Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Page 8 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

View previous topic View next topic Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  CT Gurlz on Wed Jun 16, 2010 3:58 pm

ok la kalo mcm tu....
ct g nanti dgn kekwn...
mesti best...nak enjoy sakan...

CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  RAFtegang on Wed Jun 16, 2010 3:59 pm

CT Gurlz wrote:ok la kalo mcm tu....
ct g nanti dgn kekwn...
mesti best...nak enjoy sakan...

memang best...memang best tapi kalau kat Kuta tu kena pakai bikini je tau.....hahahahahahaah

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  CT Gurlz on Wed Jun 16, 2010 4:01 pm

RAFtegang wrote:
CT Gurlz wrote:ok la kalo mcm tu....
ct g nanti dgn kekwn...
mesti best...nak enjoy sakan...

memang best...memang best tapi kalau kat Kuta tu kena pakai bikini je tau.....hahahahahahaah

ala swimming sut pun leh gak....hikhikhik

CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  ozzy on Wed Jun 16, 2010 4:13 pm

RAFtegang wrote:
CT Gurlz wrote:ok la kalo mcm tu....
ct g nanti dgn kekwn...
mesti best...nak enjoy sakan...

memang best...memang best tapi kalau kat Kuta tu kena pakai bikini je tau.....hahahahahahaah

Uhat Uhu Ahh Haik haunnn...
pesal tiba-tiba suara aku jadi sengal lakni...

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  RAFtegang on Wed Jun 16, 2010 4:16 pm

ozzy wrote:
RAFtegang wrote:
CT Gurlz wrote:ok la kalo mcm tu....
ct g nanti dgn kekwn...
mesti best...nak enjoy sakan...

memang best...memang best tapi kalau kat Kuta tu kena pakai bikini je tau.....hahahahahahaah

Uhat Uhu Ahh Haik haunnn...
pesal tiba-tiba suara aku jadi sengal lakni...

cakap pasal bikini terus mulut rosak yea...hahahahahaha

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  CT Gurlz on Wed Jun 16, 2010 4:21 pm

RAFtegang wrote:
ozzy wrote:
RAFtegang wrote:
CT Gurlz wrote:ok la kalo mcm tu....
ct g nanti dgn kekwn...
mesti best...nak enjoy sakan...

memang best...memang best tapi kalau kat Kuta tu kena pakai bikini je tau.....hahahahahahaah

Uhat Uhu Ahh Haik haunnn...
pesal tiba-tiba suara aku jadi sengal lakni...

cakap pasal bikini terus mulut rosak yea...hahahahahaha


hikhikhik... Laughing Laughing Laughing

CT Gurlz
JKK Kampung
JKK Kampung

Posts : 215
Points : 219
Join date : 10/06/2010
Location : Merata sebab selalu outstation

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  RAFtegang on Wed Jun 16, 2010 6:36 pm

summore Bali


surfing paradise










hotel tempat aku menginap




RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  Yassin on Wed Jun 16, 2010 11:19 pm

RAFtegang wrote:summore Bali

Apa kata kita Geng PCC buat rombongan kesana ? Very Happy

Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  RAFtegang on Thu Jun 17, 2010 10:12 am

Yassin wrote:
RAFtegang wrote:summore Bali

Apa kata kita Geng PCC buat rombongan kesana ? Very Happy

Menarik tu bro Yassin....tapi aku takut je bebudak kita sampai nak kena tarik tangan taknak balik dari pantai Kuta tu....

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  RAFtegang on Mon Jun 21, 2010 1:50 pm

Sambungan Bali...gambar2 kat Tanah Lot
Jatuh memang takde chance selamat















Ni tugu tempat ramai org2 Australia kena bom tu...ni semua nama2 dorang....

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  RAFtegang on Mon Jun 21, 2010 2:22 pm

BATAM

Kat sini best jugak kalau pergi bercuti tapi taklah happening sgt cam kat Bali. Sini barang agak mahal sikit berbanding tempat2 lain kat Indon sebab ramai org Spore datang sebab dekat je dgn dorg.
Tujuan utama kalau datang sini kalau org bujang paham2 la....hehe...tapi kalau cam aku ni org baik2 datang sesaja nak jalan2 je la sambil shopping2 baju ori cam Ralph Lauren dapat 70% dari harga kat negara kita. Murah siot. Ori gitu....sebab buat kat Indon kilang dia kan.
Kalau nak gi sini ada 3 cara....naik flight atau naik bot melalui Stulang Laut JB atau kat Kukup. Aku pilih Kukup sebab nak jalan2 kat Tanjong Balai...hehe...senyum ada makna tu....tambang tak mahal dalam 80 henget kot...aku pon dah lupa....


feri laju ke sana


Nagoya Hill...tempat meyoping...ada 10 shopping complex kat sana tapi tak semuanya class ler...ada yg cam Kuantan Parade je...


makan time...aku tak berani makan kat tepi2 jalan....sakit perut nanti
Sekali makan beribu2 kena bayar...kalau kat negara kita dapat banglo sebijik tapi kat sana lebih kurang rm80 la....


bangunan2 moden kat sana..


Center Point Mall...


Batam Centre...paling class cam lebey kurang One Utama la...ada Jco lagi




yeahhhh shopping time...saat yg aku nanti2kan...hahahahaha....cam nak giler aku menyoping. Ralph menyoping kat kedai sendiri...aku dgn patung nampak sebaya je....


Shopping sambil ayat2....



Ni tempat yg paling aku suka makan....fresh seafood...murah kalau dibanding dgn tempat kita berganda2....kena pergi kalau datang sini




Shell....bukan Petronas.... sedap siot mende ni....


mangsa aku yg masih hidup







sedap....lebey kurang escargo



sambil makan2 kita boley lancing2 lorrrr...lancing dangdut...hehe



Jambatan Barelang yang menghubungkan 7 pulau


Jambatan ni tempat anak2 muda melepak...tak kira la balak ke awek...cam pesta pulak...








Kampung nelayan


makan seafood kat sini lak...lebih murah tapi kureng sket la....tu bawah tu semua sangkar ikan la tu






Balik time...tu je laaa....

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  ozzy on Mon Jun 21, 2010 3:17 pm

Thanks Raf kerana sudi berkongsi dgn kami semua.. Neutral
*jeles sebenarnya...

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  RAFtegang on Mon Jun 21, 2010 3:24 pm

ozzy wrote:Thanks Raf kerana sudi berkongsi dgn kami semua.. Neutral
*jeles sebenarnya...

Welkam bro.... apa pengetahuan dan pengalaman tu kita kongsilakan...mana tau korang ada plan kesana tak yah fenin2 kepala ....
kalau korg ada tempat baek punye korang cite la pulak....

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  ozzy on Mon Jun 21, 2010 3:34 pm

RAFtegang wrote:
ozzy wrote:Thanks Raf kerana sudi berkongsi dgn kami semua.. Neutral
*jeles sebenarnya...

Welkam bro.... apa pengetahuan dan pengalaman tu kita kongsilakan...mana tau korang ada plan kesana tak yah fenin2 kepala ....
kalau korg ada tempat baek punye korang cite la pulak....

Lagi molek kalau setiap gambo tu disertakan dengan cerita...pengalaman baik ke menarik ke..pelik ke..baiieekkkk punya ke.... Very Happy

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  RAFtegang on Mon Jun 21, 2010 3:36 pm

ozzy wrote:
RAFtegang wrote:
ozzy wrote:Thanks Raf kerana sudi berkongsi dgn kami semua.. Neutral
*jeles sebenarnya...

Welkam bro.... apa pengetahuan dan pengalaman tu kita kongsilakan...mana tau korang ada plan kesana tak yah fenin2 kepala ....
kalau korg ada tempat baek punye korang cite la pulak....

Lagi molek kalau setiap gambo tu disertakan dengan cerita...pengalaman baik ke menarik ke..pelik ke..baiieekkkk punya ke.... Very Happy


Aku mmg nak sertakan sekali cerita tapi tak reti mengarang...hehe

RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 44
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  ozzy on Tue Jun 29, 2010 11:46 am

Info menarik mengenai Kuala Lipis.... sila klik di sini
--> http://cintatravel-xpdc.blogspot.com/


ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: TEMPAT PERCUTIAN PILIHAN ANDA

Post  Sponsored content Today at 5:45 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 8 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum