi kawan kalu boleh ....nak hak baiknyer tu je......
Very Happy Very Happy Razz Razz

setuju....

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  zulkbo on Thu Sep 16, 2010 4:08 pm

ainie rashid wrote:Sepanjang hari raya tahun ni......

FB ni nampaknyer telah memberi kebaikan kerana dapat menemukan rakan-rakan lama di alam persekolahan...
Kawan dapat lihat ramai rakan bercerita hari raya kali ini dapat buat reunion hasil dari pertemuan di FB
Ini bermakna...... bila ia digunakan untuk kebaikan...... kebaikanlah hasilnya

jika ia digunakan untuk kejahatan..... maka jahatlah hasilnyer....

jadi kawan kalu boleh ....nak hak baiknyer tu je......
Very Happy Very Happy Razz Razz

Terima kasih FB..
baik benor YAK?..hampir
semua forumer PCC
ler nih aktive di FB Rolling Eyes

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  MD on Sat Oct 09, 2010 12:35 pm

Kebaikkan = Raye baru ni dapat menemukan semula kengkawan sekolah yang telah terpisah hampir 20 tahun....pertemuan dalam facebook dan membuat perjumpaan semula...

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  MD on Mon Jan 10, 2011 12:05 pm

Khabarnya Facebook akan ditamatkan pada 15 Mac 2011...???

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  zulkbo on Tue Jan 11, 2011 12:44 am

MD wrote:Khabarnya Facebook akan ditamatkan pada 15 Mac 2011...???

khabar angin je tu..
saja nak menambah
populariti FB..

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  ozzy on Tue Jan 11, 2011 11:05 am

zulkbo wrote:
MD wrote:Khabarnya Facebook akan ditamatkan pada 15 Mac 2011...???

khabar angin je tu..
saja nak menambah
populariti FB..

Mungkin betul juga tu Zul..Pada koi buka ke tutup sama je sebab tak ada apa2 kepentingan kat situ.

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  mitos on Thu Jan 13, 2011 1:00 am

pedeoh je nok tutup tu...

demgor berita jadi x jadi pulok...politik dunia cyber je

mitos

Posts : 37
Points : 51
Join date : 13/07/2010
Age : 44
Location : bkt setongkol kuantan

http://ucmitosboy.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Keburukan & Kebaikan Facebook

Post  Sponsored content Today at 9:04 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 9 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum