Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Page 5 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  SHARK on Fri May 21, 2010 12:48 pm

MD wrote:sapa sapa yang nak gi Bangkok tu jangan lah bawak baju merah pulak...karang balik jadi Bengkok...

p/s - Shark,silap silap satu hari FOC... Laughing
..seme tokey/agensi pelancongan pening kepala sekarang... takde org berani melancong ke Siam skang.. silap lumpuh industri pelancongan diorang...

SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 38
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  RAFtegang on Fri May 21, 2010 12:55 pm

SHARK wrote:
RAFtegang wrote:
SHARK wrote:err..aku tau area Sukhumvit jer..pasal situ senang nak makan benda halal..
byk gerai muslim..hehe
Ooooo aku tak perasan la...terlalu byk nama pelik kat sana. Lagipun tour bawak makan kat hotel je. Kalau Siam belah selatan ni mmg senang la nak makan.....berterabur org Melayu...

kalu naik BTS (LRT ler), ko turun Sukhumvit..dari situ jalan kaki je..bleh round2 situ..siang takde apa yg happening...
kalu turun stesen NAna, bleh jln ke Cowboy (come on..takkan taktau the infamous Soi Cowboy hehe)...
waktu mlm, kat Nana plaza tu happening gak sampai ko pun buleh pening..mana taknya..ladyboy cun ngalahkan erra and fasha sandha hahaha..silap2 ko terjerumus..

kalu hari sabtu, ko naik BTS sampai last stop (Mo Chit). bleh jalan ke pasar Chatuchak. very femes nih.....macam2 ada...1 hari jalan memang tak abih nak tgk/beli barang2..dari batu permata,brg kulit,baju seluar segala mak nenek ada.. mcm biasa, ada yg ori..ada yg tiruan..harga pandai2 la tawar...

sekian info hari ini, dibawa oleh Alagappas..

p/s: Soi = jalan
Aku rasa mungkin ada lalu situ kot cuma aku yg tatau nama tempat tu tapi Cowboy tu mmg sah aku tak pegi sebab bukan dalam agenda tour. Kalau agenda sendiri gerenti dah sampai punye...hehe
Chatuchak tu mmg pegi...mak datok punye la besar tempat tu sampai tersesat...siap sewa tut tut lagi. Mmg byk shopping kat situ. Yang aku ingat lepas tu gi Paragon Siam kalau kat sini kira Pavilion la.....

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  RAFtegang on Tue May 25, 2010 2:51 pm

Malam tadi try masuk Air Asia. Try2 masuk Phuket. Dapat rm189 sorang. Kira ok jugakkan.
Try masuk Beijing pulak. Rasanya dapat rm2000 sorang. Lebih kurang la kalau ikut tour.

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  RAFtegang on Tue May 25, 2010 4:04 pm

Aku nak cite pengalaman aku ke Tawau Sabah.
Aku dapat Air Asia dgn tambang rm0.00. Aku hanya bayar airport tax je rm160 pegi balik utk 2 orang. Best tul.
Tawau ni bandarnya besar, cam Kuantan tapinya agak mundur sket lebih kurang Kuantan tahun 70an. Tapi dalam byk2 tempat aku pegi kat Mesia ni...kat Tawau ni aku rasa unik sangat sebab aku tak rasa cam negara Mesia. hahahahaha. Bandar ni masa aku datang shopping mall tgh buat. Tu je la satu2 yg ada kot. Hotel pun yg paling baik sekali hanya bertaraf 3 bintang. Tapi jgn tak tau ada jugak central market. Lokasinya di tepi pantai sebelah timur Sabah dan bersempadan dgn Indon. So petang2 aku boleh nampak mat2 dgn minah2 Indon berbaris nak naik bot nak balik ke Indon lepas waktu keje. Malam kat sini agak happening jugakla sebab byk pub2. Makanan pun not bad terutama seafood mmg murah kalau dibandingkan dgn Kota Kinabalu yg dah murah tu kan, kat sini laaaaaagi murah. Cuma aku tak suka masakan dorg, cam tak reti masak. Tah apa2 tah rasa cuma nasib baik seafood tu fresh je la. Ada ke tomyam letak taugeh!!! Pastu kelakar....kepak ayam jadi sayap ayam org sana panggil. Cam sayap kapalterbang pulak.
Orang2 kat sini fesyennya pelik. Mungkin dapat pakaian dari Indon atau Filipina kot. Aku tak pernah jumpa pun org kat sana pakai kasut Nike ke Adidas ke atau baju2 berjenama. Tak taulah kalau sekarang ni. Dorg pandang aku, pandang kasut aku, pakaian aku macam aku ni datang dari planet lain. Rasa nak je bagi penampar....
Pastu aku travel naik kete ke Semporna iaitu ke utara Sabah. Tak sempat nak ke Long Pasia sebab masa tak cukup nak ke sempadan. Kat sana aku nak ke Sipadan tapi mahal sgt pastu takleh tido sana sebab ada askar jaga. So aku dok je la kat Semporna tu. Hotel dia cantik, buat dia atas air. So aku pun memancing dari dalam bilik aku je la. Yg kelakar ada 3 org mamat tu memancing ikan bukan main byk dia dapat ikan warna warni. Tapi aku pelik sebab dia mancing pakai umpan pisang je. Pelikkan? Pastu aku pegi Kg Bangau2. Kat sini org Bajau laut penghuninya. Sian aku tengok budak2 kecik umur 5,6 tahun menyelam sambil kita campak syiling kat laut tu...mmg cam tertinggal budak2 tu dari alam yg sepatutnya. Jauh beza dgn kanak2 kat KL ni....sayu hati aku. Pastu aku jalan kat pasar dia, lokasinya kat tepi pantai Semporna tu la. Aku pelik bila aku tgk ramai keluarga tinggal dalam bot. Kat situla dorg masak, tido, makan....menyusukan anak......aku nampak tong gas dalam bot tu.....sedihnya!!! Aku agak lama terdiam merenung pandang dorg sampailah aku perasan org2 keliling pandang aku semacam je lepas tu. Naik takut lak aku. Aku terus beredar.
Soknya aku gi Sandakan pulak...bandarnya kecik sikit dari Tawau tapi maju sikit la. Banyak Filipino sini...awek2 cun tapi dressing...alahai....segan nak bawak jalan...hahahaha...cam style 80an je. Aku tak lama sgt kat sini. Pusing2 pastu balik semula Tawau...jauh siot....mujur jalan straight.....

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  RAFtegang on Wed May 26, 2010 4:12 pm

Sape nak berjalan2 hari ni terbaik utk korang buat booking. Sehari je dari Air Asia. 3000 bilik free di destinasi2 yg mengancam.
Aku book Phuket pada 1Mei 2011 sehingga 4hb...... Dapat rm86 je. Pegi balik campur tax baru rm200 lebih.
Bulan Nov ni pulak aku dah book hotel kat Siem Reap, Cambodia. Pun dapat bawah seratus utk hotel 3 star. Tapi silap...aku lupa nak book flight!!! Hahahahaha...balik ni kang search balik flight....hehe

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  Cik_N on Wed May 26, 2010 4:20 pm

amboi,sakan bebenor berjalan.... awok keje pe raf? keje berjalan ke..hihihi....harini terbaik utk booking air asia?? tul ke...

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  MD on Wed May 26, 2010 4:24 pm

Cik_N wrote:amboi,sakan bebenor berjalan.... awok keje pe raf? keje berjalan ke..hihihi....harini terbaik utk booking air asia?? tul ke...

Cik N,
Dia ni banyok saham...sana sini ada and big amount!
separuh kepok kapal terbang airasia tu Raf punya...bayangkan... Laughing

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  RAFtegang on Wed May 26, 2010 4:25 pm

Cik_N wrote:amboi,sakan bebenor berjalan.... awok keje pe raf? keje berjalan ke..hihihi....harini terbaik utk booking air asia?? tul ke...
Aku mmg camni dari dulu...suka merayap... tak kena mengena dgn keje. Aku keje kat Investment Bank. Yeah...hari ni je sehari ada promo. Try la bukak web air asia tu. Dia bagi bilik2 hotel free....ada 3000 bilik. Ni kengkawan kat bank ni tgh sibuk membooking la ni....bukannya buat keje!

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  RAFtegang on Wed May 26, 2010 4:26 pm

MD wrote:
Cik_N wrote:amboi,sakan bebenor berjalan.... awok keje pe raf? keje berjalan ke..hihihi....harini terbaik utk booking air asia?? tul ke...

Cik N,
Dia ni banyok saham...sana sini ada and big amount!
separuh kepok kapal terbang airasia tu Raf punya...bayangkan... Laughing
Mudah2an .....nanti aku duduk kat sebelah Ananda Krishnan yea....!!!

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  Cik_N on Wed May 26, 2010 4:34 pm

MD wrote:
Cik N,
Dia ni banyok saham...sana sini ada and big amount!
separuh kepok kapal terbang airasia tu Raf punya...bayangkan... Laughing

Popalehh aok raf! Mmg harussss membelanja koi & MD nihhh.... MD..koi tgh membayangkan lah nih... tgh banyangkan kepok kapal terbang.. tapi ternampok bayangan kepok ayam... gonerlahhh....???? scratch scratch

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  RAFtegang on Wed May 26, 2010 4:36 pm

Cik_N wrote:
MD wrote:
Cik N,
Dia ni banyok saham...sana sini ada and big amount!
separuh kepok kapal terbang airasia tu Raf punya...bayangkan... Laughing

Popalehh aok raf! Mmg harussss membelanja koi & MD nihhh.... MD..koi tgh membayangkan lah nih... tgh banyangkan kepok kapal terbang.. tapi ternampok bayangan kepok ayam... gonerlahhh....???? scratch scratch
tunggu...tunggu.........tunggu aku kaya dulu ekkkk......sebelum tu gi la beli kepak ayam kat pasar malam dulu.

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  Cik_N on Wed May 26, 2010 5:00 pm

[quote="RAFtegang"][quote="Cik_N"]
MD wrote:
[b]Cik N,

tunggu...tunggu.........tunggu aku kaya dulu ekkkk......sebelum tu gi la beli kepak ayam kat pasar malam dulu.

huhuhuh..nampaknye kena sembelih ayam dlm reban la gini gayaenyer..Razz

Cik_N
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 898
Points : 940
Join date : 28/11/2009
Location : Temerloh

http://cikkelisa.blogspot.com

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  ozzy on Thu May 27, 2010 10:48 am

RAFtegang wrote:
Cik_N wrote:amboi,sakan bebenor berjalan.... awok keje pe raf? keje berjalan ke..hihihi....harini terbaik utk booking air asia?? tul ke...
Aku mmg camni dari dulu...suka merayap... tak kena mengena dgn keje. Aku keje kat Investment Bank. Yeah...hari ni je sehari ada promo. Try la bukak web air asia tu. Dia bagi bilik2 hotel free....ada 3000 bilik. Ni kengkawan kat bank ni tgh sibuk membooking la ni....bukannya buat keje!

Bilik hotel mana?? Tune hotel ke??.. Very Happy

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  RAFtegang on Thu May 27, 2010 10:53 am

ozzy wrote:
RAFtegang wrote:
Cik_N wrote:amboi,sakan bebenor berjalan.... awok keje pe raf? keje berjalan ke..hihihi....harini terbaik utk booking air asia?? tul ke...
Aku mmg camni dari dulu...suka merayap... tak kena mengena dgn keje. Aku keje kat Investment Bank. Yeah...hari ni je sehari ada promo. Try la bukak web air asia tu. Dia bagi bilik2 hotel free....ada 3000 bilik. Ni kengkawan kat bank ni tgh sibuk membooking la ni....bukannya buat keje!

Bilik hotel mana?? Tune hotel ke??.. Very Happy
Macam2 hotel, Equatorial kalau kat Vietnam, hotel 3 star, 2 star, Tune pun ada kat Bali, Penang etc...tapi baru hari ni tanya? Dah lewat sgt la bro...semalam je sehari promo.

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  ozzy on Thu May 27, 2010 11:01 am

jasnoraizan wrote:
sakur@86 wrote:
along wrote:kat janda baik tknak pg ke???
di sana segalanya baik2 belaka...

boleh boleh....konpem baik kalau g ni...


rumah kat janda baik...cantik tak..?sebelah sakinah river logde janda baik...

cantik juga tempat ni...kedai makan dekat/banyak tak??
Raf..aok tau sewa berapa?

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  RAFtegang on Thu May 27, 2010 11:07 am

ozzy wrote:
jasnoraizan wrote:
sakur@86 wrote:
along wrote:kat janda baik tknak pg ke???
di sana segalanya baik2 belaka...

boleh boleh....konpem baik kalau g ni...


rumah kat janda baik...cantik tak..?sebelah sakinah river logde janda baik...

cantik juga tempat ni...kedai makan dekat/banyak tak??
Raf..aok tau sewa berapa?
Aku takleh tengok la gambor ni....kena block. Tapi kat Janda Baik mmg banyak dah hotel. Skang tgh buat 4 star hotel. Yg pemes kat sana D'Ark kat Pulau Santap. Dalam rm160 kalau tak silap. Seri Pengantin, Latto Charok etc. Yang paling baru aku tengok Saufiville....mmg cantk bangat...letaknya atas puncak gunung, swimmimg pool mengadap view bukit.....perghhhhh...cantik...aku baru tgk last week. Aku tak biasa sewa hotel kat sana cuma sekali je sebab umah bapak aku ada kat sana. Tapi umah tinggal ler.....istana hinggap kata orang......tapi last week aku tido sana sejuk siot. Petang kul 6.30 main bola cam main kat San Siro...berkabus je....syok la dok sana..jauh beza dari KL ni.
kedai makan no prob...kat simpang 3 tu ada kedai...kat Balai Bomba pun ada.....kalau malam ada restoran Siam kat kg Sum Sum....

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  RAFtegang on Thu May 27, 2010 11:18 am

Wei kengkawan...c'mon and join me.....


Thursday May 27, 2010
10,000 free seats to Bangkok
By CHRISTINA TAN
newsdesk@thestar.com.my

BANGKOK: Low-cost carrier AirAsia is giving away 10,000 free seats to Bangkok as part of its efforts to help revive the Thai capital’s travel and tourism industry.
The promotion will be launched on Wesak Day on May 28, for travel between June 7 and Aug 31.
Customers can choose to fly to Bangkok from Asean countries and China.
AirAsia group chief executive officer Datuk Seri Tony Fernandes said AirAsia would aggressively market Bangkok as well as its other Thai destinations with low fares and attractive promotions.
“AirAsia is an Asean airline and we feel duty-bound to support the various communities of the region, including Thailand.
“The Asean region is our home and we are putting 110% effort into helping Thailand bounce back,” he said during a media visit to Thailand yesterday.
The visit was part of the campaign to attract tourists back to Thailand after the Thai army dispersed anti-government protesters who shut down the centre of Bangkok.
The conflict left 88 dead and 1,800 injured and deeply scarred Bangkok’s thriving tourism industry.
Fernandes said six million people flew to Bangkok with AirAsia last year and 2.5 million used the carrier to the same city for the first five months of this year.
Besides free seats, 50 hotels in Bangkok were offering a free night stay with minimum of two nights’ stay and a half day free city tour.
In Petaling Jaya, an AirAsia public relations spokesman said all 3,000 free hotel rooms were snapped up in little over 12 hours after AirAsiaGo.com launched its one-day promotion to give out free hotel rooms in conjunction with its re-launch.
The spokesman said there were more than 1.2 million page views and more than 105,000 unique visitors at the online travel portal as of 11am yesterday morning.
The spokesman confirmed that by 4.30pm yesterday, all the free hotel rooms had been snapped up by eager travellers.
The rooms had been up for grabs since midnight.



Jom booking!!!!!

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  SHARK on Thu May 27, 2010 1:35 pm

hmm...mlm tadi baru balik bercuti dan berabih duit di Langkawi...
Langkawi, menjanjikan bermacam benda, w/pun dah 5kali kwn pergi hehe...

SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 38
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  Deto_8 on Thu May 27, 2010 1:37 pm

SHARK wrote:hmm...mlm tadi baru balik bercuti dan berabih duit di Langkawi...
Langkawi, menjanjikan bermacam benda, w/pun dah 5kali kwn pergi hehe...

yang australia baru ni bercuti atau kerje?

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  MD on Thu May 27, 2010 1:47 pm

Deto_8 wrote:
SHARK wrote:hmm...mlm tadi baru balik bercuti dan berabih duit di Langkawi...
Langkawi, menjanjikan bermacam benda, w/pun dah 5kali kwn pergi hehe...

yang australia baru ni bercuti atau kerje?

yang kawan ingat malam tu Shark menonton perlawanan Chelsea ... Very Happy

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  SHARK on Thu May 27, 2010 2:09 pm

MD wrote:
Deto_8 wrote:
SHARK wrote:hmm...mlm tadi baru balik bercuti dan berabih duit di Langkawi...
Langkawi, menjanjikan bermacam benda, w/pun dah 5kali kwn pergi hehe...

yang australia baru ni bercuti atau kerje?

yang kawan ingat malam tu Shark menonton perlawanan Chelsea ... Very Happy

2dlm1 ekekeke..
tapi takdan shopping..takdan masa...

SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 38
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  RAFtegang on Thu May 27, 2010 3:32 pm

SHARK wrote:
MD wrote:
Deto_8 wrote:
SHARK wrote:hmm...mlm tadi baru balik bercuti dan berabih duit di Langkawi...
Langkawi, menjanjikan bermacam benda, w/pun dah 5kali kwn pergi hehe...

yang australia baru ni bercuti atau kerje?

yang kawan ingat malam tu Shark menonton perlawanan Chelsea ... Very Happy

2dlm1 ekekeke..
tapi takdan shopping..takdan masa...
Woi Shark...port hotel mana kat Langkawi? Ramai orang tak? Last aku pegi cam takde orang nak gi Langkawi je...hotel byk kosong.

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  SHARK on Wed Jun 02, 2010 4:59 pm

RAFtegang wrote:
SHARK wrote:
MD wrote:
Deto_8 wrote:
SHARK wrote:hmm...mlm tadi baru balik bercuti dan berabih duit di Langkawi...
Langkawi, menjanjikan bermacam benda, w/pun dah 5kali kwn pergi hehe...

yang australia baru ni bercuti atau kerje?

yang kawan ingat malam tu Shark menonton perlawanan Chelsea ... Very Happy

2dlm1 ekekeke..
tapi takdan shopping..takdan masa...
Woi Shark...port hotel mana kat Langkawi? Ramai orang tak? Last aku pegi cam takde orang nak gi Langkawi je...hotel byk kosong.

aku pegi 4hari3mlm.. dok kat pantai Cenang... orang tak berapa ramai kat Cenang pasal pegi hari kerja... kalau weekend memang full house...tapi kat Kuah ramai semacam...tak kira hari keje ke tak...
pantai Cenang dah berubah (last pegi 2005 kot) kiri kanan membangun ngan kedai jual2 baju/cenderehati/mainan/hiasan macam kat Phuket (minus the entertainment side la kan hehe)...barang2 yg dijual pun byk dari Thailand..

aku sewa Serena Mpv..senang nak bergerak sana sini...RM400 (ahad-rabu)...kira murah la jugak..sebab time cuti dekat 300 sehari....



p/s: aku dah book tiket pegi Bangkok 30/7...ko nak join ker? aku bawak wife..gi berdua je..anak2 tinggal ngan nenek diorang hehe...jommmmmmmmmmm

SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 38
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  MD on Wed Jun 02, 2010 5:08 pm

Shark,
jangan pakai baju meroh hehehe...
warne biru Chelsea takpe.. Very Happy

_________________
Muka nampak Garang,Dalam Hati ada Taman....

MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  RAFtegang on Wed Jun 02, 2010 5:18 pm

SHARK wrote:
RAFtegang wrote:
SHARK wrote:
MD wrote:
Deto_8 wrote:
SHARK wrote:hmm...mlm tadi baru balik bercuti dan berabih duit di Langkawi...
Langkawi, menjanjikan bermacam benda, w/pun dah 5kali kwn pergi hehe...

yang australia baru ni bercuti atau kerje?

yang kawan ingat malam tu Shark menonton perlawanan Chelsea ... Very Happy

2dlm1 ekekeke..
tapi takdan shopping..takdan masa...
Woi Shark...port hotel mana kat Langkawi? Ramai orang tak? Last aku pegi cam takde orang nak gi Langkawi je...hotel byk kosong.

aku pegi 4hari3mlm.. dok kat pantai Cenang... orang tak berapa ramai kat Cenang pasal pegi hari kerja... kalau weekend memang full house...tapi kat Kuah ramai semacam...tak kira hari keje ke tak...
pantai Cenang dah berubah (last pegi 2005 kot) kiri kanan membangun ngan kedai jual2 baju/cenderehati/mainan/hiasan macam kat Phuket (minus the entertainment side la kan hehe)...barang2 yg dijual pun byk dari Thailand..

aku sewa Serena Mpv..senang nak bergerak sana sini...RM400 (ahad-rabu)...kira murah la jugak..sebab time cuti dekat 300 sehari....



p/s: aku dah book tiket pegi Bangkok 30/7...ko nak join ker? aku bawak wife..gi berdua je..anak2 tinggal ngan nenek diorang hehe...jommmmmmmmmmm

Mmg ...aku last pegi kat Cenang mmg happeningkan...sampai tgh malam tu byk jual2...
Eh aku pun pegi Bangkok tapi bulan 8......6/8 sampai 9/8. Aisey...ko tak cakap awal2 nak gi...kalau tak leh gi sama. Aku gi berdua je jugak...anak2 semua aku hantar susahkan aki wan dia kat Bentong....wakakakakakaka

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  Sponsored content Today at 3:50 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum