Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Page 1 of 25 1, 2, 3 ... 13 ... 25  Next

View previous topic View next topic Go down

AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  zulkbo on Fri Nov 06, 2009 5:11 pm

Salam semua..
rasanya tak de yang bukak thread
berkenaan ni lagi..jadi koi nak tanya
la aok me nape bubuh gambo tu..
sesaja nak kongsi.... Very Happy


Last edited by zulkbo on Fri Nov 06, 2009 5:21 pm; edited 1 time in total

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  zulkbo on Fri Nov 06, 2009 5:14 pm




koi mulakan dulu..
koi suka gambo budak gemuk ni
sebab dulu koi kecik-kecik kurus kedeking
lagi satu gambo ni ada orang gerammm je nak cium..
tu yng koi suka tu..
huh huh huh Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Deto_8 on Fri Nov 06, 2009 5:15 pm

zulkbo wrote:Salam semua..
rasanya tak de yang bukak thread
berkenaan ni lagi..jadi koi nak tanya
la aok me nape bubuh gambo tu..
sesaja nak kongsi.... Very Happy

baru jap tadi terfikir topik ni...tapi pasal nickname...

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Abang Jem on Fri Nov 06, 2009 5:16 pm

sy letak logo aston villa sebab sy suka team ni...

biarpun team ni x sekuat dan sepopular mcm team big four...
tapi team ni mempunyai semangat yg kuat 90 minit ketika dlm padang....

itulah sebabnya..t.kasih... Laughing

Abang Jem
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 591
Join date : 06/05/2009
Location : Ada Aku Kisah???

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  zulkbo on Fri Nov 06, 2009 5:17 pm

Deto_8 wrote:
zulkbo wrote:Salam semua..
rasanya tak de yang bukak thread
berkenaan ni lagi..jadi koi nak tanya
la aok me nape bubuh gambo tu..
sesaja nak kongsi.... Very Happy

baru jap tadi terfikir topik ni...tapi pasal nickname...


sejiwa la tu kut
sorry lah bro
koi bukak dulu
hu hu hu Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  ozzy on Fri Nov 06, 2009 5:18 pm

zulkbo wrote:Salam semua..
rasanya tak de yang bukak thread
berkenaan ni lagi..jadi koi nak tanya
la aok me nape bubuh gambo tu..
sesaja nak kongsi.... Very Happy

Aku pulak ..pasal dulu body aku gitu...wakakakakaka...gurau je zul sebenarnya aku minat tgk wrestling ni..dan avatar tu si randy orton skrg berwatak jahat tapi bijak selalu guna otak..tak macam batista harap badan je besau ..tapi x pakai otak.. Very Happy

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  apens7 on Fri Nov 06, 2009 5:18 pm

koi letak avatar cam disebelah ni sbb ada iras2 koi.. ekekekeke

x lah... dia ni diego ribas, player tgh juventus yg berasal dari brazil...

ntah la... dia dtg juve semacam memberi napas baru pada kelab ni... hehehehe

tu yg letak sbg avatar.. minat nye pasal.... hehehehehe

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Deto_8 on Fri Nov 06, 2009 5:19 pm


kalau ngikutkan team bola PCC yang regular ni kawan sorang je yang hisap rokok...

pakcik tua menggambarkan kawan ler...

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  apens7 on Fri Nov 06, 2009 5:20 pm

Deto_8 wrote:
kalau ngikutkan team bola PCC yang regular ni kawan sorang je yang hisap rokok...

pakcik tua menggambarkan kawan ler...

eh, igt gambar aok kat cameron highland... napas kua asap... sejuk.. ekekeke

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  jasnoraizan on Fri Nov 06, 2009 5:21 pm

koi sbb ada hanim.kat sebelaoh.....hi..hi..hi...

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  zulkbo on Fri Nov 06, 2009 5:22 pm

Deto_8 wrote:
zulkbo wrote:Salam semua..
rasanya tak de yang bukak thread
berkenaan ni lagi..jadi koi nak tanya
la aok me nape bubuh gambo tu..
sesaja nak kongsi.... Very Happy

baru jap tadi terfikir topik ni...tapi pasal nickname...

Deto..
koi join sekali
topik yang aok nak bukak tu
okey la yek Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  strikerbuncit on Fri Nov 06, 2009 5:23 pm

Deto_8 wrote:
kalau ngikutkan team bola PCC yang regular ni kawan sorang je yang hisap rokok...

pakcik tua menggambarkan kawan ler...

patotla team veteran kebangsaan (HMC Vintage) ajk aok main dgn deme aritu...siann... Mad Laughing

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Deto_8 on Fri Nov 06, 2009 5:24 pm

bereh je...cer aokme citer pasal nickname pulok...pasal zulkbo ni...ramai yang salah sebut...zul K-B-O atau zul kebo...pe maknanya tu

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  ozzy on Fri Nov 06, 2009 5:25 pm

zulkbo wrote:
Deto_8 wrote:
zulkbo wrote:Salam semua..
rasanya tak de yang bukak thread
berkenaan ni lagi..jadi koi nak tanya
la aok me nape bubuh gambo tu..
sesaja nak kongsi.... Very Happy

baru jap tadi terfikir topik ni...tapi pasal nickname...

Deto..koi join sekali topik yang aok nak bukak tu okey la yek Very Happy

pesal 'berkenaaan' tuh terlebih a daaaa....... Very Happy

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Deto_8 on Fri Nov 06, 2009 5:25 pm

strikerbuncit wrote:
patotla team veteran kebangsaan (HMC Vintage) ajk aok main dgn deme aritu...siann... Mad Laughing

hahaha...pandai SB ni

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  strikerbuncit on Fri Nov 06, 2009 5:26 pm

kwn pulok guna baby ni sbb perut dia buncit..mmg la dia kecik lg tp bila dia dah besau nti dia akn jd striker terhebat bdasarkan pusat dia yg terjojol (timbul)...hehehe... Embarassed Laughing Razz

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  ozzy on Fri Nov 06, 2009 5:27 pm

Deto_8 wrote:bereh je...cer aokme citer pasal nickname pulok...pasal zulkbo ni...ramai yang salah sebut...zul K-B-O atau zul kebo...pe maknanya tu

maknanya ZUL KAKI BULI ORANG...ekekekee...lariiiiiii What a Face

P/S - jangan makna ZUL KEBAS BINI ORANG dah lerr..miahahahahaha..jgn marah zul ..gurau jek


Last edited by fourzy on Fri Nov 06, 2009 5:29 pm; edited 1 time in total

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  apens7 on Fri Nov 06, 2009 5:28 pm

Abang Jem wrote:sy letak logo aston villa sebab sy suka team ni...

biarpun team ni x sekuat dan sepopular mcm team big four...
tapi team ni mempunyai semangat yg kuat 90 minit ketika dlm padang....

itulah sebabnya..t.kasih... Laughing

patut abg jem men cam abglohorrr... ekekekekeke... gol leleh mmg abglohor minat... ekekeke

apens7
EXCO

Posts : 2343
Points : 2445
Join date : 15/04/2009

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Deto_8 on Fri Nov 06, 2009 5:28 pm

strikerbuncit wrote:kwn pulok guna baby ni sbb perut dia buncit..mmg la dia kecik lg tp bila dia dah besau nti dia akn jd striker terhebat bdasarkan pusat dia yg terjojol (timbul)...hehehe... Embarassed Laughing Razz

ooo...baru aku tau kenapa ko terer

_________________
bangga menjadi pioneer....bangga juga melihat orang lain berjaya...TAHNIAH!

Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  jasnoraizan on Fri Nov 06, 2009 5:30 pm

fourzy wrote:
Deto_8 wrote:bereh je...cer aokme citer pasal nickname pulok...pasal zulkbo ni...ramai yang salah sebut...zul K-B-O atau zul kebo...pe maknanya tu

maknanya ZUL KAKI BULI ORANG...ekekekee...lariiiiiii

kaki buli orang ke ...patut lah bila berposting kat sini cam gangster je...hi..hi...hi(jgn mare ah zul...)

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  strikerbuncit on Fri Nov 06, 2009 5:30 pm

apens7 wrote:
Abang Jem wrote:sy letak logo aston villa sebab sy suka team ni...

biarpun team ni x sekuat dan sepopular mcm team big four...
tapi team ni mempunyai semangat yg kuat 90 minit ketika dlm padang....

itulah sebabnya..t.kasih... Laughing

patut abg jem men cam abglohorrr... ekekekekeke... gol leleh mmg abglohor minat... ekekeke

abg jem...tukarla nickname drpd Abg Jem ----> Abg Lohor (singkatan G.Agbonlahor,striker Villa)

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  jasnoraizan on Fri Nov 06, 2009 5:32 pm

strikerbuncit wrote:
apens7 wrote:
Abang Jem wrote:sy letak logo aston villa sebab sy suka team ni...

biarpun team ni x sekuat dan sepopular mcm team big four...
tapi team ni mempunyai semangat yg kuat 90 minit ketika dlm padang....

itulah sebabnya..t.kasih...

patut abg jem men cam abglohorrr... ekekekekeke... gol leleh mmg abglohor minat... ekekeke

abg jem...tukarla nickname drpd Abg Jem ----> Abg Lohor (singkatan G.Agbonlahor,striker Villa)

nok tukor nickname bkn senang weh...kena ada kelulusan dari MT dulu....

jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  strikerbuncit on Fri Nov 06, 2009 5:33 pm

Deto_8 wrote:
strikerbuncit wrote:kwn pulok guna baby ni sbb perut dia buncit..mmg la dia kecik lg tp bila dia dah besau nti dia akn jd striker terhebat bdasarkan pusat dia yg terjojol (timbul)...hehehe... Embarassed Laughing Razz

ooo...baru aku tau kenapa ko terer

tp sbnrnya pusat saya dalam..org tua2 kata dpt bini org jauh (luar daerah/negeri)...dh terbukti...ehehehe..pasal terer bola tu xda kena mgena dgn pusat timbul..gurauan semata2... Laughing

strikerbuncit
Ahli Dewan Undangan Negeri

Posts : 1885
Points : 2077
Join date : 29/04/2009
Location : [PCC023] - Putrajaya / Old Trafford

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  zulkbo on Fri Nov 06, 2009 5:43 pm

fourzy wrote:
zulkbo wrote:Salam semua..
rasanya tak de yang bukak thread
berkenaan ni lagi..jadi koi nak tanya
la aok me nape bubuh gambo tu..
sesaja nak kongsi.... Very Happy

Aku pulak ..pasal dulu body aku gitu...wakakakakaka...gurau je zul sebenarnya aku minat tgk wrestling ni..dan avatar tu si randy orton skrg berwatak jahat tapi bijak selalu guna otak..tak macam batista harap badan je besau ..tapi x pakai otak.. Very Happy

ko suka gustilah..
okey la gitu Very Happy

_________________
Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
................................جزاك اللهُ خيراً‎ ..................................
http://www.zulkbo.com/

zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  ozzy on Fri Nov 06, 2009 5:46 pm

Deto_8 wrote:
kalau ngikutkan team bola PCC yang regular ni kawan sorang je yang hisap rokok...

pakcik tua menggambarkan kawan ler...

Kawan ingatkan deto tu hok dalam iklan celcom tu..deto deto deto.. Very Happy

ozzy
Skuad Terjah PCC
Skuad Terjah PCC

Posts : 2216
Points : 2310
Join date : 21/05/2009
Location : Jengka 6, PJ

Back to top Go down

Re: AVATAR.. Nickname..Kenapa Dan yang Berkenaaan

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 25 1, 2, 3 ... 13 ... 25  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum